Μήνυμα στις 9/7/2011 στις 11:38 @Sex
Μια καλη μου φιλη πριν ενα χρονο μου ειπε πως ειναι bi.. εννοειται πως ημουν εκει να την στηριξω σε κατι δυσκολο γι'αυτην αφου επρεπε να κρυβεται απ'ολους.... οπως λεει κ ο ντοκτορας, μην ξαναπας σε κακοφημες συνοικιες γιατι πρεπει πρωτα να σεβαστεις το σωμα σου.. μην κανεις πραγματα που θα μετανιωσεις αργοτερα.. μπορεις να πηγαινεις σε καποια γκει κλαμπ να αρχισεις να κανεις παρεα με καποιους απο εκει γιατι μονο αυτοι θα σε καταλαβουν... αλλα προσοχη μην πεσεις με τα μουτρα σε αυτους κ πιστευεις οτι ολοι ειναι καλοι... να κρατας πισινες πολλες... στους γονεις σου ειμαι υπερ της αποψης να μην πεις τιποτα... τουλαχιστον μεχρι να εισαι οικονομικα ανεξαρτητος.... γιατι δεν ξερεις πως θα το παρουν κ εχουν ακουσει πολλα τα αυτια μας για ατομα που το ειπαν κ αναγκαστικαν να κανουν αλλα για να ζησουν.... μακαρι ολα να πανε καλα... κ μην ακους τους αλλους που λενε οτι ειναι κατι αφυσικο.. ο καθενας στην ζωη του κανει οτι θελει ειναι επιλογες του... απλα προσεχε να μην κανεις κακο σε σενα!!
Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 12:33 @Μηχανήματα
απο εκει που το πηρα μου ειπαν να το φορτισω 8 ωρες.... το φορτισα κ μετα διαβασα στο site της ericsson οτι πρεπει 2-3 φορες να αποφορτιστει τελειως κ μετα να το βαζεις... κ επισης γι'αυτο το θεμα διαβασα οτι μετα απο καθε φορτιση πρεπει να κανουμε επανεκκινηση του κινητου.. ισχυει κατι τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: x10 mini pro
Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 12:29 @Μηχανήματα
παντως εγω ζητησα μαυρο... δεν με τρελαινουν οι διχρωμιες... αν ηταν ολο ασπρο θα διαλεγα αυτο... κ απ'οτι ειδα απο το site της ericsson θα βγει, αλλα επειδη ειχε χαλασει το προηγουμενο μου επρεπε να βιαστω να παρω το ποσοστο της μπαταριας το βλεπω απο τις ρυθμισεις.... κ επισης διαβασα καπου οτι αν το βραδυ το βαλεις σε flight mode καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια κ το εκανα χτες κ μπορω να πω πως το αποτελεσμα ηταν παραπανω απο ικανοποιητικο!!! εχεις βαλει κανενα προγραμμα για να τερματιζεις τις εφαρμογες σου?
Μήνυμα στις 17/6/2011 στις 20:13 @Μηχανήματα
τελικα το πηρα κ εγω!!! πολυ ωραιο κινητο!! κ μικρο οπως εχω συνηθισει... το μονο κακο ειναι με την μπαταρια... εσας ποσο σας διαρκει???
Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 12:48 @Μηχανήματα
maki92 τελικα σε εχει βολεψει το x10? το πληκτολογιο qwerty σε εχει δεσμευσει καθολου η ειναι ευκολο να το συνηθησεις? ειμαι αναμεσα σε αυτο κ στο x8 κ δεν ξερω ποιο να παρω... γενικα απ'οτι εχεις δει εχει καποιο μειονεκτημα?
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
κ εγω κατι τετοιο σκεφτομουν αρχικα... να βγω μαζι του να κανω πλακα αλλα μετα να τον γραψω... (ελπιζω βεβαια να ασχοληθει κ μετα τον καφε :P) ξερω οτι με αυτο γενικα κολλαει καποιος γτι κ σε μενα εχει συμβει.... τωρα θα δειξει το θεμα ελπιζω η τυχη να ειναι με το μερος μου
Πήγαινε στο θέμα: παιζει κ με αλλες
Μήνυμα στις 5/2/2011 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω... κ ναι εχετε δικιο.... θελω να αποφυγω τους πεφτουλες γι'αυτο καποια στιγμη σκεφτηκα να μην του μιλαω καν... αλλα τελικα θα παω για καφεδακι κ θα ειμαι ο εαυτος μου!! αν του αρεσω καλως
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 23:22 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια γεια σας ειχα γνωρισει ενα παιδι πριν 3 χρονια κ προχτες τον πετυχα στο φεισμπουκ σε μια φιλη μου... (μ'αρεσε αλλα ειχα σχεση τοτε κ ετσι δεν ειχα καμια επαφη μαζι του...) κ του εστειλα αιτημα το δεχτηκε κ μου εστειλε πρωτος κ με θυμοταν ακομα, εκανε πλακα μαζι μου κ φαινοταν να ενδιαφερεται... κ ειπαμε να κανονισουμε για καφεδακι.. παρατηρωντας την σελιδα του ομως εβλεπα να παιζει με μια κοπελα... κ ετσι ρωτησα μια κοινη μας φιλη κ μου ειπε πως κ σε εκεινη μιλαει ετσι μεταξυ αστειου κ φλερτ κ φυσικα της ειχε πει για καφε... μαλιστα της ειχε πει οτι δεν εχει σχεση(κ οτι κ να ειχε σχεση δεν θα της το ελεγε για να πανε για καφε) γιατι δεν ειναι καλος σε αυτες... φυσικα εγω ξενερωσα.... ξερω οτι θα μου πειτε να παω αλλου αλλα μ'αρεσει υπερβολικα.. υπαρχει καποιος τροπος να τον κανω να "κολλησει"??? κ να σταματησει να παιζει η θα ειναι ετσι μια ζωη???
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 19:33 @Sex
πιστεψε με ακριβως τα ιδια ενιωθα κ εγω ακριβως οπως περιγραφεις!!! εισαστε στην αρχη ακομα... ζηστο! μην τα σκεφτεσαι ακομα αυτα... κ εγω θα ηθελα να τον γνωρισω αργοτερα.... αλλα ετυχε τωρα κ χαιρομαι που ημουν η πρωτη του.... γιατι ξερω πως με αγαπησε κ πως θα με σκεφτεται!!! να ξερεις δεν ειναι κακο να δενεσαι.. ειναι μια εμπειρια κ αυτη! εγω το ειχα αναγκη τοτε κ το εζησα!! καλη τυχη λοιπον!!! ουτε εγω επαψα να ελπιζω... (ακομα κ τωρα, αυτο ειναι το λαθος μου ) Πήγαινε στο θέμα: θελει εμπειρια και μαλλες λογικο? |