Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Στις πιο σημαντικές επιτυχίες της ζωής σου θα είσαι μόνος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θελω γνωμες για ενα προβλημα στο φροντ

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109551 από aekara ree στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 12:29πμ

aekara ree

μέλος από: 16/7/2012
λοιπον απο φετος ξεκινησα φροντιστηριο μαθηματικα φυσικη εκθεση πηγαινω πρωτη λυκειου δεν ημουν καλος μαθητης δεν διαβαζα απο φετος ειπα θα αρχισω να διαβαζω και για να βοηθιθω πηγα φροντηστηριο και με βαλαν με μαθητες που δεν ειναι στο επιπεδο μου και ειναι πολυ καλητεροι πχ. βγαζουν 19 και 20 και εγω ειμαι ο μοναδικος που δεν ξερω τα περσινα και επειδη ειμαι ντροπαλος και ξερω τον εαυτο μου θα ντρεπομαι να ρωταω η να λεω δεν τα ξερω τι λετε να κανω να ζητησω να με αλλαξουν τμημα??? αλλα νομιζω δεν εχει εγω πηγα για να μαθω αλλα αμα δω οτι δεν μαθαινω δεν ξερω τι να κανω και γιαυτο ζηταω συμβουλες
σας ευχαριστω εκ τον προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109553 από Τέλης στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 12:45πμ

Τέλης

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2012
Σκέφτηκες να γραφτείς ιδιαίτερα?Εγώ αποδίδω καλύτερα (3η Λυκείου φέτος)είναι ένας καθηγητής για μένα να τα εξηγεί σε έμενα και να αφιερώνεται σε εμένα.Ούτε θα έχεις τα παιδιά που είναι καλύτερα να γελάνε αν πεις κάποια ερώτηση που τους φανεί σε εκείνα εύκολη θα έχεις το θάρρος και την άνεση να ρωτάς.Επίσης υπάρχουν και άτομα που κάνουν ιδιαίτερα με πολύ προσιτές τιμές.Σκέψου αυτήν την λύση.Πάρε βοηθήματα θα έχουν και εκείνοι βέβαια θα σου βάζουν και δικές τους ασκήσεις μπορείς να δανειστείς και από συγγενείς σου και όλα καλά αλλά και να μην έχεις βοηθήματα το σίγουρο είναι ότι θα έχουν αυτοί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109555 από Noir Désir στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 12:58πμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Μπορεις να το δεις σαν προκληση ν'ανεβασεις και συ τους βαθμους σου για να φτασεις στο επιπεδο του τμηματος και σαν ευκαιρια ν'αποκτησεις περισσοτεερο θαρρος.. Απ'την αλλη, αν δεις οτι περναει ο καιρος και δεν τα καταφερνεις, οντως μπορεις να δοκιμασεις τα ιδιαιτερα..ισως να σου ταιριαζει καλυτερα να σαι τετ-α-τετ με τον καθηγητη, που θα χετε μεγαλυτερη οικειοτητα, οποτε και θα νοιωθεις πιο ανετα να του λες τις αποριες σου και θα μπορει να προσαρμοσει το προγραμμα ακριβως στο επιπεδο και τους ρυθμους σου. Ο καθενας αποδιδει καλυτερα στον τροπο που του ταιριαζει περισσοτερο. Και γω στην 3η λυκειου εκανα ιδιαιτερα γιατι ειμαι πολυ ντροπαλη και δεν ενοιωθα καθολου ανετα στο φροντηστηριο να εκφραζομαι μπροστα στους αλλους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109556 από Τέλης στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 1:08πμ

Τέλης

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2012
Έγραψε:(Noir Désir@16 Σεπτεμβρίου 2012)
Μπορεις να το δεις σαν προκληση ν'ανεβασεις και συ τους βαθμους σου για να φτασεις στο επιπεδο του τμηματος και σαν ευκαιρια ν'αποκτησεις περισσοτεερο θαρρος.. Απ'την αλλη, αν δεις οτι περναει ο καιρος και δεν τα καταφερνεις, οντως μπορεις να δοκιμασεις τα ιδιαιτερα..ισως να σου ταιριαζει καλυτερα να σαι τετ-α-τετ με τον καθηγητη, που θα χετε μεγαλυτερη οικειοτητα, οποτε και θα νοιωθεις πιο ανετα να του λες τις αποριες σου και θα μπορει να προσαρμοσει το προγραμμα ακριβως στο επιπεδο και τους ρυθμους σου. Ο καθενας αποδιδει καλυτερα στον τροπο που του ταιριαζει περισσοτερο. Και γω στην 3η λυκειου εκανα ιδιαιτερα γιατι ειμαι πολυ ντροπαλη και δεν ενοιωθα καθολου ανετα στο φροντηστηριο να εκφραζομαι μπροστα στους αλλους.

Και εγώ είμαι ντροπαλός για αυτό διάλεξα τα ιδιαίτερα επιπλέον,το φροντιστήριο έχει άντε το πολύ 6 παιδιά αλλά και πάλι θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο σε όλα.1 ώρα μαθηματικά πες? ε να λύσει την απορία του ενός του άλλου να πάει στον άλλον ε μοιράζεται ο χρόνος ενώ στα ιδιαίτερα μια ώρα είναι για σένα.Τέλος.Χώρια του ότι πολλά φροντιστήρια είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώστε ώστε να βγάλουν την ύλη γρήγορα για να κάνουν και επαναλήψεις.Από τη στιγμή που οι άλλοι είναι του 19 και τα πιάνουν αμέσως δεν θα περιμένουν εσένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109560 από iJohn_97 στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 1:30πμ

iJohn_97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/8/2012
Μην φοβάσαι τίποτα!Ότι δεν καταλάβαινεις να το ρωτάς.Δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψουν γιατί έτσι και αλλιώς εκεί πασ για να μάθεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109561 από aekara ree στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 1:33πμ

aekara ree

παιδια σας ευχριστω πολυ για τις απαντησης εγω σκεφτηκα να κατσω μια βδομαδα να δω πως θα παει και μετα βλεπουμε αν και πιστευω δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι ολοι απο κι περα θα τα ξερουν και εγω θα ντρεπομαι να πω δεν τα ξερω :/   το εχω σκαιφτει για ιδιαιτερα αλλα δεν τα προτιμισα γιατι βγαινουν λιγο ακριβα αλλα αμα δω οτι δεν παει θα παω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109562 από aekara ree στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 1:34πμ

aekara ree

Έγραψε:(iJohn_97@16 Σεπτεμβρίου 2012)
Μην φοβάσαι τίποτα!Ότι δεν καταλάβαινεις να το ρωτάς.Δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψουν γιατί έτσι και αλλιώς εκεί πασ για να μάθεις!

ναι αλλα απο οτι εκατσα λιγο πριν μπει ο καθηγητης τα παιδια που ηταν περισι μαζι σχολιαζαν ενα κοριτσι αρνητικα που πηγαινε και αυτο φροντ γιαυτο εχω πανικοβλιθει λιγο :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109636 από SissyR στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 4:31μμ

SissyR

Εικονίδιο
μέλος από: 10/9/2012
Κανενας δεν γεννηθηκε και τα ηξερε ολα!απλα διαβαζανε λιγο στο γυμνασιο.το οτι εχουν 19 και 20 δεν θα επρεπε να σε κομπλαρει καθολου!ξερω ατομα που μεχρι 1η 2α λυκειου ηταν του 12 και τριτη λυκειου εβγαλαν 19.5 χιλιαδες μορια και τους αποστομοσαν ολους!εισαι μικρος ακομα και προλαβαινεις.προσεχε και στο σχολειο και στο φροντηστηριο!ασε τις χρονιες που περασαν απο το γυμνασιο και κοιτα να μην αφησεις πολλα κενα απο φετος καποια θα σου χρειαστουνε καποια οχι.Εγω ειμαι 3η λυκειου και 1η λυκειου δεν εκανα φροντηστηριο κ απο το σχολειο δεν πηρα και πολλα πραγματα γιατι δεν τα καταλαβαινα κ τωρα εχω καποια κενα αλλα δεν ειναι τοσο σοβαρα.απλα κοιτα να προσεχεις κ οτι δεν καταλαβαινεις ειδικα στο σχολειο ζητα απο τον καθηγητη να στο πει ξανα και ξανα!αυτη ειναι η δουλεια του γι αυτο τον πληρωνουν!δεν μπορει να αρνηθει!και σιγουρα χαλαρωσε κ οσο για τους αλλους που σχολιαζουν αρνητικα ειναι κομπλεξικοι μην τους δινεις σημασια γι αυτο δεν εχουν και φιλους πολλες φορες με αυτη τη συμπεριφορα!δεν ξερω κατα ποσο εχει αλλαξει η υλη αλλα απο οτι θυμαμαι πριν δυο χρονια δεν σου χρειαζονται τοσο τις 3ης γυμνασιου κ ετσι κι αλλιως οπου χρειαστουν στις επομενες χρονιες θα γινονται επαναληψεις δεν θα τα θεωρουν δεδομενα τελειως κ οπου εχεις απορια ρωτας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109637 από Noir Désir στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 4:40μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Ασε που η νοοτροπια του λυκειου ειναι τελειως διαφορετικη απ'αυτη του γυμνασιου και οι καθηγητες ξερουν οτι 1. Οτι χρειαζεται χρονος μεχρι να προσαρμοστουν τα παιδια και 2. Οτι οι περισσοτεροι κανουν delete μες στο καλοκαιρι, οποτε ξεκινουν με επαναληψεις οσων θα χρειαστουν απο προηγουμενες ταξεις. Οποτε αν κατσεις και τα διαβασεις, σιγα σιγα θα εξοικειωθεις και με εξασκηση δεν θα χεις προβλημα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109642 από Geiaaaa στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, 5:16μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Φιλε εγω ειμαι τριτη λυκειου και ειμαι αρκετα καλος...αλλα θα ευχομουν να με βαλουν σε τμημα με αριστους πολυ καλυτερους απο μενα γιατι μαθαινεις απο αυτους ......αν πας ιδιαιτερα θα ειναι καλα αλλα δεν θα εχεις ανταγωνισμο ...ισως μπορει να μην βρεις και καλο καθηγητη.....εγω σ λεω συνεχισε και να ρωτας ......εξαλλου δεν θα ειναι ιδια πραγματα ....συνεχισε ......εγω ππηγαινα ιδιαιτερα στην πρωτη λυκειου και ο καθηγητης θεωρειται απο τους καλυτερους αλλα δεν ειχα ανταγωνισμο και ηταν μεγαλη βλακεια .......επισης στην τριτη γυμνασιου πηγαινα αλλου φροντηστηριο και τα παιδια ηταν κατωτερα και εκαναν και φασαρια και δεν εμαθα τιποτα ....τωρα ειμαι σε ενα φροντηστηριο τελειο .....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login