Μήνυμα στις 24/1/2015 στις 15:50 @Διάφορα
Μόνο διαφορα είδη γυμναστικής σου σταματανε την ανάπτυξη..Εγω που κάνω αρκετό καιρό μια χαρά ανάπτυξη εχω
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 21/1/2015 στις 19:25 @Sex
Αυτό θα σε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα γιατί ειδικά τώρα που το μάθαν οι συμμαθητές σου θα σε κοροϊδεύουν αλλά και μπορεί να σε οδηγήσει σε σεξουαλική ανωμαλία η όλη φάση..
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 21/1/2015 στις 15:15 @Sex
Γεια σας χθες ξυρισα την πανω περιοχή του πεους και έχω βγαλει κατι κοκκινίλες που με φαγουριζουν..ξερετε τι είναι;;:(:(:(
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 14:40 @Sex
Ναι ξερω πως νιωθει για μενα αλλα δεν ξερω ποτε να την φιλησω και δεν ειμαι καλος στα φιλια :(
Πήγαινε στο θέμα: δυσταζω να την φιλησω
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 00:39 @Sex
Παιδια ειμαι 16 χρονων..χθες βγηκα με μια κοπελα με την οποια θα εκανα φαση αλλα οταν πηγαινα να την φιλησω δυσταζα..μπορειτε να βοηθησετε;
Πήγαινε στο θέμα: δυσταζω να την φιλησω
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 23:07 @Sex
Ευχαριστω πολυ νασε καλα σε κανω αποδεκτη:) Πήγαινε στο θέμα: πως κανω φαση
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 22:39 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση και τις συμβουλες..στο στομα φιλας οπως φιλας στο μαγουλο ή διαφορετικα;
Πήγαινε στο θέμα: πως κανω φαση
Μήνυμα στις 15/1/2015 στις 22:22 @Sex
Γεια σας μελη του φτου!αρχικα θα θελα να σας πω πως ειμαι 16χρονων!ειναι ενα κοριτσι το οποιο μου αρεσει και της αρεσω και θα βγουμε για και μπορει να γινει κατι...Απο φαση ξερω τα βασικα απλα δεν ξερω αυτες τις πιπιλιες.το δαγκωμα στα χειλια κτλπ που κανουν και δεν ξερω να φιλαω πολυ καλα..μπορει καποιος να βοηθησει;
Πήγαινε στο θέμα: πως κανω φαση |