Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 15:49 @Sex
afto pu prepi na kaneis einai na valeis mesa tin glossa su kai na akuabas tin dikia tu den einai tipota diskolo arki na min ton pnikseis me tin glossa su
Πήγαινε στο θέμα: Δεν Ξέρω να φιλάω γλωσσόφιλο!!!ΗELP ME!!!
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 14:25 @Κλάψιμο
οταν πινεις τοτε περνεις θαρρος επιδη δεν ξερεις τι κανεις γιαυτο, αυτο το εχω κ εγω οτι ντρεπομαι ομος ελεγα απο μεσα μου ολα θα πανε καλα κ οτι δεν εχω τιποτα να χασω κ ετσι γινοταν το πραγμα να εχεισ αυτοπεπιθηση κ εναν δευτερο εαυτο για να του μηλας απο μεσα σου χεχε ¨)
Πήγαινε στο θέμα: Βαρέθηκα την μοναξια
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 14:16 @Διασκέδαση
τα λει ολα ο τιτλος
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 1/2/2010 στις 00:14 @Κλάψιμο
εχω νευρα μπορει να ειναι κ λυπη δεν ξερω αλλα νομιζω πως ποτε δεν ειχα αληθινους φιλους δεν ειχα καποιον να του εμπιστευτω τα μιστικα μου και αυτος τα δικα του οι περισσοτεροι με εκμεταλευοντουσαν να τους μαθω 2-3 πραγματα για το pc να τους δινω πραγματα αλλοι παλι με κλευανε οι μονοι πιστοι μου φιλοι πιστευω ειναι ο σκυλος μου και το κοριτσι μου κ μονο με αυτους τους γραφω ολους στα @@ μου ομως θα ηθελα εναν καλο φιλο παντα εκανα το κοροϊδο
Πήγαινε στο θέμα: αλιθινοι φιλοι η οχι
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 18:53 @Διασκέδαση
θα επερνα ενα καλο κινιτο ενα καλο laptop k pc επονιμα ρουχα θα κερναγα του φιλους μου στα mcdonalt θα αγορααζα ενα μηχανακι ωραια δωρα για την κοπελα μου θα θα επερνα καρτες για το κινιτο παιχνιαδια για το pc ενα plastation3 μια τιμονιερα μια τηλεοραση 50ρα θα ευαζα nova θα πληρωνα μπραυους για να πλακοσουν οπιον μου κανει κεφι θα πηγαινα conkarts θα αγοραζα τενιες θα αγοραζα μια ωραια μπαλα ποδοσφαιρου κ μπακσετ ενα ipod ενα γερμανικο ποιμενικο ενα ντομπερμαν ενα πιτμπουλ ενα γιορκσαιρ ενα μαλτεζακι ενα αγιου βερναδου ενα κινιγοσκυλο κ ενα κανεις ενα κινιγιτικο οπλο ενα ροπαλο ενα mp4 καιενα mp3 σακο του μποξ ενα bmx harro ενα mounten bike imperial k gx8 ενα κρεβατι που εχει μεσα νερο(πρεπει να ειναι ωραιο)θα αγοραζα εισιτιρια για τον ολυμπιακο μια απομιμιση του ανθροπυ που μισω για να ξεσπαω πανω του ενα δοματιο για να καταστρεφω κ μια βαριοπουλα για να βγω στο δρομο κ να διαλισω οτι μου κανει κλικ α! και μια σιδερογροθια
Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 18:37 @Sex
ολοι το ιδιο προβλημα εχουν... τελοσπαντον πηγανινα κ πες της πως νιοθεις κ θα το εκτιμισει κ θα σου απαντησει κ δεν εχεισ τιποτα να χασεις
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πληισιασω ενα κοριτσι
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 18:30 @Διάφορα
παρε θπνοτικα χαπια για τον υπνο θα κοιμασε πιο γρηγορα κ πιο ευκολα λεγονετε dreeman κ κανουν 35-70 λεπτα το καρτελακι
Πήγαινε στο θέμα: ύπνος
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 14:23 @Μηχανήματα
εχω ενα game απο το intenet κ θελω να του αλαξω το οικοπνιδιο θελω να του βαλω ενα δικο μου κατευσα μια εικονα πηγα να το αλαξω με την εικονα που πηρα ομος μου λει οτι δεν βρεθηκε αρχειο ξερει κανεις πως να βαλω μια δικια μου εικονα για εικονιδιο?
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγη οικονιδιων |