Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είναι μέρες που είσαι περιστέρι, αλλά τις πιο πολλές είσαι το άγαλμα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αλκινοος ιωαννιδης

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #48218 από ghelly στις 09 Απριλίου 2008, 11:10πμ

ghelly

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/4/2008
πολύ καλή μουσική...καλή και η ερμεινία...συναυλιακά μπορεί και να κουράσει...το συγουρο πάντως είναι οτι αμα ο μπαμπάς σου δίνει τα φράγκα να ζεις άνετα χωρίς να δουλεύεις έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές και να λέγεσαι ποιοτηκός! αν όμως πρέπει να ταίσεις εσύ το παιδί σου κάνεισ και εμπορικές υποχωρήσεις...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48234 από antreas_16 στις 09 Απριλίου 2008, 6:32μμ

antreas_16

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2007
Έγραψε:(ghelly@09 Απριλίου 2008)
.συναυλιακά μπορεί και να κουράσει

Το καλοκαίρι που μας πέρασε και ήρθε στην Κύπρο για συναυλία όχι μόνο δεν με κούρασε αλλά μετά απο πάμπολλα τραγούδια ....ήθελα κιάλλο .¨Εφευγα από το αμφιθέατρο και ανυπομονούσα για την επόμενη φορά...

Έγραψε:(ghelly@09 Απριλίου 2008)
το συγουρο πάντως είναι οτι αμα ο μπαμπάς σου δίνει τα φράγκα να ζεις άνετα χωρίς να δουλεύεις έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές και να λέγεσαι ποιοτηκός! αν όμως πρέπει να ταίσεις εσύ το παιδί σου κάνεισ και εμπορικές υποχωρήσεις...

Απλά να σε πληροφορήσω πως στις συναυλίες του ο αλκίνοοος ντύνεται λές και θα παέι επίσκεψη σ'ενα φίλο...τιποτα το ιδιαίτερο! Ακόμα κάτι όταν του ανακοίνωσαν την τιμή οτυ εισητηρίου για την Κύπρο σκέφτηκε να την ακυρώσει καθώς του φάνηκε υπερβολικά ψηλή...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48235 από MrJean στις 09 Απριλίου 2008, 7:09μμ

MrJean

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2008
Έγραψε:
Ακόμα κάτι όταν του ανακοίνωσαν την τιμή οτυ εισητηρίου για την Κύπρο σκέφτηκε να την ακυρώσει καθώς του φάνηκε υπερβολικά ψηλή...

Χωρίς να είμαι ενάντια στον καλιτέχνη , εαν η γιαγιά μου είχε τροχούς θα ηταν ποδήλατο. xD Επαναλαμβάνω δέν είμαι ενάντια του Ιωαννίδη, αλλα αυτό το συγκεκριμένο είναι μια φήμη .
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48356 από mariacat στις 15 Απριλίου 2008, 5:12μμ

mariacat

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2007
Apla respeeeeeeect.antreas_16 ontws de to vlepeis suxna auto to pragma,stis meres mas poulane eikona,den dinoun kati perissotero.alkinoos theooooooos.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48363 από death στις 16 Απριλίου 2008, 1:21μμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48364 από Nezio στις 16 Απριλίου 2008, 1:58μμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2008
Παιδιά νομίζω υπερβάλλετε. Είπαμε καλός είναι και έχει δώσει πολύ ωραίες συναυλίες αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Μην απογειώνεστε κιόλας.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48377 από death στις 17 Απριλίου 2008, 12:23πμ

death

Εικονίδιο
μέλος από: 21/4/2007
παιδια σορρυ για το μνμ πριν αλλα το εστειλα απο το κινητο κ νομιζα οτι θα βγει κανονικα.
τελος παντων..
θελω να λυσω μια μικρη παρεξηγηση. ο αλκινοος ειναι ανεξαρτητος απο τους γονεις του απο μια ηλικια γυρο στα 22 κ εφυγε απο το σπιτι κ ζει στην αθηνα απο τοτε. αν δειτε στο youtube εχει μια συνεντευξη του απο την ετ1 (μου διαφευγει το ονομα της εκπομπης) που αναφερει οτι κανει ισα ισα καποιες συναυλιες για να βγαλει οικονομικα τον χρονο. το λεει, μπειτε ολοι κ δειτε το. δεν ειναι πλουσιοι οι γονεις του, ο πατερας του ζωγραφος κ η μητερα του παραγωγος του ρικ (καναλι της κυπρου). ευκαταστατοι αλλα οχι για να συντηρουν κ τα παιδια τους.
πραγματικα καποιοι δεν ξερουν καθολου ανθρωπους κ τους κρινουν αμεσως, ΚΡΙΜΑ.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login