Μήνυμα στις 24/10/2012 στις 08:01 @Θ. Κλημεντίνη
Κιτα το πρωτο βραδη δεν θα κιμιθεις και θαπερνας τοσο τελεια που δεν θα ιες να σταματήσεις αθτο που κανεις και ετσι θα μινενις με οτι φορουσες το δευτερο βραδη θα εισται ολοι πτομοτα οποτε θα ξαπλωσεις και θα κοιμιθεις κατευθιαν συνεπος ξεχνα το ;)
Πήγαινε στο θέμα: 3ημερη
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας ειμαι 2 λυκειου και για λογους ψηχολογικους δεν εχω φιλισει ακομα κε επιδι το σαββατο 8α βγω με αυτην που μου αρεσει θελω να με βοιθισετε οσο μποριτε γιατι ειμαι τελιως ασχετος Ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: 1ο φιλι
Μήνυμα στις 8/4/2012 στις 13:09 @Sex
Οχι δεν ειναι κακο αν ειναι κατι που το ιθελες και σαφος δεν υπαρχει προβλημα κε πλεον δεν ειναι μικρη η ιλικια σου παντα καπου εκει το ξεκινανε ολες(απο αφτες που ξερω τουλαχιστον) απλα μην ακους κανεναν μαλακα
Πήγαινε στο θέμα: παρθενιά!
Μήνυμα στις 8/4/2012 στις 13:02 @Flame
Ενας χουλιγγαν ειναι ενας μαλακας που πληρονετε για να σπαει κε να βανδαλιζει ειτε απο τους οργανομενους στο ποδοσφαιρο ητε απο οποιονδιποτε αλλο παραγοντα η δουλια του ειναι να σπαει δεν ειναι αντιθετος στουσ νομους(οχι παντα τουλαχιστον)αντιθετοι στους νομους ειναι οι αναρχικοι(οπως εγω) σπαμε κε εμεις οι αναρχικοι κε οι χουλιγγαν μονο που εμεις το κανουμε γιατι πιστευοθμε σε κατι κε οχι γιατι μας πληρονουν Αφτα απο εμενα απλα να ξερετε οτι τα ζω κε τα δυο ειτε σαν μελος ειτε απο φιλους κε γνοστους Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 8/4/2012 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
Κιτα εαν ειναι επαγγελματιας τοτε θα σε πει σε παει η θα σε πει δεν σε παει να σου κανω κατι εγω. αν σε πει οτι σε παει καντω
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια μοικανα
Μήνυμα στις 7/4/2012 στις 19:06 @Θ. Κλημεντίνη
κιτα αν σου πιγενει να το κανεις ειναι μια ωραια αλλαγη και κατι πολη προτοτυπο αμα σου αρεση κανε το το εχουν πολες φιλες κε γνοστες μου κε αρεσει πολη σε εμας τα αγορια προσοπικα προτημω το eurohawk κε τo Fohak
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεια μοικανα
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 20:10 @Flame
οκ δεν καταλαβα αλλα νε εχω...
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω ΠΟΖΕΡΙ......πως???
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 18:44 @Flame
Μπα ρε φιλε ατηχησες μονο για ντιτζιμων ξερω κε λιγο πως να παιζεις με ενα ρολόι με εξογιηνους
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω ΠΟΖΕΡΙ......πως???
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 18:42 @Flame
κιτα εγο δεν εχω κανενα προβλημα με τους μεταναστες εκτος απο οσους κλεβουν αλλα πιο μεγαλο προβλημα εχω με τοθς ελληνες κλεφτες κε με τους ανθρωπους απως εση που νομιζουν οτι οι ελληνες ειμαστε καλητεροι δεν εχω κατι με εσενα κιριοσ γιατι ειμαστε μικροι αλλα το προβλημα μου ειναι με τους οριμους υποτιθετε ενηλικες
Πήγαινε στο θέμα: Ειστε ρατσιστες ?
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 18:34 @Flame
Παιδια μετα απο πολη σκεψη και ακομα περισοτερο πριξιμο αποφασισα να γινω ποζερι αλλα δεν ξερω πως οποτε αν καποιος σας ξερει ας μου πει.Ευχαριστω....;)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να γινω ΠΟΖΕΡΙ......πως??? |