Μήνυμα στις 27/8/2013 στις 12:32 @Θ. Κλημεντίνη
Και ενώ όλα ηταν μια χαρά μου λεει κάποια στιγμη θελω να σου πω κατι.Συναντιομαστε κ μου λεει οτι δν μπορεί άλλο ότι εχει κουραστεί και ότι εχουμε σχεση απλά γ να λέμε ότι εχουμε σχεση και ότι δν νιωθει κατι παραπάνω από ότι ένιωθε στην αρχή παρολο που εχει περάσει ένας μήνας και.κ ότι αυτο τν στεναχωρεί.με έπιασε απροετοιμαστη δν ηξερα τι να πω.απλα δν ήθελα να τον χάσω.. Δουλεύει κ κουράζεται..μου λεει σε ένα μήνα συναντηθήκαμε 10φορες κ τις 10 φορές έκοψα από τν ύπνο μου να σε δω.Αυτο που με πειράζει περισσότερο ειναι ότι δν μου εδωσε μια ευκαιρία..δν ηταν πρόθυμος ν βρούμε μια λύση σε αυτο.Το καταλαβαίνω ότι ειναι κουρασμένος αλλα δν μπορεί σε καθε εμπόδιο ν τ αποφεύγει με τ απλά να φεύγει..ουτε ν ψάχνει την τέλεια σχεση που θα μένει ακριβως διπλα του..δν ξέρω τ να κανω ουτε τι να σκεφτώ δν θελω να τον χάσω ...αυτος θελει ν κρατήσουμε φιλική σχεση αλλα εγώ τον θελω πισω ..κ ειμαι πρόθυμη ν κανω τ πάντα γ ν μπορέσω ν τον έχω πισω..αν είχαμε τσακωθεί ή αν μου είχε κανει μαλάκια θα ελεγα ν ΠΑ στ διάολο δν ασχολούμαι..ομως δν έγινε ετσι..απο την μια θελω να του στείλω μηνυμα τοσο πολυ ν δω τι κανω αν του λείπω οτιδήποτε ή να του δείξω ποσο τν θελω πισω ή να του δείξω οτι εγώ θ περιμένω αν αλλάξει γνώμη οτι θα ειμαι εδω..απο την άλλη ειναι σαν να τον παρακαλάω κ δν θελω ουτε λυππηση ουτε πίεση κ μετα να ξαναχωρισουμε....θελω ν του δώσω χρονο να ξεκουραστεί να το σκεφτεί μήπως γυρίσει πισω εδ αλλά από τν άλλη αν χάσει ακομα κ αυτά τ λιγα εστω οτι ένιωθε γ μένα βρει άλλη?τν θελω πισω κ δν ξέρω τ να κανω γ αυτο..!μπορεί να μην τα είχαμε πολυ καιρο τν ηξερα όμως 3 χρόνια κ πάντα μου άρεσε κ εμφανισιακά αλλα κ σαν χαρακτήρας..οπως του άρεσα κ γω..
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος τον θελω πισω!
Μήνυμα στις 3/8/2013 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μετά από όλα αυτά πιστεύω το εννοεί...προσπαθησες ήδη αρκετά μην το πιέσεις άλλο ...ειναι άσχημο γ εκείνη και για σένα!αν θές παρέμεινε φίλος μαζι της...αν δν θές να την χάσεις τελείως..Τώρα όσο για το πως θα ξεκολλησεις ειναι μέχρι να βρεις κάποια άλλη που να σου αρεσει.και σιγουρα θα βρεις δν υπαρχει αμφιβολία γι αυτο...ο χρόνος βοηθά!επίσης στην αρχή ισως ειναι καλό να μην την βλεπεις συνεχεια μπροστά σου κ να μην εχεις πολλές επαφές .εμενα όσες φορές έχω προσπαθήσει ν ξεπεράσω κάποιον κ τα έχω καταφέρει ειναι με αυτόν τν τροπο!όχι επαφές πολλές όχι συχνές συναντησεις και σαφώς να βρω κάποιον άλλον που ν μου αρεσει...δν ειναι δυσκολο να βρεις...αλλα μην το πιέσεις κ μην αγχώνεσαι!θα έρθει από μονο του θα το δεις κ θα με θυμηθείς.βγες έξω με τους φιλους σου οερνα καλα κ σιγά σιγά θα περάσει κ δν θ το καταλαβεις:) Πήγαινε στο θέμα: Με βλεπει σαν φιλο τι να κανω?
