Μήνυμα στις 6/6/2007 στις 22:16 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ να συμφωνησω με τον senza paura!!! υπαρχουν 2 περιπτωσεις ή να είναι ερωτευμένη ή αλλοπαρμένη!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Χάσμα γενεών...
Μήνυμα στις 2/6/2007 στις 12:18 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ξερω τι ν κανω απ τν μια ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι του αλλα απ την αλλη τν αγαπω!!!
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 2/6/2007 στις 11:05 @Θ. Κλημεντίνη
ξερω γω??? παντοσ σημερα τ πρωι μ πηρε τηλ κ μ ειπε συγγνωμη για χθες κ λεει εγω δεν θελω ποτε ν μαλωσω ξανα μαζι σου!! συγγνωμη π ξεσπασα πανω σου.. κ τετοια
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 2/6/2007 στις 00:31 @Θ. Κλημεντίνη
HI!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΕΙΜΑΙ Σ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Π ΜΣ ΠΕΡΑΣΕ Μ ΗΘΕΛΕ 1 ΑΓΟΡΙ!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ Μ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!Μ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΕΤΣΙ!!!ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ν ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΚΟΛΛΗΣΑ!!ΤΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΝ Τ ΦΑΝΕΡΩΣΑ Τ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΑΜΕΣΩΣ…(ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΩ Τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΕΥΚΟΛΑ).ΤΝ ΜΑΡΤΙΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΕ Τ ΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ( ΟΧΙ ΑΜΕΣΩΣ)ΕΝΕΔΩΣΑ...ΓΙΑ Ν ΜΝ Τ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ…ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑ Π ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΤΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ Μ ΓΙΑΤΙ ΤΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Ν ΦΩΝΑΖΕΙ Κ Ν ΛΕΕΙ ΜΝ Μ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΧΩ.Η ΠΑΡΕΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΑΖΙ Τ ΓΙΑΤΙ Μ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ(ΕΙΝΑΙ Η 1Η ΦΟΡΑ Π Μ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ Κ Μ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Τ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟΣ Μ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ<<ΜΝ ΚΛΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ>>ΕΓΩ ΓΙΑ Ν Τ ΠΑΙΞΩ ΧΑΛΑΡΗ ΑΝ Κ ΔΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΠΑ<<ΣΙΓΑ ΜΝ ΚΛΑΨΩ>>Κ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΣΙΓΑ ΜΝ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΤΟΤΕ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΝ ΩΡΑ ΣΤ ΜΥΑΛΟ Θ Τ ΦΑΝΕΡΩΝΕ Τ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Ν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ Κ ΤΟΥ Τ ΕΔΕΙΧΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Μ Κ ΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ Μ!!!Κ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ Μ ΛΕΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ??Κ ΕΓΩ Τ ΖΩΩΝ Τ ΕΙΠΑ Θ ΔΟΥΜΕ!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ… ΠΕΙΤΕ Μ Τ Ν ΚΑΝΩ?? ΠΩΣ Τ ΒΛΕΠΕΤΕ Τα ΠΡΑΜΑΤΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ Τ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!! Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 21:05 @Sex
elefteria εγω ειμαι καλα για τον αλλο δεν ξερω.... Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 21:03 @Sex
esxeto!! απο την κρηρη εισαι??
Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 31/5/2007 στις 16:48 @Sex
DIKASTI ΔΕΝ ΤΡΙΦΤΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΣ!!!
Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 15:12 @Sex
Βασικά ντρεπομαι να ρωτησω..... οταν ένα αγόρι ειναι με εναν κοριτσι και κανουν π.χ. φαση και του σηκώνετε(η π.....) του αγοριου σημαινει οτι το κοριτσι του αρεσει??? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Πήγαινε στο θέμα: αγορι-κοριτσι
Μήνυμα στις 7/5/2007 στις 15:36 @Ftou.gr admin
κι εγω το ιδιο με τη με εχω !!! ειναι τα γραμματα ενοχλητικα μεγαλα
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος γραμμάτων |