Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 14:25 @Διάφορα
δεν ξαναεδινα και εγω παννεληνιες!!απιστευτο ανχος και κουραση.
Πήγαινε στο θέμα: Τι δεν θα (ξανα) κανατε με τιποτα ?
Μήνυμα στις 1/6/2010 στις 00:38 @Διάφορα
παιδια δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο εχω επιθυμησει να κατσω να δω ποδοσφαιρο!γιαυτο περιμενω το mundial να καω!λογο πανελληνιων δεν εβλεπα καθολου ελληνικο πρωταθλημα μονο λιγο champions leage.αλλα τωρα τελος οι εξετασεις και τα ξυνω μεχρι να αρχισω δουλεια.τεσπα στο θεμα μας.παιδια οσοι βλεπετε μπαλα απαντηστε!
Πήγαινε στο θέμα: φαβορη mundial
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 22:02 @Διάφορα
παιδια ποιος πιστευετε ειναι το φαβορη για να παρει το mundial και απο πια χωρα περημενετε να γινει η εκπληξη?η ελλαδα πιστευετε θα τα παει καλα?θα περασει στη φαση των 16?ας ξεκινεισω εγω.πιστευω πως το φαβορι ειναι η αργεντινη,και η εκπληξη θα γινει απο τις ΗΠΑ.οσο για την ελλαδα πιστευω οτι θα περασει και αναλογος με τη θα τυχη θα προχωρηση!αντε 11 ιουνιου αρχιζει to mundial και το περιμενω πως και πως!!!
Πήγαινε στο θέμα: φαβορη mundial
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 00:26 @Sex
παιδια περιμενα σαν μαλακας τοσο καιρο να τελειωσουν οι πανελληνιεσ(την παρασκευη) για να κανω καμια κινηση....και χθες στο facebook μπαινω και βλεπω οτι απο ελευθερη εχει κανει την κατασταση της σε περιπλοκη για οσουσ ξερετε απο facebook...στεναχωρηθηκα πολυ,ενταξη δεν εκλαιγα οχι επειδη δεν με πειραξε αλλα επειδη δεν κλαιω ποτε.δεν μου βγαινει το κλαμα ευκολα.αλλα τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα.το θεμα ειναι οτι θελει αλλον.αισθανομαι πολυ μαλακας που εδωσα τοση σημασια ενω δεν αξιζε,και εχασα τοσες ευκαιριες να παω με αλλες κοπελες για να περιμενω αυτη.λες και εχει πεσει η καταρα της γκαντεμιας πανω μου!!
Πήγαινε στο θέμα: κολλημα με κοπελα!
Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 18:08 @Διάφορα
γιατι ποσο κανει ενα m16 για παραδειγμα για να το εχεισ σε σκοπεφτικο ομιλο και να ριχνεις οποτε πας στο συγκεκριμενο χωρο? Πήγαινε στο θέμα: νομιμο οπλο m4,m16
Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 13:06 @Διάφορα
παιδια ξερει κανεις αν καποιος μπορει να εχει νομιμα ενα απο αυτα τα οπλα?για χρηση σκοποβολης σε σκοπεφτικο κεντρο?η δεν επιτρεπετε και ειναι μονο για χρηση των ειδικων δυναμεων?
Πήγαινε στο θέμα: νομιμο οπλο m4,m16
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 23:16 @Διάφορα
και γαμω της επιλογεσ.ελεοσ ακριβως αυτα ελεγα να τα βαλω και εγω! Πήγαινε στο θέμα: βαλτε τα αγαπημενα σας τραγουδια
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 23:14 @Διάφορα
1)http://www.youtube.com/watch?v=3lTAwk5VXq4,2)http://www.youtube.com/watch?v=AKSxng8t3FI 3)http://www.youtube.com/watch?v=96GArWh4sww 4)http://www.youtube.com/watch?v=brRK3_S5D7A 1)ασημενια σφηκα),2)κακες συνηθειες(μιλτος πασχαλιδης),μαθε πως(βορεια αστερια),2 ξαδερφια(τακι τσαν)
Πήγαινε στο θέμα: βαλτε τα αγαπημενα σας τραγουδια
Μήνυμα στις 15/5/2010 στις 18:27 @Διάφορα
ελεος.ολοι περιμεναμε κατι σε κονωνικο προβλημα(βια,οικονικη κριση,οικολογια),μας ελεγαν αποκλειετε να βαλουν επιστημονικο κειμενο.και οταν μας εδοσαν τα θεματα το ειδα και τα επεξα!!!δεν ηξερα τη ηταν απο τον πανικο μου.ευτηχως που ηταν το κειμενο και καταλαβα οτι εννοει δια βιου παιδεια!!
Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝ/ΚΕΣ
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 22:17 @Διάφορα
φιλε γαμησετα το εχω περασει ακριβως αυτο το πραμα.με ενα φιλο μου που κανουμε παρεα εδω κ 15 χρονια.ετσι ξαφνικα πριν 3 χρονια εκει που ειμασταν μια χαρα,σε μια περιοδο δεν μου μιλουσε τοσο,οτι και να ελεγα πεταγοταν να μου την πει και αλλα τετοια.τελικα ακου τι ειχε γινει.ενα μουνοπανο ελεγε μαλακιες πισω απο την πλατη μου οτι και καλα λεω εγω μαλακιες για αυτον χωρις να το ξερει.κατι που δεν ισχυε.τελικα εφτασε το καλοκαιρι και χαθηκαμε περιπου 2 μηνες(να ειμαι σε φαση να μην κανω με κανενα παρεα,οχι οτι δεν με γουσταραν απλα εγω δεν εκανα τοτε με αλλουσ παρεα εκτος απο αυτον)αλλα εγω ξεκινησα εκεινο το καλοκαιρι skate και περνουσα την ωρα μου.αυτος απο τον ιουνιο-αυγουστο δεν ηξερα τι κανει.τελικα μια μερα ομως ηρθε και τα βρηκαμε και τα ξεκαθαρισαμε και ετσι ακομα κανουμε παρεα.ηθικο δειδαγμα:κοιτα μην στην εχει κανει τη δουλεια κανεισ αλλος πουστης,και να μην εχεις σε κανενα εμπιστοσυνη!!
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά |