Μπάνιο
Σελ. 2
Μήνυμα #132076 από Costas16 στις 21 Ιανουαρίου 2015, 2:59πμ
Η αδερφή μου με κοροϊδεύει και με λέει μπέμπη, επειδή ακόμα με πλένουν. Το κακό είναι ότι όταν έρχονται οι 2 κολλητές της σπίτι μας, τρώω πολύ δούλεμα. Το έμαθαν μια φορά που ήρθαν σπίτι την ώρα που με έπλενε η αδερφή μου. Για να μην περιμένουν τις φώναξε μέσα στο μπάνιο και με είδαν! Τότε ντράπηκα πάρα πολύ, αλλά μετά που το σκεφτόμουν καύλωσα πολύ και τον έπαιξα. Ο πατέρας μου το ξέρει, αλλά δεν μιλάμε πολύ συχνά. Μου έχει πει και αυτός ότι πρέπει να πλένομαι μόνος μου πλέον. Ντρέπομαι να πάω σε ψυχολόγο, δε ξέρω. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132077 από InvalidPerson στις 21 Ιανουαρίου 2015, 12:23μμ
![]() |
Sorry, αλλά αυτό λέγεται ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και πρεπει να μιλήσεις αμέσως στον πατέρα σου να τους πει τίποτα...... Κόψε τους το ... Και άμα σε ξανακοροϊδέψει η καργια (δε μπορώ να βρω πιο ήπια έκφραση) η αδερφούλα σου, πες της να κάτσει κάτω να την ξεκωλιασεις να σταματήσει να λέει μαλακιες.... Ρε... Δεν είναι φυσιολογία πράγματα αυτά.... Αν θες χτυπά τηλ. Στο 116111 (δωρεάν νομίζω) που είναι η γραμμή υποστήριξης εφήβων... Αυτοί ίσως να μπορούν να σου πουν κάτι παραπάνω... Ποσό είναι η αδερφούλα σου ? Επίσης το ότι είναι χωρισμένοι κάτι λέει για αυτή την ιστορία... Τι λες διεφθαρμένε? Υ.Γ είναι η πρώτη φορά που νευριάζω πραγματικά για κάποιον που δε ξέρω... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132078 από ScandalousAngel στις 21 Ιανουαρίου 2015, 2:53μμ
![]() |
Εγώ δεν θα σου πω αν αυτό που κάνουν είναι καλό ή κακό γιατί η απάντηση είναι προφανής. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι η κατάσταση είναι τελείως αρρωστημενη. Όμως από το να κάθεσαι να δέχεσαι την ψυχολογικη και ίσως σωματική βία από την αδερφή σου και τη μάνα σου σε καταστρέφει χωρίς να το καταλαβαινεις. Πρέπει εσύ να το συνειδητοποιησεις και να το σταματήσεις. Την επόμενη φορά που θα σε κάνουν μπάνιο βάλε μια φωνή, κλειδώσου μέσα δείξε ότι είσαι μεγάλος πια και όχι το μωράκι που το κάνουν οτι θέλουν. Και οκ ναι σεβασμός στους μεγαλύτερους αλλά στην αδερφή σου που θίγει τον αντρισμο σου νομίζω μπορείς να μιλήσεις πιο ελεύθερα. Δεν ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις σου με τον πατέρα σου αλλά αν ενδιαφέρεται έστω και λιγάκι πες του το και μπορεί να αλλάξει αυτό. Αν πάλι τίποτα από αυτά δεν λειτουργήσει μην ντραπεις να πάρεις σε μια γραμμή βοήθειας, να πας σε ένα ψυχολόγο. Μην ντρεπεσαι δεν είναι κακό και εγώ έχω πάει για άλλους λόγους και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ, θα σε βοηθήσει. Ο ψυχολόγος δεν είναι εκεί για να μας κρίνει για τα έργα μας και τις πράξεις μας αλλά για να μας δώσει ένα χερι να σηκωθούμε και να δούμε πως θα αλλάξουμε μια κατάσταση προς το θετικό. Μην αφήνεις τον καθένα να επεμβαίνει στη ζωή σου. Είσαι μεγάλος άντρας πια και σε λίγο θα βγεις την κοινωνία. Πρέπει να μπορείς να πατάς στα πόδια σου για να αντιμετωπισεις τα εμπόδια. Αυτό αρχίζει από το σπίτι τώρα ειδικά που λείπει ο πατέρας σου εσύ ο άντρας του σπιτιού πρέπει να γίνεις δυνατός. Πραγματικά κάνε κάτι να αλλάξει αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132080 από Costas16 στις 21 Ιανουαρίου 2015, 5:50μμ
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την συμπαράσταση! Πρέπει να σας πω κάτι για το οποίο ντρέπομαι και δεν τολμούσα να το παραδεχτώ ξεκάθαρα. Στην πραγματικότητα νομίζω ότι όλο αυτό μ' αρέσει, παρόλο που με κάνει να ντρέπομαι. Κάθε φορά μετά το μπάνιο είμαι τόσο καβλομένος που δεν αντέχω και τον παίζω πάντα. Σχεδόν κάθε φορά που τραβάω μαλακία αυτά σκέφτομαι. Η αδερφή μου είναι 19, όπως και οι φίλες της. Η μία από αυτές έχει μία μικρότερη αδερφή, η οποία είναι συμμαθήτρια μου. Μετά από εκείνο το περιστατικό με τις φίλες τις αδερφής μου, τα έμαθε και η συμμαθήτρια μου και τώρα το ξέρει και όλη η τάξη! Την άλλη μέρα έπεσε πολύ δούλεμα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132083 από dionisis1999 στις 21 Ιανουαρίου 2015, 7:25μμ
![]() ![]() μηνύματα: 8 ![]() |
Αυτό θα σε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα γιατί ειδικά τώρα που το μάθαν οι συμμαθητές σου θα σε κοροϊδεύουν αλλά και μπορεί να σε οδηγήσει σε σεξουαλική ανωμαλία η όλη φάση.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132095 από Bluejack στις 22 Ιανουαρίου 2015, 2:31μμ
![]() |
oh my god. "Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα" Είναι έγκλημα αγόρι μου αυτό που σου κάνουν οι γονείς σου. Απο τις πρώτες γραμμές του πρώτου κειμένου σου αυτό σκέφτηκα.. Πόσο μάλλον για τα επόμενα που διάβασα. Ύστερα αναρωτιόμαστε για τον λόγο ύπαρξης των ψυχολογικών προβλημάτων. Φίλε μου ή θα κάνεις κάτι για αυτό (και σε αυτό το κάτι υπάρχει και η επιλογή της εξωτερικής βοήθειας όπως σωστά λένε τα παιδιά) ή - συγνώμη που στο λέω έστι στην ψύχρα - θα σε καταστρέψουν. (ίσως εν άγνοια τους). Κάνε κάτι. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132099 από debayad στις 22 Ιανουαρίου 2015, 5:03μμ
Γιατί εμενα μου φαίνεται λίγο FAKE όλο το θέμα; Αμα ειχε γινει αυτο σε εμενα θα ειχα αλλάξει πολη και θα πηγενα στον πατερα μου ( Στην δική σου κατάσταση αμα είναι αλήθεια ολο αυτο.).Πες οτι λες αλήθεια, πανε στην αστυνομία να τελειώνεις. Να στον πάίζουν οι γκόμενες και οχι οι καρ**λες ( σορρυ ) στο σπιτι σου. Αντε.... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132102 από Costas16 στις 22 Ιανουαρίου 2015, 6:56μμ
Στο σχολείο από μερικά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) τρώω πολύ δούλεμα. Όμως όλο αυτό κατά βάθος μαρέσει. Ίσως να είναι ανωμαλία, δε ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει και κάθε βράδυ που τον παίζω αυτά σκέφτομαι. Τι άλλο θα θέλατε να μάθετε? Ρωτήστε ελεύθερα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132106 από epepy στις 22 Ιανουαρίου 2015, 7:22μμ
![]() μηνύματα: 9 ![]() |
Ε αμα του αρεσει του φιλου δε μας πεφτει λογος.Καμια μερα που θα σε τριβει η αδερφη σου πες της να σου τραβηξει κανονικα μαλακια και χυσετην να μαθει να σε κοροιδευει. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #132108 από Bluepanda στις 22 Ιανουαρίου 2015, 9:33μμ
![]() μηνύματα: 4 ![]() |
Κοίτα φίλε μου... Εάν πράγματι σου αρέσει αυτό που η αδερφή σου σου κάνει, και δεν θες να μας ακούς εμάς που σου λέμε ότι αυτό δεν είναι λογικό και οόντος θα το συνεχίσεις ανεξάρτητα από ότι θα σου πούμε εντάξει... Αδερφή σου είναι και ζωή σου είναι ότι θες κάνεις. Τώρα είχα κάτι ερωτήσεις για να σου πω... Πόσο τον έχεις? Και εάν θες πες στην αδερφή σου να σου βαρέσει μαλακια αφού το ξεκινισατε αυτό και μετά πεστης να σου πάρει πιπα... Εάν βέβαια και αυτή θελη... Και πεσμας τι έγινε πιο μετά.... |
προφίλάλλα... |