Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 19:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξαναπροσπαθήστε, κάποια στιγμή θα μπεί. Υπάρχουν διάφοροι τύποι παρθενικού υμένα, γι'αυτό και δεν μπαίνει το ίδιο εύκολα σε όλες τις γυναίκες ούτε πονάει το ίδιο. Επίσης, αν δυσκολεύοσασταν όταν ήταν το αγόρι σου από πάνω, μπορείς να δοκιμάσετε το αντίστροφο, για να το ελέγχεις.Πήγαινε στο θέμα: αποτυχημενη προσπαθεια ολοκλρωσης
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 19:53 @Sex
Για να το παθαίνεις αυτό φαντάζομαι θα ξυρίζεσαι σχεδόν κάθε μέρα. Κάθε φορά που ξυρίζεσαι, ειδικά όταν ξυρίζεσαι κόντρα, ερεθίζονται οι θύλακες των τριχών (ίσως παίζει ρόλο και το ότι οι τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή είναι πιο χοντρές). Προσπάθησε να αφήνεις 3-4 μέρες απ΄το τελευταίο σου ξύρισμα, για να ανακουφίζεται το δέρμα, και να χρησιμοποιείς σαπούνι ή καλύτερα αφρό ξυρίσματος. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις αποτρίχωση με κερί που κρατάει καμιά δεκαριά μέρες πριν αρχίσουν να ξαναβγαίνουν τρίχες.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα κάτω περιοχής
Μήνυμα στις 9/8/2013 στις 01:28 @Διασκέδαση
Γυναικεία: Gucci Envy me J'adore Eau de Toilette Burberry Brit Sheer Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενα αρωματα
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 20:59 @Διάφορα
Ναι γίνεται, θα σου πάει γύρω στα 25-40 ευρώ πάνω κάτω (εξαρτάται απ΄το κατάστημα). Μη τα φορέσεις με τους ψεύτικους, γιατί προφανώς θα είναι κακής ποιότητας και εκτός του ότι θα σε κουράζουν, μπορεί να σου προκαλέσουν και πρόβλημα στην όραση.
Πήγαινε στο θέμα: γυαλια ηλιου
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 00:47 @Διάφορα
Μήπως σε έχει στρεσάρει ή στενοχωρήσει κάτι τώρα τελευταία; Γενικά, όσο είσαι αγχωμένος μην περιμένεις να βελτιωθεί η κατάσταση. Εμένα πάντως όταν με πιάνει ταχυπαλμία και προσπαθώ να συγκεντρωθώ μετά στους χτύπους της καρδιάς μου για να δω αν έχουν πέσει, τους νοιώθω χειρότερα. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθηστε με γρυγορα
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 17:08 @Sex
Προφανώς το να σταματήσει η ροή κατά παραγγελία δε γίνεται και με το να κάνεις παγωμένο ντους μπορεί ίσως να μειωθεί προσωρινά η ροή, αλλά θα σε πιάσουν πόνοι λόγω της αγγειοσύσπασης.
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 22:05 @Sex
Συνήθως υπάρχει, αλλά παίζει να γεννηθεί κάποια και χωρίς.
Και γιατί σου κάνει τόση εντύπωση; Μπορεί να μην είχε ή να έχει και να είναι τόσο ελαστικός που δε σπάει ή να έσπασε και να 'βγαλε τόσο λίγο αίμα που δεν το πήρατε χαμπάρι. Σιγά. Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφη
Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 02:14 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ λέω πως είσαι τυχερή που έχεις τέτοιον τρόπο σκέψης, γιατί είναι πιο αληθινός. Η γυναικεία σκέψη (γενικολογώντας βέβαια) μένει στην ποσότητα και ξεχνά την ουσία, καταλαβαίνει την επιφάνεια των πραγμάτων, μένει στις λέξεις και δε βλέπει το νόημα. Λένε πολλά για να εκφράσουν τόσο λιγα και το χειρότερο είναι πως πιστεύουν ότι οι σάλτσες έχουν περιεχόμενο και είναι αποτέλεσμα βαθιών και αληθινών συναισθημάτων. Δεν ξέρω, ίσως να υπερβάλλω και φαντάζομαι ότι δεν ισχύει για όλες, αλλά αλήθεια πιστεύω πως η γυναικουλίστικη στενομυαλιά μας μάς κάνει να νομίζουμε ότι τα 2-3 χιλιοστά που φτάνουμε κάτω απ'την επιφάνεια είναι η ουσία. Και απλά κατακρίνουμε όσους βλέπουν τα πράγματα όπως είναι αντικειμενικά κι όχι όπως θα 'θελε ο εγωισμός μας να είναι. P.S. Αν φαίνομαι σνομπ, ξινή και απόλυτη, όντως έτσι είμαι. Πήγαινε στο θέμα: Κρίση ταυτότητας:
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 16:04 @Διασκέδαση
Σε καταστήματα που πουλάνε προϊόντα για τα μαλλιά π.χ. Δάφνης (έχει επαγγελματικές βαφές κλπ.), Hondos Center, ίσως σε μεγάλα super market κλπ. Απλά να ξέρεις ότι αυτά τα χρώματα δεν κρατάνε, δηλαδή σε 2 βδομάδες το πολύ θα σου ανοίξουν και επίσης για να τα εφαρμόσεις πρέπει πρώτα να κάνεις ντεκαπάζ, οπότε να πας σε κομμωτήριο να σου το κάνουν (αν είναι η πρώτη φορά που τα βάφεις τέτοιο χρώμα) για να μη σου καεί το μαλλί.
Πήγαινε στο θέμα: Πράσινη βαφή μαλλιών
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
Για σένα αξίζει να το κάνεις, γιατί όντως μπορεί στην αρχή να μη νοιώθεις, στην πορεία όμως είναι αρκετά πιθανό ν'αλλάξει αυτό και να ξεκολλήσεις από τη φίλη σου. Στην καινούργια σου κοπέλα δεν ξέρω αν αξίζει, ειδικά αν ψιλιαστεί ότι είσαι μαζί της γι'αυτόν το λόγο.
Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη |