Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Σελ. 2
Μήνυμα #54988 από MaRmO στις 15 Οκτωβρίου 2009, 4:30μμ
![]() |
μια φορα εγινε κατι παραξενο στο αγορι μου... εκει που μιλαγαμε στο μσν ειπε πως παει να πιει λιγο νερακι...οταν γυρισε μου λεει καπως τρομαγμενος... "θα σου φανει παραξενο τωρα...αλλα ειμαι σιγουρος πως ακουσα καποιον να μιλαει στην αυλη μου" (εμενε σε μονοκατοικια με αυλη,κηπο,φραχτη κ τετοια)...του λεω... "μα πως γινεται?κοιταξες να δεις αν ειναι κανεις?" μου λεει... "ναι κοιταξα απο το παραθυρο και μου φανηκε οτι ειδα μια σκια και ακουσα κατι αλλα μετα εξαφανιστηκε" ητανε λεει φωνη καποιου αντρα... (ασχετο αλλα μπορει ευκολα κανεις να πηδηξει τον φραχτη του σπιτιου του γιατι και αυτος ετσι εμπαινε συνηθως οταν δεν ηθελε να ενοχλησει τους δικους του) τελως παντων...μετα απο λιγο εκει που μιλαγαμε...μου κανει... "καποιος χτυπαει το παραθυρο μου" (το παραθυρο του ειναι μεσα απο τον φραχτη και εχει και εναν κηπακο μπροστα) και του λεω... "μα ποιος να χτυπαει το τζαμι σου τετοια ωρα?" ηταν καπου στις 1 η ωρα τη νυχτα αυτο... και τεσπα οταν κοιταξε δεν ηταν κανεις...μου λεει... "περιμενε.πεταγομαι μια μεχρι εξω να δω αν ειναι κανεις" εγω ειχα χεστει πανω μου εν τω μεταξυ γιατι φοβομουν μην ειναι κανας ψυχανωμαλος και του κανει τιποτα... μετα απο 5 λεπτακια αγωνιας επεστρεψε στον υπολογιστη και μου ειπε πως δεν ηταν κανεις... εψαξε και στην αυλη και στον κηπο,κοιταξε και στον δρομο μηπως ηταν κανεις...παρ'ολα αυτα τις φωνες τις ειχε ξανακουσει πριν ακουσει χτυπηματα στο παραθυρο του... τελικα δεν βρηκε τιποτα...ουτε για τις φωνες ουτε για την σκια και ουτε για το χτυπημα στο παρθυρο...ειχαμε φρικαρει και οι 2... παλι καλα δεν ηταν κανεις και δεν επαθε τιποτα΄... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54991 από MaRmO στις 15 Οκτωβρίου 2009, 5:48μμ
![]() |
μια αλλη ιστορια που μου ειπε αυτος ηταν καπως παρομοια...(τοτε τα ειχε με μια κοπελια απο εκει αλλα ητανε τσακωμενοι εκεινη την περιοδο προς χωρισμο) ηταν μονος του στο σπιτι διοτι οι γονεις του ειχανε παει στην αδερφη του για το σαββατοκυριακο... τελως παντων κατα τις 12 πηγε για υπνο...καθοταν ετσι στο κρεβατι ξερω γω και προσπαθουσε να κοιμηθει...και καποια στιγμη ακουει θορυβο απο το παραθειρο και βλεπει την κουρτινα να κουνιεται... τρομαξε αλλα ειχε ηδη μπει καποιος στο δωματιο του και βρισκοταν πισω απο την κουρτινα ακομη... αυτος αναπηδησε τρομαγμενος εννοειτε...και βγαινει το ατομο πισω απο την κουρτινα...και ποιος ητανε λετε????η πρων κοπελα του... αχα0χα0χα0...μολις την ειδε ο αλλος νευριασε...γιατι ητανε τσακωμενοι και δεν ηθελε να την βλεπει και τετοια...οποτε απο τα νευρα του αρχισε να της φωναζει(λογικο μου φενεται αφου μπουκαρε στο σπιτι του η αλλη...χαχαχαχα) και την πεταξε εξω απο το σπιτι...ο κακομοιρος εκλασε που εκλασε μεντες...νευριασε κιολας μετα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #55034 από Elenouka στις 17 Οκτωβρίου 2009, 8:55μμ
![]() |
LOOOL!!!Τρομακτικο!xD |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56490 από Tzortzis στις 15 Δεκεμβρίου 2009, 12:53πμ
![]() |
Λοιπόν εμένα ειναι ολίγον φρικιαστικό αυτό που θα πω.εδώ και 1 μήνα το βράδυ κατα τις 2 πεφτω για ύπνο.κλεινω την τηλεόραση και πάω στο κρεββατι μου .μετά από κανά 5 λεπτό η τηλεόραση ανοίγει Μονή της.την 1η φορά χεστηκα πάνω μου .πλέον την βγάζω από το ρεύμα .επίσης την πήγα σε τεχνικό μήπως έχει πρόβλημα και μου είπε ότι δν έχει κάτι.παίρνω τηλέφωνο την εταιρία και ζητάω αντικατάσταση.ηρθε η καινούργια τηλεοραση και μου κάνει πάλι τα ίδια.πως σας φαίνεται; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #56499 από Doctoras στις 15 Δεκεμβρίου 2009, 10:16πμ
Aπολυτα φυσιολογικο που ειναι το περιεργο? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57581 από bilakos7 στις 13 Ιανουαρίου 2010, 2:53μμ
![]() ![]() μηνύματα: 49 ![]() |
εγω μια φορα καθομουν και περιμενα να ερθει ο καθηγητης των μαθηματικων εκει που περιμενα να ερθει ερχετε ενα κοριτσι απο την ταξη μου και περιμεναμε μαζι αυτη καθοταν στην πορτα και εγω λιγο πιο εξω μετα απο λιγο ερχετε ο καθηγητης και πηγα να πιαστω απο την πορτα και καταλαθος επιασα το στηθος της και το ζουλαω και λεω απο μεσα μου απο ποτε οι πορτες ειναι τοσο μαλακες γυρανω να δω τι πιανω και μου με κοιταει αυτη που της το επιανα και μου ριχνει ενα χαστουκι ακομα ποναω και μετα γελαγαμε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58414 από blacksugar στις 07 Φεβρουαρίου 2010, 5:41μμ
![]() |
Εγω μεθυσμενος μια φορα, με ενα αλλο παλικαρι 11 ι ωρα το βραδυ μπαινουμε σε μια 3εκαρφωτη πολυκατοικια κατουραω σε ενα μπουκαλι μπυρας και αρχιζα να περιλούζω τις πορτες των διαμερισμάτων . Εκει που εχυνα(το κατουρο) μπαινει ενασ μεσα και με βλεπει! κοιτιομαστε 10 δευτερα παταω ενα τρε3ιμο βγαινω πηδωντασ 9 σκαλια απο την πολυκατοικια παει να μου βαλει τρικλοποδια , αποφευγω του τραβαω μπουνιδι πανω στην τρελα μου και βαζω τρε3ιμο μετα. Με κυνηγησαν 3 ατομα που ειδαν το περιστατικο και εκει που ετρχα κοιταζα πισω μν με ακολοθθει κιανεισ και οπωσ ειμαι ΣΚΑΩ με την μαπα σε εναν σκουπιδοτενεκε με δυμανη οπως ετρεχα και πεφτω αναισθητος! 3υπνισα στο τμημα ( ΜΗΝ το δοκιμασετε , τραυματικη εμπειρια) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58425 από dani_starlight στις 08 Φεβρουαρίου 2010, 12:46πμ
![]() |
ωραιο θεματακι... λοιπον εγω θα πω μια ιστορια η οποια ειναι αληθινη και οταν την ειπα σε μερικες φιλες μου απο την κατασκηνωση δεν κοιμηθηκαν το βραδυ...και ειναι αληθεια γτ την ειπε μια φιλη τς μαμας μου...-συνεβη σε μια δικη της πολυ καλη φιλη..- ειχε βγει στ ψυρρη με μια φιλη της και παρκαρε σε ενα εγκαταλελημενο παρκινγκ.μετα απο λιγες ωρες, η φιλη της φευγει με ταξι και εκεινη παει να παρει το αμαξι της... την ωρα που ειναι ετοιμη να φυγει βλεπει μια γριουλα στν δρομο... η γριουλα την ρωταει αν μπορει να την παρει στο αμαξι και να την αφησει μερικα τετραγωνα πιο κατω. εκεινη δν την εβλεπε καλα γτ ηταν βραδυ αλλα της λεει ναι... οσο οδηγουσε αρχισε να παρατηρει τη γριουλα...η φωνη της....ηταν λιγο βαρια..ξαφνικα οσο της μιλαγε η γριουλα βαζει το χερι της πανω στν ωμο της κοπελας...τοτε συνειδητοποιει... δεν ηταν γυναικα...ουτε καν μεγαλης ηλικιας...πανικοβαλλεται και δεν ξερει τι να κανει.... βλεπει ομως μπροστα της ενα αμαξι... σκεφτεται ποιες ειναι οι επιλογες της και αποφασιζει να πεσει με δυναμη στο αλλο αυτοκινητο... η "γρια" τρεχει και το σκαει...μετα τη συγκρουση η γυναικα βγαινει εξω να ζητησει συγγνωμη αποτον οδηγο και να του εξηγησει γιατι τρακαρε και για τη "|γρια"..αυτος βεβεα της λεει"εγω τι φταιω? πρπ να καλεσω την αστυνομια.." ερχεται και η αστυνομια και ρωτανε τη γυναικα για τη "γρια"...ξαφνικα ερχεται ενας αστυνομικος και την ρωταει"ειχατε δει το πορτπαγκαζ σας?""οχι,απανταει...τι ειχε"και ο αστυνομικος της λεει"ηταν παραβιασμενο και σπασμενο...μεσα ειχε σχοινι και πριονι..." |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58434 από Olympiakos7 στις 08 Φεβρουαρίου 2010, 2:28μμ
![]() ![]() μηνύματα: 92 ![]() |
dani_starlight.ρε ς τιν ιδια ιστορια ειχε ακουστει και εδω κρητη που ειμαι εγω.τωρα πιστευω πωσ ολα αυτα ειναι ψεματα γιατι δεν γινετε να συμβει αυτο και στα 2 μερη.δηλαδη ελεοσ τοσο μεγαλη συμτοση? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #58442 από dani_starlight στις 08 Φεβρουαρίου 2010, 6:28μμ
![]() |
εχει ψυρρη στην κρητη...? [:P] πλακα κανω... κοιτα και εγω τα ιδια ελεγα αλλα τι να κανουμε μου τοπε ατομο που ξερω... τεσπα και παλι ειναι αρκετα τρομαχτικη ιστορια...πρπ να το παραδεχτεις... ακομα υπαρχει η πιθανοτητα να συνεβη σε 1 αποτα 2 μερη και απλα η ιστορια να ταξιδεψε.... αυτο μου φαινεται πιο πιθανο... ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |