Μήνυμα στις 10/5/2011 στις 00:12 @Κλάψιμο
συγνωμη αλλα λες εισαι 14 και εχεις αλλαξη 8 σχολεια...ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ???παντος relax προσπαθησε να βαλεις την ζωη σου σε μια ταξη και τα παθηματα των 14 ειναι για να γελας στο μελλον..
Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω αλλο
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 04:27 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι το οτι εχουν θεωρητικα ακομα κτλ που το βαζεις?πχ εγω ειχα ιστορια ενισχυμενο αλλα αν ειχα και αρχαια η λατινικα θα ειμουν ακομη 3η λυκειου lol..οντος μαζοχιστικο να δινεις 2 εξετασεις αν και σε προετημαζη καπως..αλλα μαλακια που αφηνουν να πεφτει αντιγραφη στα γενικης παιδιας-η σε οποιο αλλο μαθημα- γιατι αυτες ειναι οι μοναδικες εξετασεις που πρεπει να δειξης τι μπορει να καταφερεις απο μονος σου..βασικα τα γεν.παιδιας δεν θα επρεπε να ηταν αναγκαστικα για εξεταση καν,καλος να τα διδασκομαστε αλλα δεν θα πρεπε να αναγκαζεις καπιο να δωση το οποιοδηποτε μαθημα που δεν θα τον βοηθησει να περασει καπου..-και εχετε μεχρι και προφορικους βαθμους?;/-οτι ναναι..τελοσπαντον τι τα ψαχνουμε απο ολο αυτο το συστημα δεν βγαζεις ακρι πουθενα
Πήγαινε στο θέμα: Απολυτηριες εξετάσεις
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 04:17 @Διάφορα
amy lee απλα θεα..οταν ειχαν χωριστη και ειχαν γινει οι we are the fallen ακουγα την καινουρια τραγουδιστρια και μου ερχοταν να τιναξω τα μιαλα μου στον αερα lol παλι ειχαν πολυ ωραια μουσικη αλλα η φωνη της lee δεν συγκρινετε
Πήγαινε στο θέμα: Ροκ/Μέταλ: Γυναικείες φωνές;
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 04:11 @Sex
νιωθεις αμηχανα ετσι?σκεψου αυτο το συναισθημα επι 10 και καπως ετσι θα γινει το σπιτι αμα τους το πεις!!! forget it συμβαινουν αυτα παλι καλα να λες που δεν σε ειδαν να βλεπεις η κατι αλλιως θα ηταν μεγαλο το μπερδεμα..ασε που μετα θα σου εκαναν τις ''συζητησης'' ξερεις εκεινα τα one2one πατερας γιος πχ περι σεξ που το μονο πραγμα που μπορεις να σκευτεις εκεινη την ωρα ειναι θεε μου ασ σκαση επιτελους και ασ μηνο παρθενος για παντα χαχα..παντος ιδες τους γονεις?και πρωινη τυποι ;p
Πήγαινε στο θέμα: επιασα τους γονεις μου να το κανουν
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 04:06 @Ftou.gr admin
εχει γραψη 1526 μηνυματα οι αποδεκτες του ειναι 88- δεν ξερω ποσες ηταν πριν- παντος καλη φαση ωραια ιδεα επρεπε να ισχιση γενικα
Πήγαινε στο θέμα: Doctoras
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 02:39 @Θ. Κλημεντίνη
χμ ασχετο αλλα διαφωτιστεμε λιγο.τα γενικης παιδιας ειναι τα κοινου κορμου εμας?δηλαδη μαθηματα που αναγκαστικα τα δινεις αν και δεν τα εχεις επιλεξη και τα διδασκεστε λιγοτερες ωρες η βλακιες λεω?και γιατι διαχοριζετε γενικης απο πανελληνιες?δεν λαμβανοντε υποψη αυτα σε εσας για προσβαση? και γιατι στα κοματια εχετε 2 εξετασης μια για απολυση και πανελληνιες??
