Μήνυμα στις 5/6/2008 στις 11:53 @Διάφορα
χμμμ...πιστευω πως το καλυτερο τωρα ειναι να πας να του μιλησεις οπως να μην συμβαινει τιποτα..ρωτησε τον τι κανει, τι νεα κλπ.. ακολουθως ρωτα τον γιατι δεν σου μιλαει πλεον και τι συμβαινει? πες του αυτο που ειπες κ σε εμας, δηλ."για να του το πω συμαινει οτι πιο πριν μου εδειχνε οτι καπως με προσεχει απο το υπολοιπο πληθος". αν δεν θελει να κανει κατι καλος, απλα να το ξερεις και να μην σε πεδευει αλλο με τα "βλεμματα" του. αυτα απο εμενα
Πήγαινε στο θέμα: το γνωστο προβλημα μου....
Μήνυμα στις 4/6/2008 στις 12:39 @Θ. Κλημεντίνη
τι λες καλε πως τον εχασες?? αναστασια μου..μην σε περνει απο κατω..μια πολυ απλη λυση ειναι να του στειλεις εσυ μηνυμα τωρα και πες του..δεν ειναι οτι δεν θελω, θελω και μαλιστα πολυ..απλα εχεις κοριτσι και αυτο με εκανε να καθηστερισω στην απαντηση του μηνυματος σου.. εξηγησε του!
Πήγαινε στο θέμα: ekana vlakeia..?einai pl eleoc!
Μήνυμα στις 2/6/2008 στις 13:38 @Διάφορα
ναι εχει δικαιο η death, και εγω το εχω δει...απιστευτο ε? και ομως ειναι αληθεια δυστυχως...!!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 1/6/2008 στις 14:34 @Διάφορα
γιατι φορανε στρινγκ? απλη η απαντηση...απλα γιατι θελουν να προκαλουν!!! οι πλιστες δηλαδη. Αν και συμφωνω με τον death οτι μερικες το φορανε λογω του υφασματος..εδω τους βρισκω δικαιο.
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 28/5/2008 στις 21:33 @Διασκέδαση
οχιιιιιιιι ρε παιδια παλι δεν το πετυχα!!:(((( τον κωδικο που πρεπει να τον γραφω?? εδω απλα..ή στο εικονιδειο αριστερα με το βουνο?:/
Πήγαινε στο θέμα: photoplay
Μήνυμα στις 28/5/2008 στις 11:17 @Διασκέδαση
γιατι δεν εβαλε την ειοκονα μου??
Πήγαινε στο θέμα: photoplay
Μήνυμα στις 18/4/2008 στις 13:33 @Κλάψιμο
Μια ευχη απο εμενα, ειναι αυτη την ανασταση να μην εχουμε και αλλα θυματα ή τραυματισμους απο κροτιδες!! δεν αντεχω αλλο να ακουω γι'αυτα...
Πήγαινε στο θέμα: Μια ευχή!!
Μήνυμα στις 23/3/2008 στις 19:08 @Κλάψιμο
Everytime we touch-CASCADA I still hear your voice, when you sleep next to me. I still feel your touch in my dreams. Forgive me my weakness, but I don't know why Without you it's hard to survive. 'Cause everytime we touch, I get this feeling. And everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. Need you by my side. 'Cause everytime we touch, I feel the static. And everytime we kiss, I reach for the sky. Can't you hear my heart beat so... I can't let you go. Want you in my life... παντα λατρευα αυτο το τραγουδι!!! Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια |