Μήνυμα στις 12/2/2010 στις 00:34 @Διάφορα
Αύριο πρωΐ προς μεσημέρι κατά τις 12 θα φύγω από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό μου και μιας και θα μαι μόνος στο ταξίδι ψάχνω για κάποιον-κάποια που τυχαίνει να φεύγει και αυτός αύριο Παρασκεύη για Σαλόνικα να ρθει για συντροφιά.Και από έξοδα ταξιδιού συνεισφέρει ό,τι θέλει.Κάποιος;Ας απαντήσει μέχρι αύριο..
Πήγαινε στο θέμα: συνοδοιπόρος για Σαλόνικα
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 21:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν παίζει ρόλο το να φοράς τα σιδεράκια.Και απορώ πώς δε σου παν να το φτιάξεις;Ναι ρε συ, απλά κλείνεις ραντεβού σε κάποιον οδοντίατρο και τού λες να σου τα φτιάξει.Υπόθεση ρουτίνας είναι.Σου βάζει αυτό το μόσχευμα να το πω έτσι εκεί που έχει σπάσει το δόντι και όλα κομπλέ.Βέβαια αυτό το μόσχευμα δεν κρατάει για πάντα.Κρατάει καμιά 10αριά χρόνια ξέρω εγώ.Απλά όταν πιθανόν φύγει μετά από χρόνια πας και ξαναβάζεις.Απλό είναι.Και μασάς κανονικά.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Ελπίζω να σε κατατόπισα.Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένα δόντια - τι να κάνω?
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 20:58 @Θ. Κλημεντίνη
Απλά πας σε έναν οδοντίατρο και αυτός σου βάζει ένα υλικό στο χρώμα των δοντιών σου και σου κλείνει το κενό.Πολύ απλό και ούτε ακριβό.Έπρεπε να το χες κάνει από τότε.
Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένα δόντια - τι να κάνω?
Μήνυμα στις 3/2/2010 στις 19:10 @Sex
Μάλλον η ιδέα σου είναι ή και πάλι δε νομίζω να οφείλεται σ αυτό το χτύπημα.Όλοι δυστυχώς έχουμε χτυπήσει σ αυτό το σημείο έστω και λίγο κάποια στιγμή.Αλλά τι νιώθεις και από πότε ξεκίνησε;Σε ποια ηλικία; Αν όντως επιμένει πήγαινε σε κάποιο γιατρό για να σου φύγουν και οι ιδέες.Ειδικά αν τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και κάτι το ορατό. Πήγαινε στο θέμα: χτυπημα στους ορχεις
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 16:50 @Κλάψιμο
Τελευταία δεν ξέρω αλλά έχει πέσει πολλή ξηρασία.Απλά χαλάρωσε και κυνήγα το σε λογικά πλαίσια μιας και είσαι και κοπέλα.Από κει και περά αν μένεις Αθήνα πάμε για καμιά βολτά και από κοντά να γνωριστούμε. Δεν επιτρέπονται συναντήσεις και γνωριμίες μεταξύ των μελών μας. Αν ξανακάνεις τέτοια πρόταση σε μέλος θα σου αποκλείσουμε το λογαριασμό. Πήγαινε στο θέμα: Μοναξιά & Απελπισία
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 21:13 @Sex
Καθαρά ψυχολογικό.Εκεί που έχεις πάρει φόρα και θες να μπεις με τη μία, πας να φορέσεις την καπότα και άμα γίνει καμιά μαλακία και δεν ανοίγει το περιτύλιγμα εύκολα ή δε μπαίνει εύκολα, λίγο το άγχος, λίγο η ξενέρα, και το κακό γίνεται.Αν δεν την ξέρεις και πολύ την κοπέλα και σε βιάζει κι όλας άστα να πάνε.Για μένα το καλύτερο είναι η κοπέλα να παίρνει πρωτοβουλία, να σου τραβάει μία καλή μαλακία και να στην φοράει η ίδια την καπότα.Αλλά πρέπει να ναι έμπειρη για να ξέρει.Μόνο προσπάθησε να το ξεχάσεις το συμβάν και μη σου γίνει έμμονη ιδέα και αγχώνεσαι κάθε φορά.Εγώ μια φορά που το έπαθα μετά ήμουν συνεχώς αγχωμένος μην το ξαναπάθω και με παρεξηγήσει η άλλη.Απλά στα @@ σου και συνέχισε!
Πήγαινε στο θέμα: .???
Μήνυμα στις 15/1/2010 στις 14:56 @Μηχανήματα
Κατέβασα ένα βίντεο του youtube μέσω του internet download manager αλλά μου το αποθήκευσε σε μορφή htm και ανοίγει μόνο μέσω του browser και κανενός άλλου προγράμματος.Τι παίζει;Πώς το αποθηκεύω σε άλλη μορφή για να ανοίγει μέσω των προγραμμάτων αναπαραγωγής βίντεο;..Μήπως το youtube downloader είναι καλύτερο και να δοκιμάσω αυτό;;;
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγή βίντεο
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 19:21 @Sex
Δεν κατάλαβα τι λες παραπάνω.Για εξήγησέ το καλύτερα.
Πήγαινε στο θέμα: Kefali
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 00:24 @Sex
Ε στη φώτο όντως πρέπει να τα χουν μεγενθύνει για να φαίνονται καλά...Μπορεί να φύγουν και μόνα τους.Συνήθως εμφανίζονται στην εφηβεία κ μένουν απ ό,τι ξέρω.Υπάρχουν κάποιες πατέντες αν ψάξεις στο διαδίκτυο που λένε ότι θα τα εξαφανίσουν αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν.Δεν είναι πάντως ούτε μεταδοτικό, ούτε ενοχλεί κάπου.Η μόνη λύση από ιατρικής άποψης είναι με λέιζερ.Το οποίο κοστίζει και πάλι δεν ξέρω για το αποτέλεσμα.Εγώ πάντως δε θα το δοκίμαζα.Απλά μην το σκέφτεσαι.Πολλοί τα έχουν.
Πήγαινε στο θέμα: Kefali |