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 02:24 @Θ. Κλημεντίνη
φιλια πανω απολα..ποσο πουτ@ν@ μπορει νανε μια γυναικα που πεζει ετσι αναμεσα σε φιλιες?-το ιδιο και για καθε αντρα που το κανει και μην πειτε οτι δεν συμβαινη!-εγω προσωπικα δεν κανω καμια υποχορηση στης φιλιες μου και για κανενα.οι φιλες μου ηταν εκει πριν ερθει αυτος και θα ειναι και οταν δει την εξοδο...πες τις και ενα κουλαρε ρε γκομεναρα απο μενα..τι να τον κανεις τον σκαρτοχαρακτηρα?και να χωρισει και να τα βρειτε και ο αλλος να μην εχει προβλημα αφου θα στην κανει την πουστια παλι καποια φαση,τι θες να πληγωθης χειροτερα?καταρχας τι σε κανει να πιστευεις οτι οταν ειναι μαζι σου και βρει κατι αλλο δεν θα τα κανονιση και πισω απο τη δικη σου πλατι και να πει bb και σε σενα μετα?στα 14 φανταζομε θα νιωθεις οτι οι πλανητες περιστρεφοντε γυρω τις και χωρις εκεινη δεν μπορεις να ζησης σε 2 χρονακια θα γελας με ολα αυτα ;p
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω???
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 02:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:cool κανε πως δεν τρεχει τιποτα.θα τις αρεσει αν εισαι χαλαρος θα σπαση η αμηχανια ασε που παιζη να της κινησης και το ενδιαφερον ετσι..πουλα τρελλα δεν εχεις να χασεις τιποταΠήγαινε στο θέμα: αβολη κατασταση
Μήνυμα στις 7/5/2011 στις 20:38 @Θ. Κλημεντίνη
στης πανελληνιες αντιγραφη?χμ μια χαρα εισται εδω..εμας ουτε κατα διανια,για προσβαση και απολυση ειναι μια εξεταση μονο και εσυ επιλεγης τη θες να κανεις.Δινουμε 4 μαθηματα εκτος αν θελεις να δωσεις 5 και δεν υπαρχουν οι κλαδοι θεωρητικο κτλ οτι θες δινεις,δεν περνας σε τοοοσες πολλες σχολες αλλα στο κανει πιο ευκολο να περασεις(αν και η βασεις για να περασεις κυπρο ειναι πααααρα πολυ υψηλες γιατι υπαρχουν λιγες θεσεις)...εσεις εδω δεν εχετε τα sos θεματα για να διαβασεις τουλαχιστο αυτα?η μαθε τι ειχαι μπει περσι τουλαχιστο γιατι οι πιθανοτητες να πεσουν και φετος θα ειναι μιδαμηνες
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 05:37 @Διάφορα
ασχετω αλλα αλλο κουλο η κολλητη μου τυχενει συχνα να κηταει το ρολοι της εντελος τυχαια τα βραδια και η ωρα να ειναι 9 και 9 ¨/ πανω στη πλακα μου λεει και η ιδια παει 9 κ 9 θα πεθανω κανα βραδυ να μου το θυμηθης lol εμενα αυτο με το ονειρο που λες δεν μου εχει ξανατυχει αλλα μου εχει τυχη αρκετες φωρες να συμβη κατι και να ειμαι σιγουρη πως το εχω ξαναζηση(ειδικα οταν φοναζει η μανα μου το πρωι ξυυυπνα επιτελους τρελλο deja vu απο τα τελευταια 15 χρονια της ζωης μου!!!;p)..και ακομα κατι πολυυυ παραξενο που ευχομαι να μην μου ξανασυμβη πωτε μια φαση της ζωης μου οποτε σκευτομουν καποιο πολυ δεν ηταν για καλο πχ σκευτομουν ενα φιλο μου που ειχα να τον δω καιρο και ειπα στην κολλητη μου να παμε να τον δουμε και την επομενη το πρωι μου ειπαν οτι πε8ανε!!!!!!!!! και μετα απο λιγο καιρο σκευτομουν τον ξαδερφο μου που ειχα 1-2 χρονια να τον δω και εμαθα πως ηταν σοβαρα στο νοσοκομειο και ισα που τον προλαβαν φτου φτου παναγια μου,δεν το ελεγα στο κοσμο για να μην με κυνηγανε με σκορδα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι συμβαινει αυτο? |