Μήνυμα στις 6/1/2009 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
Λολλ...Και μενα το ιδιο ...Σαν αδερφη του και τπτ παραπανω...Ασε που λιωνω,πεθαινωωωωωωωωωω για παρτυ του... Αν δεν δεις οτι κατι παει να γινει απομακρυνσου γιατι θα γνουν χειροτερα τα πραγματα..Believe me... Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα, αν ειναι δυνατον
Μήνυμα στις 4/1/2009 στις 01:37 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν υπηρχε τετοια περιπτωση..Να την χωρισει πρωτος εννοω
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια!!!!!!!
Μήνυμα στις 3/1/2009 στις 02:48 @Θ. Κλημεντίνη
σΕ Ενα ατομο απαντησα και μου βγηκε σε καλο..Σε κανενα αλλο δεν ξαναπαντησα..Γιατι ειναι τοσο περιεργο?
Πήγαινε στο θέμα: ’’hi t knc-msn?’’
Μήνυμα στις 3/1/2009 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
Σχεδον ποτε δεν απανταω...Αλλα μια φορα απαντησα κα πραγματικα γνωρισα το καλυτερο ατομο π υπαρχει στην γη..Μαγαπαει και τον αγαπαω κ εγω
Πήγαινε στο θέμα: ’’hi t knc-msn?’’
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 22:01 @Sex
Εγω ποτε δεν το εχει δοκιμασει και δν εχω τετοια αναγκη
Πήγαινε στο θέμα: aunanismos!?!
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 21:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ευελινα αυτο που λες να κανει,ειναι οτι πιο απιστευτο μπορεινα γινει..Θα παθει σοκ η κοπελα..Και εγω πιστευω οτι αν δεις κινησεις π διχνουν ενδιαφερον κανε αυτο που λεει η Ευελινα... Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω σε λιγο καιρο Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 21:47 @Θ. Κλημεντίνη
Μαρακι μπες μσν αποψε να μιλησουμε..θα σου μιλησω εγω για να καταλαβεις ποια ειμαι
Πήγαινε στο θέμα: Ο πρώτος μου έρωτας και καθηγητής μου
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 21:45 @Διάφορα
Eγω ειμαι γυναικα και σε λιγο καιρο ξεκιναμε γυναικα ομαδα ποδοσφαιρου Μην ανησυχεις δεν εισαι γκει..Απλως εχεις αλλα ενδιαφεροντα Πήγαινε στο θέμα: Podosfairo=antras????
Μήνυμα στις 2/1/2009 στις 18:12 @Διάφορα
Και εγω το ευχομαι σε ολους..Να αποκτησουν αυτα π θελουν κ ολεσ οι ευχες τους να βγουν πραγματικοτητα.. Εγω περασα ενα χαλια 2008 απο ολες τες πλευρες και ελπιζω με το 2009 να βρω την ευτυχια. Ηδη ο καινουργιος χρονος μου δινει οσα δεν ειχα περυσι και επιτελους καλυπτω το κενο π ειχα μεσα μου... Πήγαινε στο θέμα: Αn a happy new year
Μήνυμα στις 1/1/2009 στις 21:32 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Απο οτι εχουμε καταλάβει ολοι στο site αυτο ολοι εχουμε αρκετες αποριες γυρω απο το θεμα του σεξ.Εγω αυτο το αντιμετωπιζω ως ελειψη ενημερωσης του καθε ενα απο μας γυρω απο το θεμα,το οποιο πλεον δεν φροντιζουν αρκετα στα σχολεια.. δεν λεω να μασ βαζουν να βλεπουμε τσοντες,αλλα τουλαχιστο να αφιερωνουν καμια ωριτσα για να δινουν την σωστη ενημερωση Πήγαινε στο θέμα: Μπαζισμός και μακαντονισμός |