Μήνυμα στις 30/9/2014 στις 00:31 @Θ. Κλημεντίνη
δλδ καθομαστε διπλα και της λεω να κανονισουμε να βγουμε ? πως να το παρει αραγε...... η εχετε κατι καλυτερο? Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 00:54 @Θ. Κλημεντίνη
κατι τετοιο σκεφτομαι κι εγω απλα ναι πρεπει να ειμαστε μονοι μας τηλεφωνα και τετοια χρειαζονται ή δεν λεει? Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει
Μήνυμα στις 27/9/2014 στις 17:42 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω δλδ εχω δρομο μπροστα μου ακομα..... Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 16:41 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας ειμαι 19 χρονων Εχω γνωρισει κατι μηνες τωρα ενα κοριτσι στο πανεπιστημιο που μου αρεσει Καθε φορα που την βλεπω της μιλαω και πολλες φορες καθομαστε και μαζι Δεν την πετυχαινω ομως καθε μερα αλλα μπορει να μην ειναι κακο αυτο Το θεμα μου ειναι πως να το προχωρησω μαζι της δλδ περα απο την συζητηση μας Ξερω οτι πρεπει να της πω για καμμια βολτα εκτος ωραριου πανεπιστημιου αλλα δεν μου βγαινει καθολου ευκολα να της το πω Για πειτε καμμια συμβουλη ρε παιδια Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει
Μήνυμα στις 21/6/2013 στις 02:06 @Κλάψιμο
φυσικα η ερωτηση ειναι ρητορικη αλλα δεν ξερω δεν βρισκω με τιποτα γκομενα δεν μπορω να κανω τιποτα εχω απογοητευτει πολυ ενταξει δεν ειμαι ο μονος αλλα υπαρχουν και πολλοι αλλοι που εχουν και μολις χωρισουν βρισκουν πολυ γρηγορα εγω τι να κανω?? 18 χρονων ειμαι μολις τελειωσα το σχολειο.... Πήγαινε στο θέμα: να γινω γκει?
Μήνυμα στις 26/1/2013 στις 17:05 @Sex
περασε ο χρονος φιλε μου ;) Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 11:22 @Sex
εμενα μου εχουν πει οτι το μεγεθος μετραει οσο για το παχος απο ποσα cm και μετα ειναι καλο? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 4/1/2013 στις 17:11 @Sex
δλδ τωρα δεν ειμαι? δλδ μπορει να μεγαλωσει κι αλλο? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 19:20 @Sex
ειμαι 18 χρονων και τον εχω 14 περιπου ειναι καλα???? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 3/1/2013 στις 18:13 @Κλάψιμο
κανονικος ειμαι οχι πολυ ψηλος (1.70 περιπου) και καθολου χοντρος για το υψος δεν νομιζω να εχω και κατι αρνητικο αλλα δεν ξερω φιλε xarris21 τι ενοεις δεν τις αφηνω να με ερωτευτουν? δεν εχω και γενικα φιλες δεν βγαινω και καθολου (μονο για μπαλα παω) μονο στο σχολειο και στο φροντηστιριο εχω συμμαθητριες χωρις να ειμαι και κολλητος τους ενοοω απλες σχεσεις συμμαθητων εχουμε Πήγαινε στο θέμα: γιατι |