’’hi t knc-msn?’’
Σελ. 1
Μήνυμα #51538 από -UG- στις 03 Ιανουαρίου 2009, 12:03πμ
μέλος από: 2/1/2009 μηνύματα: 25 0 |
Μπαινω στο ψητο αμεσως. Αναφερομαι κυριως στα κοριτσια. Αλλα και στα αγορια. Εχετε κανει φιλιες μεσω facebook/hi5/MSN κλπ ? Ok...ειναι φλου...γινομαι πιο ακριβης. Βλεπω γενικα διαφορους που στελνουν μηνυματα του στυλ: hi t knc-msn?....και νιωθω...περιεργα. Δηλαδη ο ανθρωπος περιμενει να γινει κατι με την κοπελα αυτη? (κατα κανονα παει απο αγορακι σε κοριτσακι). Εστω οτι περιμενει... ΕΣΕΙΣ οταν δεχεστε τετοια μηνυματα πως αντιδρατε συνηθως? Τα ρωταω ολα αυτα γιατι ειχα μια διαφωνια με μια φιλη μου πανω στο θεμα... ΕΣΕΙΣ οταν κανετε τετοια commments...γιατι το κανετε? (οκ...για τον προφανη λογο......πιανει ομως?) Για να ξερετε εγω πιστευω πως ειναι χαζη η ολη διαδικασια αντιθετα με τη φιλη μου thnx εκ των προτερων παιδια και καλως σας βρηκα... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51539 από PrigkipiSsa στις 03 Ιανουαρίου 2009, 12:27πμ
μέλος από: 10/12/2008 μηνύματα: 32 0 |
Σχεδον ποτε δεν απανταω...Αλλα μια φορα απαντησα κα πραγματικα γνωρισα το καλυτερο ατομο π υπαρχει στην γη..Μαγαπαει και τον αγαπαω κ εγω |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51540 από mariacat στις 03 Ιανουαρίου 2009, 12:32πμ
μέλος από: 27/11/2007 μηνύματα: 109 0 |
Spania,estw gia plaka k analoga tin kouventa,kratas epafi i apla mplokareis gia na s to pw k me orous msn! ennoeitai pws an pesei ksekarfwta protasi den apantame,mou thumizei perissotero ligouri me periergia na dei nees fatses! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51541 από -UG- στις 03 Ιανουαρίου 2009, 12:52πμ
ναι, ε? περιεργο! Μεχρι στιγμης συμφωνω 100% με mariacat... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51543 από MaRmO στις 03 Ιανουαρίου 2009, 1:03πμ
μέλος από: 9/12/2008 μηνύματα: 314 0 |
επειδη και γω αντιμετοπιζω αυτο το προβλημα καθημερινα.... εχω βαρεθει τελειως...συνηθως αν ειναι κανας θεος του δινω το μσν μου....αν δεν ειναι δεν υπαρχει περιπτωση και δεν απανταω κιολας...χεχε... επισης δεν νομιζω να κερδιζουν κατι απ'αυτο....το κανουν ετσι για να γεμιζουν την λιστα επαφων τους με πολλα κοριτσια...αχαχαχαχα... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51550 από PrigkipiSsa στις 03 Ιανουαρίου 2009, 2:48πμ
μέλος από: 10/12/2008 μηνύματα: 32 0 |
σΕ Ενα ατομο απαντησα και μου βγηκε σε καλο..Σε κανενα αλλο δεν ξαναπαντησα..Γιατι ειναι τοσο περιεργο? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51733 από Vanity στις 09 Ιανουαρίου 2009, 4:00μμ
μέλος από: 30/12/2008 μηνύματα: 10 0 |
οίτα,είναι ανάλογα με το πώς το αντιμετοπίζει ο καθένας! Πχ,εγώ,πού είμαι αγοράκι,έχω πάρει τέτοια μνματα.. :Ρ βέβαια,δεν είναι απο ΤΕΛΕΙΩΣ αγνώστους. Αλλά έχει τύχει να πάρω και απο ανώνυμους(παιδιά χωρίς φοτο δικές τους).Και,ναι,και μσν δώσαμε,και τηλ. μετά απο κάποιον καιρό,και στο σλυνταγμα βρεθήκαμε. Βέβαια,γνώρισα τα παιδιά μέσα σε έναν χρόνο,σε σχετικά καθημερινή βάση.Στον δεύτερο χρόνο κινιτό,και φέτος σύνταγμα.(Παρέα απο anime fans για όσους ξέρουν,απο hi5.)Όταν ο άλλος σε καταλαβαίνει έτσι,δεν σε νοιάζει να είναι και 60 με πολλά αέρια-γιατί πραγματικά δένεσε με κάποιον,όπου και νά'ναι. Σε φιλικό στύλ,είναι μια χαρά.Τώρα γκομενικά...κατ αρχήν δεν κάνω καν add.Αν δώ ότι είναι πολύ ωραία,ή οτι μένει κοντά μου,ή απλα νιώσω κάτι,ναι.Εξάλλου,μιλάω γενικά,όλοι έχουμε 1-2 "μπάζα" επαφές...Τι πειράζει να δοκιμάσεις; Η απλά περιμένεις ένα άλλο μέιλ...εμένα δλδ μου είχε στείλει μια κοπελιά 7 nvitations!!!!Όταν δεν δεχόμουν,έστελνε άλλο.Ε τελικά την άνταρα,και μσν της έδωσα μετά απο κάποιον καιρό. Για να τελειώσω την αερολογία μου,μερικοί ίσως απλά θέλουν να σε γνωρίσουν.Δες άν έχουν δικές τους φοτό,και γενικά μίλησέ τους πρώτα..ξεκαθάρισε αν δεν θές σχέση..και αυτό είναι. Εξάλλου,το καλό το πράγμα το βρίσκεις στα ποιο απίθανα μέροι.Ε τι στον άρρωστο βρυκόλακα,ένας/μία δεν θα είναι σόι? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51734 από TheOnlyOriginal στις 09 Ιανουαρίου 2009, 4:35μμ
μέλος από: 19/7/2008 μηνύματα: 141 0 |
Ε και γω καμιά φορά άμα δω καμιά καλή θα της πω ένα ''γειά,τι κάνεις;'' και άμα απαντήσει και μιλήσουμε μπορεί να της ζητήσω και το msn.Αλλά όχι και ότι θα την παρακαλέσω κι όλας.Πάντως οι περισσότερες είναι κάτι σνομπ ζώα που κάνουν add κάποιον, μόνο και μόνο για έχουν περισ. επαφές και δεν μιλάνε ποτέ.Τι να πει κανείς...Πάντως δε μου χει τύχει να γνωριστώ με κάποια καλά απ αυτόν τον τρόπο και να βγούμε και για κανά καφέ από κοντά! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51750 από sintele στις 09 Ιανουαρίου 2009, 9:49μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
μια φορα έτυχε η μιλήσω m κάποιον ταιριάζαμε μιλούσαμε όλη μέρα για t πάντα για ποδόσφαιρο μέχρι ταινίες και βιβλια ήταν πολύ όμορφος συναντηθήκαμε ήμασταν μαζί g ενάμισι μηνα μετά εξαφανίστηκε χωρίς καμια αιτια ήμουν χαλια k όταν t ξεπέρασα είπε στ κολλητί m πως είχε φυγή από κοντά m giati t είπε η πρώην t πως ήταν έγκυος 3minon k δεν μπορούσε na μου αντικρίσει και na mou t pi,εγώ έγινα ξανά χαλια μιλήσαμε,sinanti8ikame k m είπε πως ήταν χαλια gt έχασε t παιδί εκείνη m ζήτησε συγγνώμη m είπε ότι ήταν ευτυχισμένος μαζί m k ήταν συντετριμμένος m όσα είχαν γίνει k μετά εξαφανίστηκε πάλι,,πήγε ελλάδα g σπουδές,,από μια βλακεία νιώθω na αγάπησα κάποιον πραγματικά έστω k αν πόνεσα πολύ..μιλήσαμε χτες μετά από πολλούς μήνες m ρώτησε gt t μιλάω ακόμα μετά από όλο t κακό που m έκανε,t ηπα ότι δεν t κρατώ κακια gt d ήθελα na τn χάσω εντελώς,,δεν τον ρώτησα καν γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι,,εύχομαι απλά na είναι καλά..,πιστεύω ότι αν γνωρίσεις κάποιο πολύ καλά από msn κτλ δεν είναι k τόσο κακό na τον γνωρίζεις και από κοντά otan νιώθετε πως ταιριάζετε κτλ αλλα t τονίζω αν τον γνωρίσετε καλά..υπάρχουν περίπτωσις που εξελίσσονται πολύ καλά μάλιστα..γνώρισα σ κάποια p είχα φιλί m ένα παιδί αυτός ήταν ελλάδα μιλούσαν g πολύ καιρό ένιωσαν na ερωτεύεται ο ένας τn άλλο k αυτός ήρθε κύπρο στρατό k είναι μαζί ακόμα εδώ και πολύ καιρό |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #51772 από -UG- στις 11 Ιανουαρίου 2009, 12:25πμ
Και δηλαδη τι περιμενεις να απαντησει? Τι να κανει?-καλα θα'ναι! Ακομα και αν δεν ειναι περιμενεις να σου αραδιασει ολα τα προσωπικα της? -γεια, τι κανεις? -ε, να ψοφησε ο σκυλος μου και τον θαβω στον κηπο, τον πατησε μια νταλικα -παιζει msn? -δεν ειμαι ομως τοσο πολυ χαλια λογω αυτου του λογου... -πως σε λενε? -μαζι με τον σκυλο ηταν και η γιαγια μου... -ασε με να μαντεψω -αυτην δεν την εχουμε θαψει ακομα -Μαρια? -τη γιαγια μου? -Ελενη? -Καλιοπη! -ποια? -UG? ...ο,τι ναναι ομως ε? |
προφίλάλλα... |