Μήνυμα στις 21/7/2016 στις 18:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γιατί, αδερφέ μου, ζούμε στο Ελλαδιστάν, με αντιλήψεις μεσαίωνα/μέσης Ανατολής... Εμείς μπορούμε να την παίζουμε όπως και όποτε θέλουμε, αλλά αν το κάνει αυτό μια γυναίκα, είναι τσούλα, πόρνη, εύκολη(;) κτλ. Φταίει το ότι το μυαλό του μέσου Έλληνα είναι κολλημένο σε "κασέτες¨κωλόγριας απ' το χωριό, που, αν και τα έκανε τα ίδια κι εκείνη, αν μια γυναίκα πάει με άντρες από τα 16, αν φοράει κοντή φούτα και τέτοια, θα την κράζει σαν να μην υπάρχει αύριο...So, απλά οι κοπέλες είτε φοβούνται να το κάνουν καν, είτε φοβούνται να το πουν αν το κάνουν There's no hope at all, my friend... Πήγαινε στο θέμα: Γυναικιος αυνανισμος-αποριες
Μήνυμα στις 21/7/2016 στις 18:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δε θα πας, ρε φίλε, να πεις : "Επ! Έρχεσαι να δουμε τσόντα μαζι;"Βρες έναν φίλο σου, πηγαίνετε σπίτι σου να παίξετε κανένα playstation/xbox, και βάλε κάποια στιγμή "ετσι για πλάκα" καμιά τσόντα.... Μετά λες "πω, μαλάκα, δεν αντέχω, θέλω να τραβήξω" και πες του μετά να τη βγάλει κι αυτός αν θέλει και να μη ντρέπεται και τέτοια ... Επίσης, σιγά, τι να συγκρίνεις, πάνω-κάτω, όλοι την ίδια έχουμε :) Πήγαινε στο θέμα: τσοντα με φιλο
Μήνυμα στις 12/1/2016 στις 00:00 @Μηχανήματα
Όταν είναι σβηστό το κινητό (αν βγαίνει η μπαταρία , βγάλε την και ξανάβαλε τη), πατάς ταυτόχρονα :Volume up(αυτό που δυναμώνει η ένταση ), home button (το κουμπάκι που είναι μπροστά στην οθόνη ) και power button (αυτό που ανάβει ) Και τα κρατάς πατημένα για 3-4 δευτερόλεπτα Θα σε βγάλει σε ένα μενού . Θα επιλέξεις (με τα κουμπάκια που αλλάζει η ένταση πας πάνω-κάτω στο μενού , με το power επιλέγεις αυτό που είναι "μαρκαρισμένο") αυτό που λέει Wipe/Format data (ή κάτι τέτοιο ), μετά "yes" , και περιμένεις να κάνει φορματ ... Προειδοποιώ: σε καμία περίπτωση δεν ευθύνομαι για οτιδήποτε πάει στραβά, αν πεθάνει η γάτα σου, ή αν γίνει πυρηνικός πόλεμος. Εγώ απλά σου δίνω τις γνώσεις μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει απο την κωλοσαμσουνγκ και τα κωλοκινητα της... P.s. Καλύτερα να είναι φορτισμένο ή να το έχεις στην πρίζα Πήγαινε στο θέμα: κινητό
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 21:46 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Κανονικά θα πρέπει να μπορούν... Τί διάολο...; Γαμημένη δίωξη είναι... αλλά για να μην πηγαίνεις τζάπα, χτύπα πρώτα ένα τηλέφωνο στη δίωξη...Πήγαινε στο θέμα: Εύρεση ατόμου στο fb τα στοιχεία του.
