Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΒΟΗΘΕΙΑ

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39864 από evoulini στις 02 Ιουνίου 2007, 12:31πμ

evoulini

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2006
HI!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΙΜΑΙ Σ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Π ΜΣ ΠΕΡΑΣΕ Μ ΗΘΕΛΕ 1 ΑΓΟΡΙ!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ Μ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!Μ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΕΤΣΙ!!!ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ν ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ!!ΤΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΝ Τ ΦΑΝΕΡΩΣΑ Τ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΑΜΕΣΩΣ…(ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΩ Τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΕΥΚΟΛΑ).ΤΝ ΜΑΡΤΙΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕ Τ ΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ( ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ)ΕΝΕΔΩΣΑ...ΓΙΑ Ν ΜΝ Τ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ…ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑ Π ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ Μ ΓΙΑΤΙ ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ν ΦΩΝΑΖΕΙ Κ Ν ΛΕΕΙ ΜΝ Μ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΩ.Η ΠΑΡΕΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ Τ ΓΙΑΤΙ Μ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ(ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΦΟΡΑ Π Μ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ Κ Μ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Τ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟΣ Μ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ<<ΜΝ ΚΛΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ>>ΕΓΩ ΓΙΑ Ν Τ ΠΑΙΞΩ ΧΑΛΑΡΗ ΑΝ Κ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΠΑ<<ΣΙΓΑ ΜΝ ΚΛΑΨΩ>>Κ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΣΙΓΑ ΜΝ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΤΟΤΕ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΝ ΩΡΑ ΣΤ ΜΥΑΛΟ Θ Τ ΦΑΝΕΡΩΝΕ Τ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ Κ ΤΟΥ Τ ΕΔΕΙΧΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Μ Κ ΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ Μ!!!Κ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ Μ ΛΕΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ??Κ ΕΓΩ Τ ΖΩΩΝ Τ ΕΙΠΑ Θ ΔΟΥΜΕ!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ… ΠΕΙΤΕ Μ Τ Ν ΚΑΝΩ?? ΠΩΣ Τ ΒΛΕΠΕΤΕ Τα ΠΡΑΜΑΤΑ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Τ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39865 από FRAPEboy στις 02 Ιουνίου 2007, 1:14πμ

FRAPEboy

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2007
Πολύ περίεργα δεν σου τα λέει ο τύπος εβουλίνη?
Την μια με τρυφερότητα και την άλλη απότομα!Μηπώς βαρέθηκε αυτός?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39868 από evoulini στις 02 Ιουνίου 2007, 11:05πμ

evoulini

Εικονίδιο
ξερω γω??? παντοσ σημερα τ πρωι μ πηρε τηλ κ μ ειπε συγγνωμη για χθες κ λεει εγω δεν θελω ποτε ν μαλωσω ξανα μαζι σου!! συγγνωμη π ξεσπασα πανω σου.. κ τετοια
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39870 από senza paura στις 02 Ιουνίου 2007, 12:04μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Εγώ θα έλεγα δωσ' του μια ευκαιρία ακόμα.... Αλλά αν το ξανακάνει μην τον ξανασυγχωρήσεις... Δεν θα το αξίζει εάν φωνάζει και βρίζει πάλι απρόκλητα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39871 από evoulini στις 02 Ιουνίου 2007, 12:18μμ

evoulini

Εικονίδιο
δεν ξερω τι ν κανω απ τν μια ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι του αλλα απ την αλλη τν αγαπω!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39872 από senza paura στις 02 Ιουνίου 2007, 12:27μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Κάνε εσύ ό,τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για 'σενα... Αν πιστεύεις ότι αυτό το κάνει επειδή είναι αγχωμένος με τις εξετάσεις και γενικά αυτό τον καιρό πιέζεται, όπως είπα δωσ' του μια ευκαιρία... Απὄ την άλλη βέβαια, δεν είναι και το καλύτερο κάθε φορά που έχει άγχος να ξεσπάει σε εσένα ή την παρέα σου... Συζήτησέ το μαζί του... Θα καταλάβεις καλύτερα την κατάσταση ώστε να πάρεις μια σωστή απόφαση...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47157 από _evita_ στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 4:35μμ

_evita_

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2008
ειμαι το evoulini απλα ξεχασα τ κωδικο κ μπηκα με άλλο ονομα!!

(Συνεχεια)
χωρισαμε τον ιούλιο!!! ο λογος...του την επεφτε μια κοπελα κ εγω ζηλευα αυτος την απεφευγε αλλα μας δημιουργουσε συνεχεια ππροβλήματα ετσι αποφασισα να αποχωρισω γιατι δν αντεχα αλλο!!!

Κ για ακομη μια χρονια ειμαι κολλημενη μαζί του!! μια κρυο και 1 ζεστη οταν ενδιαφερεται αυτος εγω γινομαι εγωιστρια!! εχει προσπαθησει παρα πολλεσ φορεσ να βγουμε τ σάββατα μαζι αλλα δεν ξερω γιατί το αποφευγω!!!στο σχολειο ειμαστε συνεχεια μαζι!!πολλεσ φορεσ καθομαστε αγκαλια κ λέει οτι μ αγαπάει!!!αλλα δεν μ τ ξαναζηταει
τ να κανω θελω να ειμαστε μαζι....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47158 από _evita_ στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 4:36μμ

_evita_

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2008
Υ.Γ. καθε σαββατο βγαινουμε μαζι αλλα μεγάλη παρεα εχει προσπαθησει πολλεσ φορεσ να βγουμε οι 2 μας
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47164 από ksanthoulla στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 5:58μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Αγαπουλλα μου δν κουραστηκες με αυτη την ιστορια??
Αστον να φυγει,μην του μιλας,μην ζητας συναντησεις κοινων φιλων και επιτελους κανε νεα αρχη..Αλλαξε την καθημερινοτητα σου,σταματησε επιτελους να επιδιωκεις το να τον σκεφτεσαι...
Καλυτερα ειναι να βρεις καποιον αλλον,που να αξιζει την καρδια σου και οχι να σε βασανιζει...
Πιστευω οτιεισαι ωραια κοπελα και οτι μπορεις να εχεις οποιον θες...αστον αυτον...παει περασε..Μην ζητας λαθη παρελθοντος και ουτε να ζητας να ζησεις αναμνησεις παλιες...
Η ζωη ειναι ωραια για να χαραμιζουμε χρονο σε εκεινους...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47167 από _fairy_ στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 6:18μμ

_fairy_

μέλος από: 22/2/2008
evita μου, εγω πιστευω να προσπαθησεις να τον κερδισεις. απο αυτα που μας ειπες καταλαβα πως αυτος απεφευγε την κοπελα αυτη αφου σε αγαπουσε, ενω εσυ απλα αποφασησες να αποχωρισεις απο εκεινον πραγμα που δεν ηταν σωστο αν τον αγαπουσες πραγματικα.! ισως να πληγωθηκε απο αυτη σου την συμπεριφορα που δεν πολεμησες για την αγαπη του και απλα τον αφησες και να φοβαται μηπος και ξαναγινει κατι και πληγωθει και παλι.. απλα δειξε του ποσο πολυ τον αγαπας και εξηγησε του τον λογο που τα παρατησες τοτε.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login