Μήνυμα στις 21/1/2014 στις 15:50 @Sex
Σε ευχαριστω αδερφε...αν και τα γνώριζα ευχαριστω για το χρόνο που αφιερωσες!
Πήγαινε στο θέμα: Ιδεες για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 18:42 @Sex
Σε ευχαριστω φιλε μου :)
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 23:39 @Sex
Να σαι καλα φιλαράκι μου σε ευχαριστω!Οποιος θελει να προσθέσει κατι ας το κανει!
Μήνυμα στις 12/1/2014 στις 19:21 @Sex
Καλησπέρα και καλη χρονια σε όλο το φόρουμ!Θα ηθελα να μου δώσετε καμία ιδέα για την πρωτη φορα (ατμόσφαιρα,να φύγει το άγχος κτλ..)ΥΓ:ειμαι 16 και η κοπελα μου 16..και οι δυο παρθένοι..
Μήνυμα στις 6/2/2013 στις 17:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ειχα χωρησει πριν καιρο με την πρωην μου αλλα ακομη μου αρεσει. . .Τις προαλες μιλουσαμε στο κινητο και θυμομασταν τα παλια και με ρωτησε αν με απασχολει κατι και της ειπα οτι δεν μπορω να πω. . . Τοτε μου ειπε οτι καποια στιγμη θελει να μιλησουμε και να της ανοιχτω ωστε να μου ανοιχτει και αυτη.Αυτη ομως νομιζει οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της. . . παιδια τι να κανω?Λετε να εχω ελπιδες?
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 16:09 @Sex
Πεταλουδιτσα δηλαδη τα γενια σε ενοχλουν;
Πήγαινε στο θέμα: Γνωμες Κοριτσιων
Μήνυμα στις 17/11/2012 στις 15:32 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια,τις προαλες χωρησα με την κοπελα μου...Να φανταστειτε εστειλε μια φιλη της να με χωρησει εκ μερους της γιατι λεει ντρεποταν!Μετα την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι το μετανιωσε,αλλα ειναι καλυτερα ετσι διοτι λεει οτι περναει μια φαση στην ζωη της και θελει να μεινει μονη!Εγω δεν την πιστεψα και αφου μαλωσαμε της εκλεισα το τηλεφωνο...Τι να κανω;Την σκεφτομαι συχνα...Τι θα κανατε στην θεση μου;
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος
Μήνυμα στις 17/11/2012 στις 15:28 @Sex
Καλησπερα!Κοριτσια θα ηθελα να μας πειτε τις γνωμες σας για το πως θα θελατε το αγορι σας!Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες!
Πήγαινε στο θέμα: Γνωμες Κοριτσιων
Μήνυμα στις 5/11/2012 στις 12:05 @Θ. Κλημεντίνη
Whatever σε καταλαβαίνω πλήρως!Η κοπέλα μου μιλάει ακόμα καμία φορά με τον πρώην της αλλα μην ανησυχείς για τίποτα διότι εφόσον επέλεξε να είναι μαζί σου σημαίνει ότι θέλει εσένα!Τώρα αν μιλάνε ακόμα και σΕ ενοχλεί πες του να ξεκοψει...Ελπίζω να σε καλυψα!
Πήγαινε στο θέμα: ζηλεύω την πρώην του |