Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα απο οτι εκατσα λιγο πριν μπει ο καθηγητης τα παιδια που ηταν περισι μαζι σχολιαζαν ενα κοριτσι αρνητικα που πηγαινε και αυτο φροντ γιαυτο εχω πανικοβλιθει λιγο :/ Πήγαινε στο θέμα: θελω γνωμες για ενα προβλημα στο φροντ
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 01:33 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια σας ευχριστω πολυ για τις απαντησης εγω σκεφτηκα να κατσω μια βδομαδα να δω πως θα παει και μετα βλεπουμε αν και πιστευω δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι ολοι απο κι περα θα τα ξερουν και εγω θα ντρεπομαι να πω δεν τα ξερω :/ το εχω σκαιφτει για ιδιαιτερα αλλα δεν τα προτιμισα γιατι βγαινουν λιγο ακριβα αλλα αμα δω οτι δεν παει θα παω Πήγαινε στο θέμα: θελω γνωμες για ενα προβλημα στο φροντ
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 00:29 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον απο φετος ξεκινησα φροντιστηριο μαθηματικα φυσικη εκθεση πηγαινω πρωτη λυκειου δεν ημουν καλος μαθητης δεν διαβαζα απο φετος ειπα θα αρχισω να διαβαζω και για να βοηθιθω πηγα φροντηστηριο και με βαλαν με μαθητες που δεν ειναι στο επιπεδο μου και ειναι πολυ καλητεροι πχ. βγαζουν 19 και 20 και εγω ειμαι ο μοναδικος που δεν ξερω τα περσινα και επειδη ειμαι ντροπαλος και ξερω τον εαυτο μου θα ντρεπομαι να ρωταω η να λεω δεν τα ξερω τι λετε να κανω να ζητησω να με αλλαξουν τμημα??? αλλα νομιζω δεν εχει εγω πηγα για να μαθω αλλα αμα δω οτι δεν μαθαινω δεν ξερω τι να κανω και γιαυτο ζηταω συμβουλες σας ευχαριστω εκ τον προτερων Πήγαινε στο θέμα: θελω γνωμες για ενα προβλημα στο φροντ
Μήνυμα στις 12/8/2012 στις 00:36 @Μηχανήματα
παιδια εχουμε ενα gps και εχει χαρτες μονο για ελλαδα εμεις σκοπευουμε να παμε εξωτερικο μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω χαρτεσ και πως τους κανω εγκατασταση????????????
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με GPS
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 14:04 @Μηχανήματα
παιδια επειδη προκειτε να παω ταξιδι εκτοσ ελλαδος και θα ειμαι πολλες ωρες στο αμαξι θελω να βαλω στο λαπτοπ μου ιντερνετ λοιπον θελω να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο εγω ξερω για την κοσμοτε και την βονταφον επεισης θελω να μου πειτε τι τιμες παιζουν και ποιο ειναι το καλυτερο!
Πήγαινε στο θέμα: καρτο-ιντερνετ |