Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 00:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά το έκανες... Εντάξει τώρα στα αγόρια αυτό αρέσει να δούμε τα κορίτσια με στρινγκ και τέτοια νομίζω ότι πράγματι ικανοποίησες το αγόρι σου... Τι σου είναι όταν τελιοσατε?Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 21:47 @Sex
Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο μην ανησυχείς. Αυτά βγενουν όταν ξυριζεις την περιοχή με δύναμη η δεν το κάνεις καλά το ξύρισμα. Θα σου φύγουν σε λίγες μέρες. Πάτα αποδέκτη εάν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 21:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ο δικός μου τότε εάν θημαμε και καλά! Είτανε 13 εκατοστά... Καλά μην αγχώνεσαι εάν είναι μικρότερος. Έχεις χρόνο να σου μεγαλώσει μέχρι τα 21 σου. Εάν σε βοηθήσω πάτα αποδέκτη απάντηση...Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 21:33 @Sex
Κοίτα φίλε μου... Εάν πράγματι σου αρέσει αυτό που η αδερφή σου σου κάνει, και δεν θες να μας ακούς εμάς που σου λέμε ότι αυτό δεν είναι λογικό και οόντος θα το συνεχίσεις ανεξάρτητα από ότι θα σου πούμε εντάξει... Αδερφή σου είναι και ζωή σου είναι ότι θες κάνεις. Τώρα είχα κάτι ερωτήσεις για να σου πω... Πόσο τον έχεις? Και εάν θες πες στην αδερφή σου να σου βαρέσει μαλακια αφού το ξεκινισατε αυτό και μετά πεστης να σου πάρει πιπα... Εάν βέβαια και αυτή θελη... Και πεσμας τι έγινε πιο μετά....
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο |