Μήνυμα στις 28/6/2008 στις 19:44 @Διάφορα
Για μένα ο γάμος δεν αξίζει , μονο που βλέπω ακούω και έχω ζήσει , εαν πάει κατι στραβά στο γάμο αυτός που υποφέρει στις πλίστες περιπτώσεις είναι άλλοι π.χ παιδια , συγγενείς κτλ. Εγώ δέν έχω στόχο να παντρευτώ , προτιμώ να ζήσω ζωή εργένη.
Πήγαινε στο θέμα: Αξίζει οι άνθρωποι να παντρεύονται;
Μήνυμα στις 19/6/2008 στις 18:41 @Κλάψιμο
Δεν σας αρέσε χωρις τρίχες αλλα έαν έχει πάλι δεν σας αρέσει , απ'ότι κατάλαβα οι άντρες αρχίζουν να θυλικοπιούντε , όχι επιδί προτιμούν αλλα επειδή το θέλουν οι γυναίκες , σήμερα οι γυναίκες κοιτάζουν αμαξι , το πως ντύνετε και πολλα άλλα που κανει τον άντρα να προσέχει τον εαυτό του λες και είναι γυναίκα.
Πήγαινε στο θέμα: Άτριχοι γκόμενοι...
Μήνυμα στις 29/4/2008 στις 17:53 @Κλάψιμο
Exo akousi prosfata mia protasi pou m arese poli , afti i protasi lei " ton kosmo ton ekanan 3 atoma , o moisis pu ipe pos iparxi theos , argotera o ihsous pou ipe pos ego eimai o theos , kai argotera o einstein ipe ola einai sxetika ".
Πήγαινε στο θέμα: Ο Αϊνστάιν για τη βλακεία
Μήνυμα στις 14/4/2008 στις 21:02 @Διάφορα
anniats , δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν αυτά που λές , αλλα δεν πρεπει να γίνετε , να μεγαλώσεις μονη ενα παιδί είναι πολύ δύσκολο και άσε που χρειάζετε πατέρα και μητέρα , εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω παιδί πο΄τε στην ζωή μου επέιδή δεν γνωρίζω πως να συμπεριφέρομαι σε ένα παιδί και δεν μπορώ να εχω τέτοια ευθύνη .
Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 23:37 @Μηχανήματα
το ξέρω , όπως έκανα εγώ και θα κάνουν πολλύ αλλοί , δεν λέω είναι λάθος να αλλάξεις OS, αλλά το λάθος είναι ο λόγοσ για τον οποίο να αλλαξεις , το να πείς " ta windows suck , έβαλα linux " και να αλλάξεις χωρίς κανένα λόγο τότε είναι εντελώς ηλίθιο , το θέμα ειναι να αλλάξεις εφόσον κατι που προσπαθισες να κανεις σε ένα OS δεν δούλευε για σενα . Και έτσι για να ξεκαθαρίζουμε δεν ειμαι υπέρ των windows.
Πήγαινε στο θέμα: linux + -
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 19:18 @Μηχανήματα
Να το θέσω αλλιώς , εαν είμουν ο μονος χρηστης των Windows μαζί με μερικούς αλλους τοτε τα windows θα ήταν το πιό ασφαλές OS. Αλλα απο τν στιγμή πού το χρησιμοπιάνε σχεδόν όλος ο πληθισμός της γης πού έχουν pc θα έίναι αναμενόμενα τα bugs που θα βρούν , με αυτό δεν θελω να πώ πως τα windows είναι ασφαλές αλλα προσπαθώ να δικαιολογίσω την φήμη των windows ως ανασφαλη , η οποία φήμη έχει διαδωθεί απο script kiddies, και τον αθένα που για να κάνει το hacker στους φίλους του λέει " ta windows suck , έβαλα linux " .
Πήγαινε στο θέμα: linux + -
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 19:09 @Κλάψιμο
Χωρίς να είμαι ενάντια στον καλιτέχνη , εαν η γιαγιά μου είχε τροχούς θα ηταν ποδήλατο. xD Επαναλαμβάνω δέν είμαι ενάντια του Ιωαννίδη, αλλα αυτό το συγκεκριμένο είναι μια φήμη . Πήγαινε στο θέμα: αλκινοος ιωαννιδης
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 14:55 @Μηχανήματα
η απάντηση ειναι μία " open source " , με αύτό θελω να πω πως εαν κάποιος είναι uber σε σχέση προγραμματισμού κτλ τότε θα μπορεί εύκολα να σε διαλύσει , ο λόγος που τα windows έχουν κακό όνομα σε θέματα ασφαλέιας δεν ειναι αλλος απο το το πώς οι χρήστες των windows ειναι πολλύ περισσότεροι με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρίσκουν τρύπες στο λογισμικο ολο και περισσοτεροι ανθρωποι με αποτέλεσμα να ξερουμε σήμερα πως τα windows δέν είναι ασφαλές. Πήγαινε στο θέμα: linux + -
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 14:04 @Διάφορα
όσο αφορά το 2 το οποίο δεν καταλαβένεις , ο Μάστορας του Δυκτίου εννοεί πως Διαδικτιακές Μηχανές όπως Google , Yahoo κτλ δεν θα έχουν ώς αποτέλεσμα της αναζήτησης απο το ftou.gr, το οπίο κατα την προσωπική μου άποψη είναι λάθος εφόσον πολλή χρησημοποίουν τα greeklish και στις μηχανες αναζήτησης.
Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση?
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 13:55 @Διασκέδαση
mia plaka pu kaname se ena ka8igiti kai gelasame poli itan pos enas apo tous ma8ites pu ka8otan sto telos tis a8ousas ixe mia megali petra etimi sto para8iro , sta 10 lepta tou ma8imatos , sproxni tin petra etsi oste na pesi stin ta3i me apotelesma na pume pos itan kapios e3o pu erixne petres , kai efige oli i ta3i na vri to aitio na ton diroun :) poli gelio , allo na to zis kai allo na to diavazis
Πήγαινε στο θέμα: Γκάφες σε καθηγητές |