Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
λίγες και αργές επαναλήψεις με πολύ βάρος...! αν δεν έχεις γυμναστεί καθόλου στο παρελθόν θα δεις διαφορά απ τις πρώτες κιόλας μέρες..! Πήγαινε στο θέμα: αύξηση μυικής μάζας στα χέρια;
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 17:47 @Μηχανήματα
http://www.advancedmediarecovery.com/advanced%20photo%20recovery/index.php ρίξε μια ματιά στο σ αυτό το πρόγραμμα Πήγαινε στο θέμα: Επαναφορα φωτογραφίας σε Sony ericsson.
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 17:16 @Flame
Δημήτρη καλά όλα αυτά που λες ,αλλά επειδή ασχολούμαι πολύ με τέτοια πράγματα.. πιστεύω πως είναι λάθος σου που δίνεις τέτοιες πληροφορίες στον οποιοδήποτε..! Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα , και δεν ξέρεις αν αυτός που θα τα διαβάσει θα τα χρησιμοποιήσει για άμυνα... και ακόμα και έτσι να είναι, θα μπλέξει νομικά... οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ ευαίσθητοι και ότι να ναι σ αυτά τα θέματα... Θα ζητούσα από τον Admin αν ήταν εύκολο να διαγραφεί ή να κλειδωθεί το post... ! Σημείωση moderator: Η συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών όταν ο σκοπός είναι η αυτοάμυνα δεν είναι παράνομη. Δεν πρόκειται για σύσταση σπείρας με σκοπό να πάνε όλοι όσοι συμμετέχουν στο topic να δείρουν κάποιον. Επίσης σύμφωνα με τον κανονισμό του ftou.gr, γίνεσαι banned διότι έκανες υποδείξεις για το moderation του site δημόσια. Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές για καβγάδες...
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 22:41 @Διάφορα
τι ποτά με 1600 θερμίδες και κουραφέξαλα ...? όσο ποιοτικά και να τρως, δεν έχει σημασία ....! εγώ γαμιέμαι στο φαΐ , ποιοτικό και μη, αλλά λόγο προπόνησης δεν βάζω καθόλου.. λογικά για να θες να βάλεις κιλά θα θες μύες ... διατροφή και γυμναστήριο , αλλιώς δεν...! Πήγαινε στο θέμα: σπιρουλινα
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:54 @Διάφορα
1 χάπι το πρωί, 1 το μεσημέρι και 1 το βράδυ , με τα γεύματα... Τώρα εγώ που αθλούμαι ο προπονητής μου μου είχε πει από 2 , αλλά η υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα... το ότι είναι κάτι φυτικό δεν μου γεμίζει το μάτι...! κιλά δεν πρόκειται να βάλεις...! Πήγαινε στο θέμα: σπιρουλινα
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 02:28 @Διασκέδαση
Δες από σειρές το Supernatural και The Walking Dead, είναι κορυφαίες και θα σε κρατήσουν απασχολημένο για αρκετό καιρό...!!!!
Πήγαινε στο θέμα: video game - ταινιες
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 23:47 @Διασκέδαση
νομίζεις ότι είναι δύσκολο... απλό είναι... με kick boxing μαθαίνεις γροθιές , ότι χειρότερο για τα γυμνά χέρια ... γιατί νομίζεις ότι οι αθλητές φοράνε γάντια και δένουν τους καρπούς τους? με μια γροθιά άνετα σπας το χέρι σου... όσο για το tae kwon do νομίζω πως δουλεύει πολύ λακτίσματα, κάτι που δεν θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις έξω, φορώντας ένα jean , και χωρίς να έχεις κάνει ζέσταμα...! και μένα μου φαίνονταν πολύ εφετζίδικο στην αρχή , αλλά όταν βρήκα δάσκαλο και μου έδειξε κατάλαβα την διαφορά αθλήματος και πολεμικής τέχνης/αυτοάμυνας. Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 10:26 @Flame
Εγώ πιστεύω πως μετά το περιστατικό , θα ανέβει το ποσοστό τις χ.α. Η Δούρου και η Κανέλλη έφεραν εκεί που ήθελαν τον Κασιδιάρη για να δείξουν και καλά στους ψηφοφόρους της Χ.Α. ότι είναι βίαιο κώμα, λες και όσοι τους ψήφισαν δεν το ήξεραν... Απ ότι πιστεύω , έκαναν τον κασιδιάρη μάγκα , και έδωσαν πάτημα σε άτομα που δεν χωνεύουν την Κανέλλη να ψηφίσουν χ.α. ! Τώρα όποιος και να βγει , πιστεύω το ίδιο θα είναι. Έχουμε μπει τόσο βαθιά στον λάκκο με τα σκατά , και δύσκολα θα βγούμε. Το ζήτημα είναι ότι για μια ακόμα φορά οι πολιτικοί άρχισαν τα "θα" , και οι πολίτες άρχισαν να τους πιστεύουν και να ελπίζουν... Δεν παίζει να ξυπνήσουμε ποτέ... Πήγαινε στο θέμα: Εκλογες και μελλον της ελλαδας
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 10:18 @Διασκέδαση
Ψάξε στο youtube και δες.! Τα αθλήματα έχουν κανόνες , μαθαίνεις να λειτουργείς μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Στον δρόμο εσύ μπορεί να ξέρεις kickboxing, να φας μια κλωτσιά από έναν άσχετο στα αχαμνά ,και να σε ξαπλώσει. Το Krav maga, όπως και άλλες πολεμικές τέχνες του είδους του, όπως σας είπα το χρησιμοποιούν οι ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ. Είναι αποτελεσματικό, όχι μόνο σε μάχη σώμα με σώμα , αλλά και με ρόπαλα, μαχαίρια, πιστόλια κ.α. Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 03:05 @Διασκέδαση
Άσχολούμε με kick/thai-boxing εδώ και χρόνια. Δεν λέω καλό σαν άθλημα και σαν γυμναστική ,αλλά μη το μπερδεύεται με την αυτοάμυνα. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι μαθαίνοντας ένα οποιοδήποτε μαχητικό άθλημα , μπορείτε και να αμυνθείτε στον δρόμο... Το ίδιο πίστευα και γω μέχρι που ασχολήθηκα και με διάφορες μορφές αυτοάμυνας , όπως πχ το Krav Maga, την πολεμική τέχνη του τμήματος ειδικών δυνάμεων του Ισραηλινού στρατού.
Πήγαινε στο θέμα: Kick boxing |