Πως να κανω το μαλλι να στεκετε
Σελ. 1
Μήνυμα #97072 από ptheolo στις 30 Μαρτίου 2012, 12:28πμ
Εμενεα με κουρευει η μανα μου, και για οικονομικους λογους αλλα και γιατι ετσι θελει. Ο κολλητος μου πηγαινει σε κωμμοτηριο και οταν τελειωνει τα μαλλια του ειναι στητα και μετα απο το μπανιο τα στεγνωνει και τα ανεβαζει και καθοντε. Πως μπορω να το κανω εγω αυτο? Ειχα παει το καλοκαιριο μια φορα και ειχε κατι κανει με το ξυραφι και τραβαγε το μαλλι? Τιποτα συγκεκριμενο ξερει κανεις? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97073 από asap στις 30 Μαρτίου 2012, 1:27πμ
μετα το μπανιο παντα πρεπει να τα στεγνωνεις με το πιστολακι και θα εισαι ΤΖΕΤ την επομενη μερα και τους δινεις και το σχημα που θες και γω μονος μου κουρευομαι επειδη γουσταρω και τα εχω καρφακια και δε βαζω σχεδον ποτε ζελε επειδη ειναι παντα ορθια απο το πιστολακι... το ζελε το χρησιμοποιώ μονο για γυαλαδα και ετσι καμια φορα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97085 από άσχετος στις 30 Μαρτίου 2012, 1:30μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Asap δηλαδή όταν τα στεγνώνεις τα μαλλιά μετά το μπάνιο με το πιστολάκι τα χτενίζεις κιόλας; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97115 από asap στις 30 Μαρτίου 2012, 7:34μμ
οτι θες τα κανεις ... εμενα επειδη εχουν παρει μορφη πλεον δε χρησιμοποιω χτενα... απλα τα φυσαω και τα παω εκει που θελω και μενουν εκει περα... και οταν ξυπναω το πρωι δεν εχει πεταει μια τουφα απο εδω μια τουφα απο εκει... ειναι οπως τα αφησα το προηγουμενο βραδυ :) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97139 από ptheolo στις 31 Μαρτίου 2012, 12:07πμ
Asap και εγω αυτο κανω. Αν ομως στεγνωσουν τα μαλλια και παω να τα σηκωσω μετα γινοντε χαλια. Οταν ειχα παει το καλοκαιρι τα ειχε παρει με το ξυραφι ή κατι τετοιο και μου εφτιαχνε την φορά των μαλλιων μου | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97144 από asap στις 31 Μαρτίου 2012, 12:35πμ
παιδια παντως εγω που εχω πολυ χοντρη τριχα και πολυ δυσκολη ετσι οπως σας ειπα πανω τα κουμανταρω πολυ ευκολα. και ακομα και κρανος που βαζω με το μηχανακι τα μαλλια μετα παλι ειναι σηκωμενα χωρις ζελε..! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97174 από Tolic_Ree στις 31 Μαρτίου 2012, 3:21μμ
![]() |
Εγω αφου λουστω του δινω το σχημα που 8ελψ και μετα του βαζω Λακ δουλεβει πολη καλα:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101559 από giorgos13 στις 26 Μαΐου 2012, 4:39μμ
![]() |
παιδια εγω λουζομαι και μετα βαζω ζελε ειναι καλα τα μαλλια για 2 μερες μετα οταν ξυπναω το πρωι στο πλαι του κεφαλιου τα μαλλια ειναι πιτα κυριολεκτικα τι να κανω για να μην λουζομαι καθε 2 μερες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101566 από Dope Boy στις 26 Μαΐου 2012, 5:02μμ
![]() ![]() μηνύματα: 129 ![]() |
και κάθε πότε θες να λούζεσαι ? εγώ λόγο προπόνησης λούζομαι κάθε βράδυ. Εκτός από Σαββατοκύριακο που δεν λούζομαι καθημερινά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |