Μήνυμα στις 27/3/2015 στις 22:26 @Sex
Πηγαινε και πες του θελω να γαμησω τη μανα σου και να κανω τον πατέρα σου Ταρανδο. Σοβαρα ακόμα σκεφτεσαι αυτο το πραγμα;;;; Πήγενε να βρεις καμια γκομενα στην ηλικια σου και ασε τις παντρεμενη που ειναι μανα του φιλου σου....... Πήγαινε στο θέμα: κόλλημα με την μητερα φιλου
Μήνυμα στις 27/3/2015 στις 22:22 @Διάφορα
Επειδή αυτο το χάπι πέρνω και εγώ και ειναι σαν να λεμε να μην πιεις τιποτα για ολη την ανοιξη......Πιες και δεν πειραζει....αν ειναι 1 φορα...σιγα....
Πήγαινε στο θέμα: χαπια αλκοολ
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 17:30 @Sex
Elattore, έχει δίκιο που λεει οτι το IQ σου ειναι μικρότερο χαρτοπετσέτας. Βασικα είναι πολυ πιο κατω. Πας καλα; Το κοριτσι δεν παει με οποιο νανε απλα εχει προχορησει με το αγορι της. Αναθεμα τα μυλα που κουβαλατε!
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες:/
Μήνυμα στις 27/1/2015 στις 20:03 @Κλάψιμο
Δεν ξέρω αν είναι και η καλυτερη λύση, αλλά εγώ αν ήταν τόσο Μ@λ@κ@ς και ερχοταν οπου πηγενα συνεχεια θα του ελεγα να τελειωνει τις παπαριες που κανει και αμα συνεχιζε....Επόμενη στάση:~~~~....Μπουκετο στη μαπα και αντε γεια, γιατι τετια μπ@στ**** πρέπει να τους κόβεις τον αέρα.... :) Ελπίζω να μην χρειστεί να το κανεις αλλα αμα συνεχιζει, Ντου ιτ! Δεν είσαι ούτε ο τελευτλεος αλλα ουτε και ο πρωτος :P
Πήγαινε στο θέμα: Πηγαίνει όπου πάω
Μήνυμα στις 25/1/2015 στις 15:32 @Sex
Μια χαρά, και εγω δυσλεξία έχω :P 1)Υπαρχουν 2, αμα περνει αντισυλληπτικα δεν υπαρχει θεμα, τι χάπι της επόμενης όμως δεν ειναι και 100%... 2)+φωνω, αλλά πάντα αρχικά πάει η 1η κατηγορία, αμα περάσει λίγος χρόνος και το αποφασίσεται είναι πολυ καλό πιστεύω και άμα γουστάρει και αυτη, ΣΟΥΠΕΡ! Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με το σεξ και της προφυλάξεις
Μήνυμα στις 25/1/2015 στις 11:21 @Sex
Γιατί δεν διαβάζεται τη βιολογία στο σχολειο ρεεε :P 1) Τα αντισυλληπτικα ειναι να τα περνει απο πριν, το χαπι έχει αρκετά ενα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. 2) Μην το βλέπεις τόσο με στασεις, εκει βγένει μόνο του, μην το συνδιάζεις οπως τις τσοντες. Να είσαι τριφερος και μην τα κανεις ολα γρηγορα, προσπάθησε να μην την πονας. Θα σου βγει μόνο του, ρώτα τη και εσύ πως θα της άρεσε να κατσει, 4)Με λίγα λόγια δεν κολλάει με στοματικό. Θα βγούνε μόνα τους ρε, απλά μην ντρέπεσαι και να είσαι ο εαυτος σου, και φυσικα οπως ειπα και παραπάνω μην το έχεις στο νου σου οπως τις τσοντες. Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με το σεξ και της προφυλάξεις
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 10:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1) Ούτε να το σκέφτεσαι, πες ότι ειναι καλά, άμα γινει κανα ατύχημα και βρεθείς με παιδι στα 18 σου δεν θα απορείς μετα...2) Εγώ θα σου έλεγα τις κλασσικές ( 4 ,αυτή απο πάνω... ) αλλά δεν έχει καμιά σημασία 3) Κάντης στοματικό και εσύ και φίλα την σε ολο το σώμα. 4) Όχι, μόνο εαν έχει πχ μια μικρή πληγουλα στο στώμα και είσαι τόσο άτυχος για να κολλήσεις κατι, φαντάσου για να έχεις ελάχιστες πιθανοτητες πρεπει να φτύνεις συνέχια σε αυτη την πληγη και παλι οι πιθανότητες ειναι κατω του 2%. Άρα μη φοβάσαι. 5) Απλό, όσο δεν είσαι μέσα της. GoodLuck ;) Υ.Γ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Πήγαινε στο θέμα: Σχετικά με το σεξ και της προφυλάξεις
Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 17:03 @Sex
Γιατί εμενα μου φαίνεται λίγο FAKE όλο το θέμα; Αμα ειχε γινει αυτο σε εμενα θα ειχα αλλάξει πολη και θα πηγενα στον πατερα μου ( Στην δική σου κατάσταση αμα είναι αλήθεια ολο αυτο.).Πες οτι λες αλήθεια, πανε στην αστυνομία να τελειώνεις. Να στον πάίζουν οι γκόμενες και οχι οι καρ**λες ( σορρυ ) στο σπιτι σου. Αντε....
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 5/9/2014 στις 18:50 @Sex
Πηγενε εσυ σε ενα κανονικο γιατρο και θα κατι θα ξερει, ειναι σοβαρο αυτο που λες, γρηγορα!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο να τελειώσω |