Μήνυμα στις 30/1/2009 στις 13:02 @Διάφορα
εισαι εκτος τοπου και χρονου topicwriter Το να βλεπεις μπαλα δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλλιεργημενος πνευματικα κλπ-αν και βαρια κουβεντα το να πεις οτι καποιος ειναι καλιεργημενος...τελοσπαντων ομως- Επισης δεν σημαινει οτι εισαι gay αν δεν βλεπεις μπαλα-ποιος το ειπε αυτο? Δηλαδη πριν το 1900 που λιγοι εβλεπαν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ηταν gay? ειναι αντιστοιχο με το οτι οι ξανθιες ειναι ηλιθιες πιστευω... Ο λογος που ενας gay δεν βλεπει μπαλα ομως ειναι νομιζω το οτι αν εβλεπε θα επρεπε να το συζηταει με...αυτους που βλεπουν. Και λογω του ρατσισμου κατα του, δεν θα μπορουσε να συζητησει με εναν str8....αρα δεν θα εχει την πλακιτσα που εχει.... Κανονικα δεν θα επρεπε ΚΑΝ να ρωτας....μηπως εχεις ανασφαλειες? edit: να, ας πουμε οι βαζελοι που βλεπουν μπαλα...ειναι gay! Αρα τελικα και οι gay βλαπουν μπαλα (αν πανε καμια φορα στο καραισκακη ισως δουν βεβαια γιατι απο το καφενειο τους....) Πήγαινε στο θέμα: Podosfairo=antras????
Μήνυμα στις 24/1/2009 στις 22:13 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:πληκτρολογησε τους στοιχους στο goooooogle και θα στο βγαλει........Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 24/1/2009 στις 00:17 @Κλάψιμο
Θα σταθω σε αυτα τα κομματια. 1) Μιλας για μια τελεια στιγμη ψευδαισθησεων. Αν το εβλεπα υποκειμενικα θα ελεγα οτι συμφωνω απολυτως. ΑΛΛΑ...βροντοφωναζοντας το αυτο...monaxia_su_ola μου δειχνεις οτι δεν το πιστευεις. ΧΑ! Σας ξεγελασα! Δεν το εννοω με την εννοια που νομιζετε οτι το εννοω... Λοιπον ξαναδιαβαστε 4 σειρες πανω...βγαζοντας απο το μυαλο σας την πρωτη εντυπωση......ετοιμοι? ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ δεν θα το φανερωνες σε αυτους που δεν το εχουν σκεφτει καν - γιατι τους χαλας την μαγεια του ταξιδιου και της προσωπικης αναζητησης. Ειναι ομορφο να σκεφτεσαι μονος. Να ψαχνεις την πεμπτουσια εμπειριων, να αναζητας το αιτιο πισω απο το γεγονος. Για ποιο λογο λοιπον τους δινεις μασημενη τροφη? Αυτο μονο θα ηθελα να σχολιασω προς το παρον. -το δραματοποιησα λιγο για να νομιζετε πως μπορω να πω και εγω κατι σοφιστικέ...ΧΑ!-[/SIZE] 2) η επιλογη των αριθμων 6-3-17 ηταν τυχαια? Γιατι πολυ απλα... 17: ο 7ος πρωτος αριθμος... 6: πριν απο αυτον υπαρχουν 3 πρωτοι... 3: ο 2ος πρωτος... 6317: ο 732ος πρωτος αριθμος... οταν ειδα το ποιημα εκ πρωτης οψεως-αντιθετος κιολας ιδεολογικα με την δημοσια εκθεση πιστευω/ιδεων-δεν εδωσα σημασια και απλα αδιαφορησα...λιγο πολυ αυτα τα πραγματα τα βλεπεις σε καθε ποιημα. Αλλα κατι μου εκανε κλικ στον αριθμο... Πανεμορφος... Το εψαξα και τελικα ειχα δικιο... Για δες και το αλλο: 7+3+2=12 ο 6 διαιρετης του ο 3 διαρετης του ο 17 κατα 5 μεγαλυτερος του 12... οπου 5 οι διαιρετες του 12. Σας ζαλισα...ζητω ταπεινα συγκνωμη! Αντε...καλη σας συνεχεια. 6-3-17...χεχε Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 23/1/2009 στις 20:02 @Κλάψιμο
ποια συζητηση? αφου ολοι σας ειστε off-topic! κανονικα τα comments θα επρεπε να αναφερονται στο ποιημα αλλα δεν νομιζω πως πολλα απο αυτα μιλανε για αυτο! αν θελετε να με βρισετε και να εκφρασετε τη δυσαρεσκεια σας σε μενα κρατηστε το μεσα σας ή ανοιξτε αλλο τοπικ ή στειλτε ΠΜ (αν υπαρχουν...) Μην χαλατε αυτο το ποστ... Συζητειστε το μηνυμα του poem αφου σας αρεσει τοσο πολυ! Φαινεται το ποσο γρηγορα το ξεπερασατε... ΠΟΥΦ! αμεσως ξεχαστηκε... ας μου θυμισει καποιος λοιπον ποιο ειναι το θεμα...αν ξερει και κανεις. Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 23/1/2009 στις 17:25 @Κλάψιμο
Δημοκρατια ειναι να ψηφιζουν 3 λυκοι και 1 προβατο για το βραδυνο φαγητο. Η ιδια η αποψη θα με κανει να τη σεβαστω...οχι ο δημοκρατια. Τη δικη σου τη σεβομαι ας πουμε. ΑΛΛΑ αλλο σεβομαι-αλλο συμφωνω Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 22/1/2009 στις 23:06 @Κλάψιμο
χμμ...να δημιουργησω κατι ε? ...εσυ αυτη τη στιγμη μιλας προσωπικα...αφου δεν ξερεις τι τυπος ειμαι...δεν ξερεις με ποιο κλαδο ασχολουμαι...δεν εχω προσωπο sintele... βλεπεις μια οθονη. αυτη ειναι που κρινεται... εγω κρινω το 'ποιημα'-οχι την κοπελα. αρνειστε να το καταλαβετε αν της κοβει τα φτερα ενα comment ενος οποιουδηποτε τοτε δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. νομιζεις ειναι τολμηρο να πατησει c&c + c&v + post it.... ξανασκεψου το λοιπον. Γιατι δεν ειναι. Και αν θες να μαθεις κατι για μενα και το λογο που τα λεω ολα αυτα ειναι γιατι ολο το ποιημα ειναι μια ψευδαισθηση. Αυτες ειναι που μας κρυβουν απο την αληθεια. Τη μια. χαχαχα! Το σοβαρεψα ε? Μαλλον ομως αντισταθμιζεται η σοβαροτητα απο αυτο που ειπες στο τελος... ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ! πωπωπωπωπωπω..! Βαριες κουβεντες! Ευκολο να το λες! Σε διορθωνω. Οχι απλα ντροπη μου...αλλα ΑΙΣΧΟΣ! Μα γιατι ομως λες τα αυτονοητα? Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 22/1/2009 στις 19:31 @Κλάψιμο
ωχ! τωρα το ειδα! χαχα! σοβαρα? για βγες στους δρομους και μετα ελα πες αν χρεαιζεσαι ναρκωτικα για να το αντιληφθεις! Μαλλον η κοινωνια σε διαψευδει Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 22/1/2009 στις 19:23 @Κλάψιμο
Και πολυ σου ειναι κατα τη γνωμη μου. Δεν κρινω εσενα αλλα τα ποιηματα σου! Εσυ μπορει να εισαι η μητερα τερεζα νο2...μπορει οταν πεθανεις (χτυπα ξυλο) μπορει να γινεις η αγια monaxia_mu_ola! Ποτε δεν ξερεις! Στο θεμα μας. Απο τη στιγμη που διαβασα το ποιημα σου μπορω να εκφερω αποψη. Καλως ή Κακως. Μπορει για καποιους σαν εσενα να ειναι φοβερα ποιηματα... Αλλα για εμενα ολα αυτα ειναι βλακειες...για να περνα η ωρα βρε αδερφε! Εκτος αν ηθελες να σου λενε ολοι μπραβο... -ΑΧ! Ειναι το 94579462387461983056ο πακετο χαρτομαντυλα που χαλαω σημερα! Δεν μπορω...ΣΤΑΜΑΤΑ! ΑΞΙΑ! ΕΥΓΕ! JESUS! ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ! ...-ΟΧΙ- edit: και απο οτι φαινεται το πολυ συναισθημα σε τυυφλωσε...για το ''γελοια'' μιλαω στον blujack (η πως τον λενε τελοσπαντων) να...δες τον απο πανω! Του εφτιαξες τη μερα...και εμενα μου την εφτιαξες...με εκανες να γελασω! Αρα τελικα πετυχε το γλυκο... Αν ειναι να περνανε ετσι τα μηνυματα τοτε μαλλον κατι δεν παει καλα... Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 20/1/2009 στις 22:30 @Κλάψιμο
1) ''Τα μηνύματα που θα γράφετε στο φόρουμ (θέματα ή απαντήσεις) θα πρέπει να είναι δικά σας και όχι υλικό που δε σας ανήκει πνευματικά όπως κείμενα, ποιήματα, στίχους, τραγούδια, φωτογραφίες κλπ. Ούτε καν ανέκδοτα. Αν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κείμενο άλλου, πρέπει να έχετε γραπτή άδειά του.''~webmaster...κατι μου λεει οτι δεν ειναι δικο του... 2) φυσικα και εχω το δικαιωμα να το καταδικζω απο τη στιγμη που ζουμε σε δημοκρατια. 3) δεν το ειπα γελοι...ειπα οτι γελοιοποιειται. Εσυ το πρωτο βαφιτσες γελοιο...ουπς...σε καταλαβαμε Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες |