Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 17:03 @Διάφορα
για μενα μετραει 1.ο χαρακτηρας 2.η ηλικια 3.η ομορφια 4.να με εμπιστευεται και να τον εμπιστευομαι 5.να με αγαπά 6.να μου μιλα και να μου συμπεριφερεται σωστα 7. και αλλα πολλ\α!! Πήγαινε στο θέμα: Για κοπέλες μόνο
Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
σιγουρα θα απομακρινθεις απο τουσ γονεις σου ισως και αυτος ειναι ο λογος που δεν σε αφηνουν!!ισως η φιλη σου να ενιωσε προδομενη και γι αυτο σου απαντησε ετσι!!!αν ειναι καλη σου φιλη προσπαθησε να τις εξηγησεις τι νιωθεισ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ti ginete otan...
Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
Επιδη ειμαι αρκετα εγωιστρια δεν νομιζω να του πω συγγνωμη!! ξανθουλα μου όλα ωραια τ λεσ αλλα πωσ να τον ξεπερασω?? Fairy εγω δν θα κανω την πρωτη κινηση δεν μου αρεσει αυτο ειναι σαν να τον κυνηγαω!!! Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 16:36 @Θ. Κλημεντίνη
Υ.Γ. καθε σαββατο βγαινουμε μαζι αλλα μεγάλη παρεα εχει προσπαθησει πολλεσ φορεσ να βγουμε οι 2 μας Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 16:35 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι το evoulini απλα ξεχασα τ κωδικο κ μπηκα με άλλο ονομα!! (Συνεχεια) χωρισαμε τον ιούλιο!!! ο λογος...του την επεφτε μια κοπελα κ εγω ζηλευα αυτος την απεφευγε αλλα μας δημιουργουσε συνεχεια ππροβλήματα ετσι αποφασισα να αποχωρισω γιατι δν αντεχα αλλο!!! Κ για ακομη μια χρονια ειμαι κολλημενη μαζί του!! μια κρυο και 1 ζεστη οταν ενδιαφερεται αυτος εγω γινομαι εγωιστρια!! εχει προσπαθησει παρα πολλεσ φορεσ να βγουμε τ σάββατα μαζι αλλα δεν ξερω γιατί το αποφευγω!!!στο σχολειο ειμαστε συνεχεια μαζι!!πολλεσ φορεσ καθομαστε αγκαλια κ λέει οτι μ αγαπάει!!!αλλα δεν μ τ ξαναζηταει τ να κανω θελω να ειμαστε μαζι.... Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ |