Μήνυμα στις 12/3/2010 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
σου την πηδαει αλλος στανταρτ...mr. KERATOnymos xa0x0a0x0ax0a0xa
Πήγαινε στο θέμα: χορισα κ ειμαι χαλια
Μήνυμα στις 4/3/2010 στις 16:31 @Sex
Ολοι μας μικροι μεγαλοι εχουμε ακουσει πως οταν παιζεις με τν μικρο σου φιλο βγαζεις τα λεγομενα "ταυλοσπυρα" στο προσωπο...Εγω παντα δεν το πιστευα αυτο το σεναριο! Θελω να σας ρωτησω εγω τι γνωμη εχετε επι του 8εματος και πως την δικαιολογηται, ντα3ει δεν λεω πως αμα βαρεσεις μαμακια και μετα με ολα τα υγρα πασ και πιασεις την μαπα λογικο ειναι να βγουν σπυρακια αλλα ειμαι αρκετα δυσπιστος εως και σιγουρος πως ο μυ8ος για τον ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ και τα σπυρακια που τον ακολου8ουν δεν ισχυει...Τις δικες σας γνωμες παρακαλω :)
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια Απο Αυνανισμο
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 19:25 @Διάφορα
Φιλε πες μου για ενα κουταβι που σκοπευω να παρω, πανω κατω μεσο ορο τον μηνα και κα8ε ποτε ειναι τα εμβολια ευχαριστω για την βοηθεια!!
Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΥΛΟΣ!!!
Μήνυμα στις 1/3/2010 στις 16:13 @Διάφορα
Καλησπέρα, θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Πηρα μια αποφαση να παρω εναν σκυλο για συντροφια...Δεν θελω να δωσω χρηματα απλα θα παω απο φιλοζωικη και θα διαλεξω εναν σκυλο που μου αρεσει μαλλον κουταβι για να με μα8ει απο μικρο...Θελω να μα8ω ποσο κοστιζουν τα εμβολια του, οι τροφες πανω-κατω και ποσο θα μου στοιχισει...
Πήγαινε στο θέμα: ΣΚΥΛΟΣ!!!
Μήνυμα στις 20/2/2010 στις 00:25 @Μηχανήματα
σημειοματαριο :)
Πήγαινε στο θέμα: Προγραμμα για υποτιτλους
Μήνυμα στις 11/2/2010 στις 14:06 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, το θέμα που με απασχολεί εδώ και 2 εβδομάδες ειναι οτι νομιζώ πως αρχίζω να ερωτεύομαι μια "φίλη" μου με την οποια είμαστε φίλοι από την 2α δημοτικού και τωρα είμαστε 15 χρονών και οι 2...Εχω αρχίσει να έρχομαι πιο κοντα της να ειμαι πιο ήρεμος κοντα της πιο συγκρατημένος και ετσι...Μου ειπε πριν 3 μερες πως της αρεσω ετσι...δηλαδη πιο ηρεμος και αυτα. Μια μερα που την γύρισα σπιτι της μολις ηταν να φυγω καπως πιασαμε συζητηση για γκομενικα και ετσι και μου κανει : Ασε δεν μπορω να στεριωσω με κανεναν, ολοι μαλακεσ αποδεικνυοντα...Και φευγοντας της κανω εγω με στυλ: Ίσως ειναι πιο κοντα απο 'σο νομιζεις...Θέλω γνωμες για το αν ηταν καλο αυτο ποθ 'πα και πως να εκφρασω τα αισθηματα μου για εκεινη , σε εκεινη...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ περιμένω γνωμες ΓΕΝΙΚΑ Πήγαινε στο θέμα: Γνώμες παρακαλώ
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 14:40 @Sex
Ναι δοκτορα λα8ος δικο μου και την δικια μου που την μετρησα στα 13 ειναι, λα9οσ μου!!! Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη περίπτωση
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 17:41 @Διασκέδαση
Εγω μεθυσμενος μια φορα, με ενα αλλο παλικαρι 11 ι ωρα το βραδυ μπαινουμε σε μια 3εκαρφωτη πολυκατοικια κατουραω σε ενα μπουκαλι μπυρας και αρχιζα να περιλούζω τις πορτες των διαμερισμάτων . Εκει που εχυνα(το κατουρο) μπαινει ενασ μεσα και με βλεπει! κοιτιομαστε 10 δευτερα παταω ενα τρε3ιμο βγαινω πηδωντασ 9 σκαλια απο την πολυκατοικια παει να μου βαλει τρικλοποδια , αποφευγω του τραβαω μπουνιδι πανω στην τρελα μου και βαζω τρε3ιμο μετα. Με κυνηγησαν 3 ατομα που ειδαν το περιστατικο και εκει που ετρχα κοιταζα πισω μν με ακολοθθει κιανεισ και οπωσ ειμαι ΣΚΑΩ με την μαπα σε εναν σκουπιδοτενεκε με δυμανη οπως ετρεχα και πεφτω αναισθητος! 3υπνισα στο τμημα ( ΜΗΝ το δοκιμασετε , τραυματικη εμπειρια)
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 7/2/2010 στις 17:27 @Sex
δοκτορα 12,5 παχος? ρε φιλε δεν γινεται αυτο αλογο εισαι ? Πήγαινε στο θέμα: Περίεργη περίπτωση |