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 21:43 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Panasonic Lumix DMC-TZ35 200επολύ καλή επίσης (οι φακοί LEICA είναι κορυφή κατ εμέ)... και Nikon Coolpix L840 στα 200ε επίσης... + Panasonic Lumix DMC-SZ10 140ε Αλλά σου προτείνω να μην πας σε Compact αλλά σε DSLR(στο 1ο ποστ μου δηλ.) επειδή οι dslr είναι καλύτερες και απο την πλευρά της ανάλυσης, αλλά και από την πλευρά του αν θες να την αναβαθμίσεις θα πάρεις το εξάρτημα που θες να αναβαθμίσεις (π.χ αν θες φακο, απλά αγοράζεις φακό, αν θες Body αγοράζεις body) και έτσι κι αλλιώς, αν το "κυνηγήσεις" θα καταλήξεις σε DSLR σε λίγο καιρό οπότε.... Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφική Μηχανή
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 20:15 @Μηχανήματα
Για ερασιτεχνική χρήση αλλά και για επαγγελματική, πολύ καλές είναι οι ΝΙΚΟΝ ... Με 350ε είναι πολύ καλή ιδέα η D3200 ΑΝ τώρα θες κάτι καλύτερο, αξίζει πολύ η D5200 αλλά είναι στα 450ε νομίζω.. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και ένας φακός 18-55 Σε Cannon τώρα, υπάρχει με 450ε περίπου η EOS 1200D με 2 φακούς (18-55 και 75-300mm) Για μεγαλύτερη σιγουριά όμως, ρώτα κάποιον δάσκαλο φωτογραφίας ή σε κάποιο μαγαζί με αντίστοιχα πράγματα ( όχι σε Public κτλ γιατί απλώς θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν την κάθε μ***ια που απλά είναι ακριβή βομβαρδίζοντάς σε με βαρύγδουπες εκφράσεις, αλλά σε φωτογρφάδικο) Ελπίζω να βοήθησα :) Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφική Μηχανή
Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 20:02 @Μηχανήματα
Κατ' αρχήν στείλε του μήνυμα, καλύτερα από ακκάουντ ενός φίλου σου αλλά σαν να μιλάει ο φίλος σου σε εσένα, για να καταλάβεις πρώτα απ όλα, αν το κάνει για να "ρίχνει λάσπη" για εσένα, ύστερα στείλε του ο ίδιος μήνυμα για να του ζητήσεις εξηγήσεις ή να καταλάβεις ποιος είναι... Τέλος, αν δεν μάθεις μόνος σου ποιος είναι, πήγαινε στη δίωξη... Φαντάζομαι για να είσαι μέλος από το 2010 είσαι πάνω από 18 οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα .... :) Πήγαινε στο θέμα: Εύρεση ατόμου στο fb τα στοιχεία του.
Μήνυμα στις 6/11/2015 στις 20:50 @Sex
Φίλε επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ποστάρω για να ανέβει Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά ... Ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης, η κίνηση, το φιλί ; Πώς κάνεις κάποια να μη σου αντισταθεί ; Πώς καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι (ειδκά αν είναι ντροπαλή); Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλες
Μήνυμα στις 8/9/2015 στις 23:23 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Πριν κανεις την οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ειναι να ρωτήσεις ενα γιατρό για αυτο το θεμα.Το λέω γιατί (απο τα λίγα που ξερω) νομίζω πως όταν παθαίνει κάποιος κρίσεις άγχους το πρόβλημα ειναι ότι αρχίζει να αναπνέει πιο γρήγορα άρα προσλαμβάνει μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου. Ξαναλέω! Αυτο σου το λέω με κάθε επιφύλαξη Για το θεμα σου τωρα, νομίζω πως πρεπει να αγοράσεις μια συσκευή πρωτα, την οποία ισως βρεις στα φαρμακεία, αλλα πιο σίγουρο ειναι να το έχουν καταστήματα με ιατρικά είδη. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την αναπνοή και οξυγόνο
Μήνυμα στις 28/6/2015 στις 22:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε, κατ αρχήν αποφάσισε ποσό είσαι (14 όπως λέει και το όνομα σου, 15 όπως έγραψες σε άλλο ποστ πριν ενα μήνα, ή 16 όπως λες τωρα), δεν ειναι ντροπή να είσαι 14..Στο θεμα μας... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Όταν έριχνα νερό (όχι απο το τηλέφωνο του μπάνιου, λιγο πιο έμμεσα) δεν πονούσα , αλλα όταν το άγγιζα και το άφηνα πονούσε... Λοιπόν να τι έκανα ... Τυχαία μια μέρα πριν 1-2 βδομαδες ήμουν μόνος στο σπίτι και κυκλοφορούσα γυμνός ... Όταν έκατσα στον υπολογιστή είχα αφήσει το πετσακι ανοιχτό και είχα αναμμένο air condition(εχει σημασία γιατί ξεραίνει τον αέρα )... Έτσι απο περιέργεια το ακούμπησα στην κοιλιά μου, και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως δεν ποναγε ακόμα και όταν το χτυπούσα με σχετική δύναμη στην κοιλιά μου.. Συνεχίζω ακόμα αυτο με το να το αφήνω στον έξω κόσμο για λιγο, και όσο πάει συνηθιζει γρηγορότερα ... Ελπίζω να βοήθησα όσο μπόρεσα, μιας και ακόμα είμαι σε φάση δοκιμής... Αποφεύγω να το πολύ αγγίζω με τα χέρια λόγω του ότι ειναι και πολύ βρώμικα, αλλα γενικά δεν έχω πρόβλημα... Δοκίμασε τις πρώτες μέρες να το έχεις για πολλή ώρα ανοιχτό, αλλα να το βρεχεις λιγο, για να αποφύγεις τραυματισμούς... Ρίξε μια αποδεκτή αν θέλεις :) Πήγαινε στο θέμα: Πονος στη βαλανο |