Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 23:43 @Sex
Να σε τι κοινωνια ζουμε...ελεος...
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως θα πονέσω
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 20:39 @Διάφορα
εγω ειχα καποτε ενα αρσενικο που το ονομασα Τζοτζο κ ενα θηλικο π το ονομασα Κελυ...τωρα εγω αν ειχα το δικο σου θα το ονομαζα Σιμπα(επειδη μοιαζει με λιονταρι κ ο Σιμπα ειναι ο βασιλιας κ καλα) η αλλιως Κιάρα επειδη κ αυτη ειναι λιονταρινα κ μ'αρεσει...
Πήγαινε στο θέμα: όνομα για σκύλο!!
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 00:46 @Sex
εγω απο την 3η φορα ειχα οργασμο...αλλα συνηθως σε μια συγκεκριμενη σταση...οχι σε οποιαδηποτε...
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 19:00 @Sex
ΜΗΝ το κανεις...μονο και μονο επειδη θες τον τυπο πρεπει να του κατσεις κιολας?πρωτη φορα που κανεις ερωτα ειναι οχι πρωτη φορα που δοκιμαζεις παγωτο με γευση πρασινο μηλο...εκτος του οτι εισαι μικρη για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις μια σοβαρη σχεση και οσο να'ναι μακροπροδεσμη οχι οτι κι'οτι...κ πανω απ'ολα να σε αγαπαει και να εισαι σιγουρη οτι μετα δεν θα σε παρατησει...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω..
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 18:57 @Διάφορα
ενταξει θα το παταω καθε τοσο γιατι το εχω δει αυτο το γεγονος με το πρασινισμα...ευχαριστω παντως...τελικα μαλλον στην πλατη κατω δεξια ειναι καλυτερα...
Πήγαινε στο θέμα: Tatoo!
Μήνυμα στις 12/5/2010 στις 18:54 @Sex
εγω το εχς κανει 2 φορες,ηταν τελεια,δεν επαθα τιποτα,τελειωσε μεσα και επισης δεν επαθα τιποτα...απλα το κοριτσι ειναι καλο να ειναι απο κατω γιατι δεν κανει να κουνιεται πολυ ωστε να μην της ερθει πολυ αιμα...εγω το εκανα 1η κ 2η μερα...απλα να εχετε πολλα χαρτομαντηλακια απο διπλα και μωρομαντηλα να σκουπιζεστε...εμεις δεν λερωθηκαμε σχεδον καθολου παντως...ηταν πολυ απολαυστικο...
Πήγαινε στο θέμα: Sex kata tin diarkia tis periodou
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 00:01 @Sex
σε ποια ερωτηση? εγω ειπα κατι...δεν το θεωρω καθολου αδελφιστικο το θεωρω μαγκια... Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 1/5/2010 στις 12:28 @Διάφορα
Θελω να ρωτησω κατι αλλα θα παρακαλουσα να μου απαντησουνε μονο οσοι ξερουνε σιγουρα... Θελω στα 18 μου να κανω ενα τατοο και το πιο ωραιο μερος για μενα πιστευω οτι ειναι σε εκεινο το σημειο κατω απο την κοιλια στα πλαγια...το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πως αργοτερα οταν μεινω εγκυος ας πουμε αυτο θα ξεχειλωσει και θα γινει χαλια... αλλοι μου ειπανε πως μετα θα επανελθει στην θεση του και το πολυ πολυ το ξαναπαταω και ειναι μια χαρα... τι ισχυει τελικα?μηπως ξερετε πιο σιγουρα τι γινεται και καποιες αλλες πληροφοριες? ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Tatoo!
Μήνυμα στις 29/4/2010 στις 23:35 @Sex
α ωραια!!! απλα ο δικος μου ειναι εξωτερικο και εχουμε να βρεθουμε 8 μηνες με 9 και δεν εχω κανει τιποτα απο τοτε και τωρα μου φανηκε καπως...
Πήγαινε στο θέμα: Θεωρειται απιστια?
Μήνυμα στις 29/4/2010 στις 23:31 @Sex
16 κ κατι ειμαι...ναι το εχω αυτο το χαρακτηριστικο..ολοι μου το λενε...οτι εχω να πω το λεω παντα εξω απο τα δοντια...και μια παρενθεσουλα...εμεις τα κοριτσια δλδ που καμια φορα βαζουμε δαχτυλο και μετα το γλυφουμε θεωρουμαστε λεσβιες?τι προκαταληψεις θεε μου...
Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε; |