Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 17:14 @Διάφορα
Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση?
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 13:25 @Διάφορα
1)ok το καταλαβαίνω αν και πιστεύω πως και greeklish ξέρουμε οι περισσότεροι να διαβάζουμε 2)sorry αλλά δεν έχω καν τις τεχνικές γνώσεις να καταλάβω την απαντηση :P 3)διαφωνω...η καλαισθησία είναι υποκειμενική και αυτό ακριβώς εννοώ στενομυαλιά 4)εγώ αν και μορφωμένο παιδί δεν έχω διδαχθεί ποτέ Ελληνικά στο σχολείο και η γραφή μου είναι μόνο θέμα μημισης από εφημερίδες,λογοτεχνία κτλ που διαβάζω δεν γνωρίζω τι συμαίνει εντροπία (ελπίζω να μη με βρίζεις :P)όπως και να χει αφησέ με να επιλέξω αν θέλω να πάρω το ρισκο του αν θα με καταλάβουν... έλπίζω να μη με κάνεισ ban επειδή εκφράζω την γνώμη μου... Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση?
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 11:15 @Διάφορα
Έχω φρικάρει με το θέμα μωρο... αν έχετε παιδί ή επιθυμία για παιδί όπως εγώ πείτε το ιστορικό σας..θα σαλτάρω λέμε!!!!
Πήγαινε στο θέμα: θέμα μωρό
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 11:10 @Κλάψιμο
πολύ καλή μουσική...καλή και η ερμεινία...συναυλιακά μπορεί και να κουράσει...το συγουρο πάντως είναι οτι αμα ο μπαμπάς σου δίνει τα φράγκα να ζεις άνετα χωρίς να δουλεύεις έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές και να λέγεσαι ποιοτηκός! αν όμως πρέπει να ταίσεις εσύ το παιδί σου κάνεισ και εμπορικές υποχωρήσεις...
Πήγαινε στο θέμα: αλκινοος ιωαννιδης
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 10:57 @Θ. Κλημεντίνη
πωπω τι λέτε καλέ στο παιδέ? r u f sirious? κράτα τον εαυτό σου ακεραιο...απευθήνσου στους γονείς σου και την αστυνομία για σωστ'ες λύσεις...προς θεού μη γίνεις ίδιος!!!
Πήγαινε στο θέμα: Σχολική Βια SOS
Μήνυμα στις 9/4/2008 στις 10:48 @Διάφορα
Καλημέρα!!!! σε πρώτη φάση μ'αρέσει πολύ το site σας...απλά θέλω να ρωτήσω...γιατί τόσο μεγάλη πίεση με το θέμα των greeklish? αν καποιος εγραφε Αγγλικα? τεσπα εννοώ ότι αυτή η στενομυαλιά στο θέμα του πως επιλέγει ο καθένας να εκφράζεται δεν σας τιμά...sorry για την κριτική και για τυχόν λάθη αλλα και μένα τα Ελληνικά δεν είναι το καλύτερό μου... θα προσπαθήσω να παραμείνω στο forum αν και επι της ουσίας με έχετε απορύψει... Πήγαινε στο θέμα: γιατί τόση πίεση? |