Μήνυμα στις 29/11/2019 στις 21:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ώντας ενήλικος πλέον πρέπει να κάνεις την δική σου έρευνα αγοράς. Δηλαδή πρέπει να πάρεις τηλέφωνο σε κάθε σχολή που σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις για δίδακτρα και επαγγελματική αποκατάσταση. Λυπάμαι που δεν έχω να σου δώσω μια έτοιμη απάντηση αλλά δυστυχώς από ένα σημείο και μετά είσαι υπεύθυνος για τις επιλογές σου ανάλογα με την οικονομική σου ευχέρεια. Φυσικά κανένας δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Κάνε αυτό που θες και κυνηγά το.Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να γίνω σεφ
Μήνυμα στις 2/3/2019 στις 05:06 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου! Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις να βγει από τον στρατό και να αφήσεις το πράγμα να ωριμάσει. Το ότι όταν παίρνει άδεια συναντιέται μαζί σου, δες το διαφορετικά, όχι σαν να είσαι η καβάτζα του.Εννοείται πως οι περισσότεροι άντρες που πάνε στον στρατό, συνήθως έχουν μια κοπέλα να τους περιμένει, ΑΛΛΑ εκείνος έχει εσένα και φαίνεται να το κάνει επειδή το θέλει, όχι επειδή έτυχες εσύ στη ζωή του. Εφόσον σου είπε ότι όσο είναι στον στρατό δεν θέλει σχέση αλλά εξακολουθεί να συναντιέται μαζί σου, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της σχέσης. Υπομονή λοιπόν, χωρίς να τον πιέζεις πχ. "Γιατί δεν μου μιλάς" και όταν βγει μετά από λίγες μέρες του λες τι αισθάνεσαι. Πιστεύω να λειτουργήσει και να είστε μαζί γιατί είναι πολύ ωραία η ιστορία σας! Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Νιώθει κάτι ή είμαι απλά η καβατζα?
Μήνυμα στις 7/2/2019 στις 19:01 @Sex
Γεια σου! Ξενερώνεις με κάποιον όταν οι προσδοκίες σου δεν βγαίνουν αληθινές. π.χ. περίμενες κάποιος να είναι όμορφος όπως όλες του οι φώτο στο instagram, αλλά τελικά είναι κοντός και με σπυριά (no offense) ή φαίνεται ελεύθερος και έχει κοπέλα. Είναι η απογοήτευση που νιώθεις όταν περιμένεις μπριζόλα και έχεις φασολάδα. Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: kseneroma trelo
Μήνυμα στις 7/1/2019 στις 17:16 @Διάφορα
Ή θα τα αφησεις όλα μακριά και θα στέκονται ή θα πεις στην κομμώτρια να στα κόψει φυλλαριστά. Το πρώτο που είναι η πιο απλή λύση για μένα τουλαχιστον λειτουργεί. Κι εγω έχω πυκνή και χοντρή τρίχα δεν επηρεάζει γενικά. Παρακαλω! Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για μακρύ μαλλί
Μήνυμα στις 7/1/2019 στις 14:32 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου! Σαν κοπέλα με μακρύ μαλλί (χρόνιααααα τώρα) που έχει περάσει και την φάση του μακρύ καρέ κτλ. νομίζω ότι το πρόβλημα σου λύνεται με υπομονή. Απλά πρέπει να μακρύνουν για να κάθονται πίσω από τα αυτιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάθονται κολλημένα, όσο κουνιέσαι θα έρχονται μπροστά. Μπορείς αν θέλεις να χτενίζεις με τέτοιο τρόπο ώστε να κάθονται πίσω από τα αυτιά και να βάζεις λακ να κάτσουν. Επίσης μπορείς όταν μακρύνουν κι άλλο να πας σε κομμώτρια να στα κόψει φυλλαριστά δηλαδή οι άκρες να είναι σε διάφορα μήκη. Προφανώς και οι μπροστινές τούφες θα είναι πιο κοντές και έτσι δεν είσαι σαν emo. Ελπίζω να σε βοήθησα!ΥΓ. (ερώτηση κριτικής σκέψης): Γιατί οι μεταλλάδες έχουν τόσο ωραία και γυαλιστερά μαλλιά και οι γυναίκες έχουν μαλλί θάμνο? Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλή για μακρύ μαλλί
Μήνυμα στις 3/12/2018 στις 09:27 @Sex
Δυστυχώς δεν περνάει χωρίς θεραπεία. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ντρέπεσαι να πας στο γιατρό, αλλά είναι κάτι που σχεδόν όλοι παθαίνουμε. Το θέμα είναι πως αν το αφήσεις θα σε βασανίζει, φαγούρα και το τσούξιμο και μπορεί να σου επηρεάσει το ουροποιητικό.
Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια στο πεος
Μήνυμα στις 2/12/2018 στις 16:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου! Αν και γυναικα, αυτο μοιαζει πολυ με μυκητες (εχουμε περιπου τα ιδια συμπτωματα). Πρεπει οπωσδηποτε να πας στο γιατρο να σε δει. Το πιο πιθανο να σου δωσει κρεμα ντακταριν να βαλεις και καποιο χαπι για ενα χρονικο διαστημα. Μεχρι να σε δει ο γιατρος, πηγαινε σε ενα φαρμακειο και αγορασε αντισηπτικο σαπουνι για να πλενεις την περιοχη. Αν εισαι σεξουαλικα ενεργος βαζε προφυλακτικο για να μην κολλησεις την συντροφο σου. Ελπιζω να σε βοηθησα!Πήγαινε στο θέμα: Σημάδια στο πεος
Μήνυμα στις 1/12/2018 στις 12:32 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου! Στη ζωή μας περνάμε πολλές φάσεις. Το ότι δεν έχεις ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στα κορίτσια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι γκέι. Αλλά ας πάμε στο θέμα σου. Το να έρθεις κοντά με κάποιον αρχίζει με μια προσέγγιση και πιθανόν μια φιλία. Καταλαβαίνω ,πως στα 17 αν πας και μιλήσεις σε ένα παιδί στο σχολείο σου στα ξαφνικά, θα φανεί creepy και επόμενο είναι να σε αγνοήσει. Θα μπορούσες να βρεις κάποιον φίλο/φίλη αυτού του παιδιού που γνωρίζεις λίγο καλύτερα, αφενώς για να σας συστήσει, αφετέρου για να μάθεις και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Δεν ξέρω τι περιμένεις απ΄αυτή την γνωριμία και αν θα απογοητευείς σε περίπτωση που είναι στρέιτ, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις στα σίγουρα και θα παραμείνεις διακριτικός. Η δεύτερη επιλογή είναι να τον ακολουθήσεις σε instagram, facebook, να του κάνεις like κ.τ.λ αλλά αυτό είναι πιο επίφοβο. Στην περίπτωση αυτή όμως θα είναι πιο λογικό να τον χαιρετήσεις από το να μην έχεις καμμία επαφή μαζί του και να του πιάσεις τη συζήτηση. Ελπίζω να σε βοήθησα!Πήγαινε στο θέμα: Προσεγγίση
Μήνυμα στις 27/11/2018 στις 16:43 @Μηχανήματα
Σας έχει τύχει να δείτε στο youtube ένα error message με ένα logo που έχει μαϊμούδες και ένα κρυπτογραφημένο error message? Aν και καταλαβαίνω ότι δεν θέλουν να γνωστοποιήσουν τα λάθη τους και εκείνοι έχουν το key, δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι θα καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν με το μήνυμα. Το έχετε συναντήσει σε άλλα sites?
Πήγαινε στο θέμα: Youtube Error 500 |