Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 18:50 @Διάφορα
γνωριζει κανεις κανα site που μπορεις να δεις online σειρες αλλα δωρεαν? (btw σειρες οπως one tree hill, greys anatomy, house m.d., desperate housewives, lost, prison break(:P), κλπ κλπ κλπ...) :) Πήγαινε στο θέμα: online σειρες
Μήνυμα στις 10/3/2010 στις 21:22 @Διάφορα
ειναι και το spiderman kiss...για οσους δν το ξερουν ειναι οταν ο ενας ειναι αναποδα, γλωσσοφιλο βεβαια αλλα καμια ομοιοτητα!!!! φυσικα δν χρειαζεται ο αλλος να ειναι κρεμασμενος αναποδα απο ενα κτιριο, απλα να ειναι ξαπλωμενος πανω σου, η να καθεται και να τον αιφνιδιαζεις με ενα φιλι απο πανω.... Πήγαινε στο θέμα: Είδη φιλιών (?)
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 19:43 @Μηχανήματα
καταρχας εχω λαπτοπ με windows7,και ειμαι σχεδον ασχετη :Ρ λοιπον... θελω να παιξω κατι παιχνιδια, θελω να δω κατι βιντεακια, θελω μπλα μπλα μπλα... αλλα δεν μου κατεβαζει το flash player που χρειαζεται... κατι λεει για 64-bit και 32-bit...οκ μπορω να ζησω και αν δεν μαθω τι ειναι αλλα θελω πολυ καποιος να με βοηθησει... λοιπον καθε φορα που παω να το κατεβασω η να βρω λυση μου βγαζει αυτη τη μαλακια... Flash Player support on 64-bit operating systems Issue ----------------------------------------------------------------- Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser. However, you can run Flash Player in a 32-bit browser running on a 64-bit operating system. Reason ------------------------------------------------------------------ Adobe is working on Flash Player support for 64-bit platforms as part of our ongoing commitment to the cross-platform compatibility of Flash Player. We expect to provide native support for 64-bit platforms in an upcoming release of Flash Player following the release of Flash Player 10.1. Note: To participate in pre-release testing of 64-bit Flash Players see Adobe Labs. Solution -------------------------------------------------------------------- To use Flash Player to view Flash content on a 64-bit operating system, you must run a 32-bit browser. For details on setting this up for Windows see Microsoft Help & Support. εγω τι να κανω???????? Πήγαινε στο θέμα: flash player-βοηθεια
Μήνυμα στις 25/2/2010 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
*σορρυ κοιτα πολυ απλα θα εισαι ανετος με τις κοπελες και δεν θα δειχνεις οτι ντρεπεσαι αλλα ουτε οτι δεν ξερεις πως να συμπεριφερεσαι κοντα τους... κοιτα αν δεν εχεις βρει μια κοπελα που να σου αρεσει η συζητηση αυτη ειναι ασκοπη... γιατι αν θες να τα φτιαξεις με μια κοπελα χωρις να σαρεσει απλα ομως για να λες οτι τα εχεις με καποια ή επειδη αλλοι τα ειχαν με καποια σαυτην την ηλικια... τοτε τι να πω...δεν ξερω... Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κοπέλα ! ! !
Μήνυμα στις 25/2/2010 στις 21:12 @Θ. Κλημεντίνη
χαχαχα... μπραβο ρε που του δινεις κουραγιο... κοιτα πολυ απλα Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κοπέλα ! ! !
Μήνυμα στις 22/2/2010 στις 22:45 @Διάφορα
ερωτηση προς webmaster: γιατι ειπες "το κράτος σας"??
Πήγαινε στο θέμα: ιθαγενεια στους μεταναστες
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 00:14 @Ftou.gr admin
αα δεν ξερω... ρωτα το webmaster...ή ψαξε για παλαιοτερα θεματα γτ σιγουρα καποιος το εχει ξαναρωτησει!!! :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: γιατι απαγορευοντε τα greeklish κ τα
Μήνυμα στις 12/2/2010 στις 18:25 @Ftou.gr admin
για τα greeklish νομιζω πως ξερω..πολυ απλα: καποιοι δεν ξερουν να τα διαβαζουν!!! καποιοι οι οποιοι δεν τα χρησιμοποιουν δεν ξερουν και να τα διαβαζουν...οποτε αν δεν μπορουν να τα καταλαβουν, πως θα απαντησουν σε ενα θεμα? ακομα παρε για παραδειγμα το θεμα "φοβαμαι για πιθανη εγκυμοσυνη"!ο χρηστης bluebird δεν μπορουσε να καταλαβει... Πήγαινε στο θέμα: γιατι απαγορευοντε τα greeklish κ τα |