Μήνυμα στις 4/6/2007 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίταξε τι μας κάνουν οι γκομενίτσες και οι μαγκιές!
Πήγαινε στο θέμα: Κακή Απόδοση
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 20:45 @Θ. Κλημεντίνη
Εννοείται πως δεν είμαστε τέτοιοι! Φίλε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρω.Μια ολόκληρη χρνιά χωρις να έχω ανοίξει βιβλιο ιστορίας και χωρίς να μπορέσω να συγκεντρωθώ χθες και σήμερα θα πάω αύριο και θα γράψω σκατά!Μέχρι στιγμής έχω γράψει 5 στα 12 χάλια!Αν από αύριο έρθει η Αγία Φώτιση και γράψω κανένα 15 θα είμαστε μια χαρά! Τέλος πάντων! Πήγαινε στο θέμα: Κακή Απόδοση
Μήνυμα στις 2/6/2007 στις 01:14 @Θ. Κλημεντίνη
Πολύ περίεργα δεν σου τα λέει ο τύπος εβουλίνη? Την μια με τρυφερότητα και την άλλη απότομα!Μηπώς βαρέθηκε αυτός? Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 22:30 @Sex
Έλεος ρε φίλε! Θες να πάς σε οίκο ανοχής επειδή θεωρείς ότι αν σε πούν παρθένο θα σε κοροιδεύουν?Έλεος! Βρες μια κοπελίτσα που να αγαπάς και να σε αγαπάει (αν δεν έχεις ήδη) και μόλις νιώσετε έτοιμοι κάντε το! Τι κόμπλεξ είναι αυτό που πιάνει τους μεγαλύτερους δεν μπορώ να το καταλάβω! Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης;
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 22:27 @Θ. Κλημεντίνη
provoskida έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λές! Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Maximos αλλά εγώ έχω και κάτι παραπάνω! Όταν π.χ διαβάζω δεν μπορώ να μάθω ας πούμε το μάθημα που έχω ή το μαθαίνω και μετά από το πολύ 2 ώρες το ξεχνάω! Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Πήγαινε στο θέμα: Κακή Απόδοση |