Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 02:14 @Sex
Μία φορά πάντως έχει συμβεί να τελειώσω ενώ με έπλενε η αδερφή μου. Είχα μέρες να χύσω και όταν άρχισε να μου το πλένει, στα πρώτα τριψίματα έχυσα... Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μου λέει "Καλά αμέσως, δεν αντέχεις καθόλου? Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα πας με κοπέλα." Alexhki, αν δεν είχαμε σχέση και εγώ σου είχα πει ότι μαρέσεις και εσύ μετά μάθαινες ότι με πλένουν, τι θα έκανες? τι θα μου έλεγες? Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 18:56 @Sex
Στο σχολείο από μερικά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) τρώω πολύ δούλεμα. Όμως όλο αυτό κατά βάθος μαρέσει. Ίσως να είναι ανωμαλία, δε ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει και κάθε βράδυ που τον παίζω αυτά σκέφτομαι. Τι άλλο θα θέλατε να μάθετε? Ρωτήστε ελεύθερα. Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 21/1/2015 στις 17:50 @Sex
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την συμπαράσταση! Πρέπει να σας πω κάτι για το οποίο ντρέπομαι και δεν τολμούσα να το παραδεχτώ ξεκάθαρα. Στην πραγματικότητα νομίζω ότι όλο αυτό μ' αρέσει, παρόλο που με κάνει να ντρέπομαι. Κάθε φορά μετά το μπάνιο είμαι τόσο καβλομένος που δεν αντέχω και τον παίζω πάντα. Σχεδόν κάθε φορά που τραβάω μαλακία αυτά σκέφτομαι. Η αδερφή μου είναι 19, όπως και οι φίλες της. Η μία από αυτές έχει μία μικρότερη αδερφή, η οποία είναι συμμαθήτρια μου. Μετά από εκείνο το περιστατικό με τις φίλες τις αδερφής μου, τα έμαθε και η συμμαθήτρια μου και τώρα το ξέρει και όλη η τάξη! Την άλλη μέρα έπεσε πολύ δούλεμα. Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 21/1/2015 στις 02:59 @Sex
Η αδερφή μου με κοροϊδεύει και με λέει μπέμπη, επειδή ακόμα με πλένουν. Το κακό είναι ότι όταν έρχονται οι 2 κολλητές της σπίτι μας, τρώω πολύ δούλεμα. Το έμαθαν μια φορά που ήρθαν σπίτι την ώρα που με έπλενε η αδερφή μου. Για να μην περιμένουν τις φώναξε μέσα στο μπάνιο και με είδαν! Τότε ντράπηκα πάρα πολύ, αλλά μετά που το σκεφτόμουν καύλωσα πολύ και τον έπαιξα. Ο πατέρας μου το ξέρει, αλλά δεν μιλάμε πολύ συχνά. Μου έχει πει και αυτός ότι πρέπει να πλένομαι μόνος μου πλέον. Ντρέπομαι να πάω σε ψυχολόγο, δε ξέρω. Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 17:44 @Sex
Σαν τι προβλήματα εννοείς? Γιατί λες ότι δεν πρέπει?
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 16:22 @Sex
Φυσικά! Πολύ καλό. Δοκίμασέ το και πες μας εντυπώσεις.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 15:22 @Sex
Ναι με πλένουν παντού και στο πέος. Ειδικά η αδερφή μου, το τρίβει πολύ με το σφουγγάρι και φυσικά μου σηκώνεται πάντα! Νομίζω ότι το κάνει επίτηδες για να με κάνει να ντρέπομαι περισσότερο. Θα 'θελα τη γνώμη και κάποιας κοπέλας για αυτό. Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 15:16 @Sex
Δοκίμασε να βάλεις κάποιο λιπαντικό στη παλάμη σου, και παίξε κυρίως με το κεφάλι αφού πρώτα έχεις τραβήξει τελείως πίσω το πετσάκι. Όταν νιώσεις ότι είσαι πολύ κοντά στο να χύσεις, σταμάτα και απλά χούφτωσε τα αρχίδια σου και ζούλιξέ τα μερικές φορές μέχρι να τελειώσεις. Θα έχεις γαμάτο οργασμό!
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 19/1/2015 στις 16:58 @Sex
Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ παράξενο και φαίνομαι σαν άχρηστος. Η αλήθεια είναι ότι κάπως έτσι πλένομαι, όπως λέει ο InvalidPerson, και μάλιστα σχετικά γρήγορα γιατί βαριέμαι να χρησιμοποιήσω σφουγγάρι. Η μάνα μου θέλει να πλένομαι κάθε μέρα και με σφουγγάρι, εγώ όμως το βαριέμαι το καθημερινό πλύσιμο και έτσι τσακωνόμαστε. Πριν 2-3 χρόνια, είχε τύχει να με βάλει, με τη βοήθεια της αδερφής μου, με το ζόρι στη μπανιέρα γιατί είχα πεισμώσει και δεν είχα κάνει μπάνιο για 5 μέρες! Από τότε άρχισε να με πλένει και η αδερφή μου, όταν δεν μπορούσε η μάνα μου. Ένιωθα από τη μία πολύ ντροπή, ειδικά που με έβλεπε γυμνό η αδερφή μου και μου έριχνε και δούλεμα, και από την άλλη αδύναμος να αντισταθώ σε αυτό. Έτσι το αποδέχτηκα και πολλές φορές από τότε το σκέφτομαι και ερεθίζομαι. Από τη μία ντρέπομαι πολύ αλλά από την άλλη μου αρέσει κιόλας. Πιστεύετε ότι είναι ανωμαλία αυτό? Ακόμα δεν έχω κάνει κάτι με κοπέλα και σχεδόν πάντα πλέον μου σηκώνεται όταν με πλένουν, δεν μπορώ να το ελέγξω. Μετά το μπάνιο είμαι τόσο καυλωμένος που δεν αντέχω να μην τον παίξω! Όσο για τον πατέρα μου, έχουν χωρίσει οι γονείς μου και δεν τον βλέπω συχνά. Ρωτήστε με ότι θέλετε, θα ήθελα να το κουβεντιάσω, μήπως βγάλω καμιά άκρη. Σας ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο |