Μήνυμα στις 10/1/2010 στις 00:04 @Sex
Κάτσε μισό ρε webmasterπως την είδες δηλαδή?εφτιαξες ένα σιτε και ρίχνεις ban για μαλακιες;απο την στιγμή που δεν παραπονέθηκε ο δοκτωρας με ποιο δικαίωμα παρεμβαίνει με αυτό τον τροπο?μηπως πρεπει να αποκτήσεις αληθινή ζωή έξω από τον τ υπολογιστή?γιατι μου φαίνεται ότι κάποια βιδα λασκαρε.θελει λαδωμα η κεφαλα σουz.ΧΑΧΑΧΑ. Η είσαι τοσο μιζέρια και μόνος που προσπαθείς να καταστρεψεις αυτό που δημιουργήθηκε από τα μέλη του σιτε.πΑλιοπαπαρα.γει χαρά παιδιά τσιμπαω και εγώ ένα μπανακι Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 01:09 @Κλάψιμο
Γεια σας και καλά Χριστούγεννα .λοιπόν πριν από 1 μήνα είχα την 1η μου σχέση .χωρισαμε επειδή ενας ηλιθιος έμπαινε συνέχεια ανάμεσα μας και έλεγε διάφορες π@π@ριες.τεσπα όταν τα φτιάξαμε αυτή έκανε την κίνηση καθώς είμαι ντροπαλος και πιστεύω ότι είμαι αποτυχενος σε αυτό το θέμα παρόλο που πολλά άτομα λένε ότι έπρεπε να έχω πολλές επιτυχίες.είμαι πολύ ντροπαλος για να πλησιασω καποια.μόνο πριν από 1 βδομάδα έκανα κίνηση σε ένα πάρτυ του σχολείου.και αυτή την κίνηση δεν την έκανα εγώ αλλά ο ελεύθερος εαυτός μου γιατί τα είχα πιει με κάτι φιλους.δεν γίνεται να πλησιαζω κάποια μόνο όταν εχω πιει!!!τι να κάνω ρε παιδιά ριχτε καμία συμβουλή!!! Ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Βαρέθηκα την μοναξια
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:57 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένα αλλο tip από κανέναν???
Πήγαινε στο θέμα: Πως καταλαβαίνω ότι αρεσω σε κάποια ;
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:53 @Διασκέδαση
Λοιπόν εμένα ειναι ολίγον φρικιαστικό αυτό που θα πω.εδώ και 1 μήνα το βράδυ κατα τις 2 πεφτω για ύπνο.κλεινω την τηλεόραση και πάω στο κρεββατι μου .μετά από κανά 5 λεπτό η τηλεόραση ανοίγει Μονή της.την 1η φορά χεστηκα πάνω μου .πλέον την βγάζω από το ρεύμα .επίσης την πήγα σε τεχνικό μήπως έχει πρόβλημα και μου είπε ότι δν έχει κάτι.παίρνω τηλέφωνο την εταιρία και ζητάω αντικατάσταση.ηρθε η καινούργια τηλεοραση και μου κάνει πάλι τα ίδια.πως σας φαίνεται; Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας .λοιπόν ιδού μια μεγάλη απορία η οποία μάλλον ενδιαφερει πολλούς 15χρονους οι οποίοι(όπως και εγώ) δεν το έχουν πολλυ αυτό το σπορ.πως καταλαβαίνεις οτι αρεσεις σε κάποια;και άντε το κατάλαβεςπως την πλησιαζεις χωρίς να τρομάξει??
Πήγαινε στο θέμα: Πως καταλαβαίνω ότι αρεσω σε κάποια ;
Μήνυμα στις 15/12/2009 στις 00:02 @Sex
Ξέρεις dictora και μένα πρώτη φορά είναι και κολλάω λιγάκι είναι η αλήθεια γιατί δεν έχω χειριστεί ξανά τετοια κατάσταση και δεν θέλω να φανώ ανωριμος.όσο για την κοπέλα ναι είναι παρθένα.μπορεί κάποιος να ρίξει καμία συμβουλή;έτσι ώστε να μην τα κάνω θάλασσα ?
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο ειναι το φυσιολογικό μεγεθος;;
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 23:35 @Sex
Γεια σας είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα μέχρι να μάθω το site να είστε επιείκεια μαζί μου εάν γράψω θέμα σε λάθος threat . Λοιπόν την τελευταία εβδομάδα έμμεσα η κοπέλα μου μου είπε ότι θέλει να ολοκληρώσουμε .έρχεται λοιπόν η μεγάλη ερωτηση.είμαι 15 και την έχω 14.5.είναι κανονική η θα ρεζιλευτω και μετά θα γελάει κάθε πικραμένος;ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Ποιο ειναι το φυσιολογικό μεγεθος;; |