Μήνυμα στις 22/1/2015 στις 19:22 @Sex
Ε αμα του αρεσει του φιλου δε μας πεφτει λογος.Καμια μερα που θα σε τριβει η αδερφη σου πες της να σου τραβηξει κανονικα μαλακια και χυσετην να μαθει να σε κοροιδευει.
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 10:23 @Sex
Σου πιανουν και το πεος θες να πεις και στο πλενουν και αυτο η μητερα η' η αδερφη σου?
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 18:50 @Sex
Εχω 2 φιλους που εκαναν πολο και μου ειχαν πει οτι στα ντουζ τραβαγαν ομαδικη μαλακια πολλοι απ την ομαδα κ ειχε πολυ φαση
Πήγαινε στο θέμα: Πόλο
Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 01:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κι εγω εχω κανει αλληλομαλακια αλλα με τον κολλητο μου που τον ξερω χρονια και χυνουμε ο ενας πανω στον αλλο απλα εκει φτανουν λιγοι ενω ομαδικη κανουν παρα πολλοι.Οι γυναικες παντως μας αρεσουνΠήγαινε στο θέμα: bisexual η οχι μπερδεμα
Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 00:44 @Sex
Δηλαδη?Πως εκατσε η φαση με τον αγνωστο??αμα σου αρεσε η πιπα ισως αλλαζει το πραγμα..παντως σε ομαδικη μαλακια εχουν συμμετασχει πολλοι κι εγω επισης και δεν ειμαι ουτε γκει ουτε μπαι
Πήγαινε στο θέμα: bisexual η οχι μπερδεμα
Μήνυμα στις 29/10/2014 στις 00:20 @Sex
Μην αγχωνεσαι φιλε καταρχην.Το αν εισαι η' οχι bi θα το μαθεις μονο αν πας με αντρα αν και απο αυτα που αναφερεις εγω νομιζω οτι δεν εισαι.Οταν επαιξες το πεος του φιλου σου πως αισθανοσουν εκεινη την ωρα?Σου αρεσε,θα το ξανακανες?
Πήγαινε στο θέμα: bisexual η οχι μπερδεμα
Μήνυμα στις 12/10/2014 στις 22:30 @Sex
Αναλογως που θα ειμαι.Αν ειμαι μονος σε χαρτι,αν ειμαι με τον κολλητο μου και τραβαμε ο ενας του αλλου στο χερι του κι οταν ειχα κοπελα το φροντιζε αυτη ;)
Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 30/9/2014 στις 23:37 @Sex
Συμφωνω με τον αποπανω Βρες κανα φιλο σου καλυτερα κι ασε τους αγνωστους γιατι μπορει να μπλεξεις και με κανα ανωμαλο.Ενω με το φιλαρακι σου αμα δειτε οτι σας αρεσει(που οσοι το εχουν δοκιμασει δεν λενε το αντιθετο)θα το ξεσκισετε μετα στη μαλακια Πήγαινε στο θέμα: ντρέπομαι |