Μήνυμα στις 3/8/2013 στις 17:48 @Κλάψιμο
Η κοκκινιλα πιστεύω πως..ναι οι ουλές δν ξέρω ισως εξαρτάται ποσο βαθιές ηταν.τα ειχα με ένα αγόρι γ ένα διάστημα που πριν από μένα κ πριν καιρο είχε χαρακωθει στν καρπό...μου τ έδειξε..δν ξέρω αν θα το παρατηρούσα μόνη μου ..κοκκινιλα δν είχε αλλα σαν ουλή είχε παραμεινει ..βεβαια μπορεί ν εξαρταται από τν οργανισμό κ τ βάθος που είχαν οι χαρακιές όπως είπα από πάνω... Στ ένα του χέρι δν ηταν τοσο έντονες..στ άλλο φαινόντουσαν περισσοτερο
Πήγαινε στο θέμα: Κόψιμο φλέβας και χαρακιές
Μήνυμα στις 3/8/2013 στις 16:50 @Sex
Πφφφ γεια σας ειμαι 17χρονων.προχθες λοιπόν ολοκλήρωσα γ πρωτη φορα με το αγόρι μου!πόνεσα λίγο στην αρχή μετα ήμουν εντάξει.το θέμα μου ειναι όμως ότι ναι μ άρεσε παρα πολυ τ ευχαριστήθηκα!όμως κατα την διάρκεια κ θα μπορούσα ν πω σε όλη την διάρκεια ειχα την αισθηση ότι ήθελα να ούρηση...κ κάποιες στιγμες πάλευα με νύχια κ με δόντια νομίζοντας ότι θα μου φύγουν...ντραπηκα τοσο πολυ!!εκείνη τν ώρα δν μπορούσα να του πω κατι γιατί ντρεπόμουν κ μπορεί ν ξενερωνε και δν ήθελα μιας κ ηταν η πρωτη ας φορα!κάποια στιγμη που με χάιδεψε λίγο από μπροστά ενώ ηταν ήδη μέσα μου..καπως ηρέμησα κ μου έφυγε αυτή η αισθηση.οταν πήγα να τ κανω μονη μ δεν τα κατάφερα!τελικά δν έγινε τίποτα.το βραδυ που του το είπα μου είπε ότι πολυ πιθανόν να ήμουν πολυ κοντά στο να εξπερματωσω...το θέμα ειναι ότι τ έψαξα κ λένε για τ σημείο G οταν ερεθίζεται προκαλεί αίσθημα ούρησης!αλλα από την άλλη λένε ότι ειναι δυσκολο ν βρεις το σημείο G κ πολλές γυναίκες δν το έχουν βρει καν ουτε μια φορα...ειναι δυνατόν να ειναι τοσο εύκολο σε εμένα?από την πρωτη μου φορα κιόλας?ή μήπως έχω κάποιο πρόβλημα κ όντως έχω κάτι σαν ακράτεια ούρων κατα τη διάρκεια του σεξ? Θέλω γνωμες απο ολους κ απο κορίτσια αν τ έχουν νιώσει κ απο αγόρια αν τους το εχει πει ποτέ καμία κοπέλα ότι τ εχει νιωσει Πήγαινε στο θέμα: Σημειο G ή προβλημα?
Μήνυμα στις 3/8/2013 στις 16:25 @Sex
Από προσωπική εμπειρία ξανακλεινει...δν ειναι τίποτα μην φοβάσαι σε λίγες μέρες δν θα νιώθεις τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 4/11/2012 στις 10:50 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ τοτε σορρυ λαθος μου αλλα 14 χρονων αθηνα και η αλλη τρικαλα μου φανηκε καπως..σορρυ
Πήγαινε στο θέμα: σχεση εξ αποστασεως
Μήνυμα στις 1/11/2012 στις 16:34 @Θ. Κλημεντίνη
Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι μπορει να κρατησει μια σχεση εξ αποστασεως ειναι παρα πολυ δυσκολο..ακομα και οταν αγαπας καποιον και ειστε πολυ καιρο μαζι!στην περιπτωση του Χαρη ειναι καπως πιο ευκολο γιατι σιγουρα δεν την εχει δει την κοπελα απο κοντα...σαφως και δεν του λειπει αμα την γνωρισε μεσω ιντερνετ και επικοινωνουν μονο με μηνυματα!και ιδιαιτερα στην περιπτωση σου Στελλα που ο αλλος δουλευει τοσες ωρες και σιγουρα το να βλεποσαστε συχνα ειναι αρκετα δυσκολο..παρολ' αυτα αν δεν ειναι μονιμο και μπορεις να επιστρεψεις μην το αφησεις προσπαθησε κριμα ειναι αμα τον αγαπας...εξαρταται ποσο θα αντεξει και ο ενας και ο αλλος και ποσο καιρο θα κρατησει αυτο
Πήγαινε στο θέμα: σχεση εξ αποστασεως
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αμα περνας καλα μην κολλας πουθενα απλα μην γινεσαι κολλιτος με κανεναν ομως να εχεις την παρεα σου!δεν θεωρω οτι δεν νοιαζονται για σενα ή σε γραφουν..αμα γινοταν αυτο δεν θα σου ελεγαν να βγειτε!οσο για το οτι δεν ερχονται στην ταξη σου μην το παιρνεις κατακαρδα απλα δεν το σκεφτονται αφου ειναι ολοι μαζεμενοι εκει. Δεν λεω το να εισαι στην ιδια ταξη ειναι διαφορετικο γιατι περνας περισσοτερη ωρα κανετε χαβαλε στο μαθημα κ.τ.λ αλλα αν σταματησεις να τους βλεπεις και στα διαλειμματα θα νομιζουν οτι απομακρυνεσαι ή προτιμας να κανεις παρεα με αλλους ή απομονωνεσαι.Και επισης δεν πηγαινετε καθολου στο προαυλιο μονο μεσα στις ταξεις?καμια μπαλα δεν παιζετε?και τελος αφου περνας καλα μην σε νοιαζει..να ξερεις οι φιλοι πανε και ερχονται δυσκολα κρατας κολλιτη φιλια και αν κρατησεις καποια στιγμη θα γινει η στραβη απλα κοιτα να περνας καλα αυτο εχει σημασια!Πήγαινε στο θέμα: Εγωισμός?(Πρόβλημα με τάξεις στο σχολείο)
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 16:10 @Sex
Και εμφανιση και συμπεριφορα το ιδιο και για τα κοριτσια και για τις γυναικες!δεν νομιζω γυναικα να ηθελε να της φερονται απαισια ναι οκ σκεφτονται περισσοτερο το σεξ απο οτι τα πιο μικρα κοριτσια αλλα αν πετυχεις καμια και συμπεριφερθεις ασχημα και να σου στειλει κανεναν μπραβο και σε κανονισει θα δεις!μονο αν ειναι καμια πουτανα κ δεν την πειραζει!και μονο που το λες οτι σχολιαζουν μονο το πεος φαινεται πως σκεφτεσαι και πως συμπεριφερεσαι οποτε μην περιμενεις να σου φερθουν καλυτερα!
Πήγαινε στο θέμα: συζητησεις
Μήνυμα στις 17/9/2012 στις 15:58 @Θ. Κλημεντίνη
Ολα ξεπερνιουνται με τον χρονο μην σκας για κανεναν κ προπαντως μην αλλαξεις για κανεναν ουτε να γινεσαι χαλι να σε πατησει μετα απο ολα αυτα!να σεβεσαι πρωτα απο ολα τον εαυτο σου!αυτος το μονο που ηθελε ηταν να εχει σχεση και τον λογο που χωρισατε στην αρχη δεν το σχολιαζω καν!και ξεκολλα και σιγουρα σταματα να τον βλεπεις αποφευγε τον γενικα ουτε μην πας σε μερη που παει αυτος οσο δεν τον βλεπεις τοσο το καλυτερο και κοιτα κ λιγο γυρω σου τοσα αγορια υπαρχουν παρατηρησε κανεναν λιγο καλυτερα!
Πήγαινε στο θέμα: Θανασης... |