Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ΜΗ ΦΤΥΝΕΤΕ!!! Μπορεί να σας χρειαστεί.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #49126 από Antre στις 16 Μαΐου 2008, 8:01μμ

Antre

μέλος από: 28/4/2007
Κάτιιιιι

Βασικά το τι είναι ρομαντικό είναι και λίγο σχετικό. Δεν νομίζω ότι νιώθεις κανείς αρκετά άνετα να πει κάτι το οποίο το θεωρεί ρομαντικό φοβόμενος μην τον κρίνουν. Άλλωστε δεν κάνουμε ρομαντισμό.. ζούμε με ρομαντισμό!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #49127 από lelipi στις 16 Μαΐου 2008, 8:07μμ

lelipi

Εικονίδιο
μέλος από: 16/2/2008
Έγραψες για άλλη μια φορά! Σε φοβήθηκε το μάτι μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #50562 από Loukianie στις 25 Σεπτεμβρίου 2008, 5:09μμ

Loukianie

μέλος από: 25/9/2008
Πριν δύο χρόνια που ήμουν με κάποιο παιδί αποφασίσαμε να πάμε στην παραλία και ήταν χειμώνας και επειδή δεν βρήκε ξύλα για να ανάψουμε φωτιά πήρε κεριά και τα έβαλε στην άμμο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #50943 από ΜaRm0zEt στις 07 Δεκεμβρίου 2008, 1:32πμ

ΜaRm0zEt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2008
λοιπον...το καλοκαιρι που μας περασε...ειχα κανονισει με το αγορι μου να βρεθουμε μπροστα στο εκκλησακι που ηταν κοντα στο σπιτι μου...μου ειχε λεει μια εκπληξη...ηξερα οτι ειχε ενα διαμερισμα λιγο πιο κατω και αναρωτιομουν αν θα με πηγαινε εκει(δεν ειχα ξαναπαει) διοτι μου ειπε οτι πρεπει να περπατησουμε λιγο για να παμε....τελικα ειχα πεσει μεσα...ειχα καποια μικρη αμφιβολια για τις προθεσεις του...ελεγα''φαντασου τωρα να με ριξει στο κρεβατι και ν'αρχισουμε''χαχαχαχα......τεσπα...φτασαμε καποια στιγμη και μου λεει....περασε εσυ πρωτη....μπαινω μεσα....χαριτωμενο το διαμερισμα δεν μπορω να πω.....και μετα μου κλεινει τα ματια και μου λεει...''μην κλεβεις''....μετα αρχισα να νιω8ω λιγη ζεστη...(ειχαμε μπει σε αλλο δωματιο)...ανοιγω τα ματια μου και τι να δω??ειχε γεμισει το δωματιο κερακια και στο πατμα ειχε σχεδιασει με αυτα μια μεγαλη καρδια....αχ τι γλυκο που ηταν....κ επισης δεν καναμε τιποτα παραπανω απο αγκαλιτσες και φιλια...φαντασου υπομονη που ειχε....και ειναι 18 χρονων....ακομα μαζι ειμαστε...χιχι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #50944 από ΜaRm0zEt στις 07 Δεκεμβρίου 2008, 1:47πμ

ΜaRm0zEt

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/12/2008
μια αλλη φορα που λετε..μ το ιδιο αγορι....ειχαμε παει στο διαμερισμα του...πολυ μετα απο το προηγουμενο συμβαν...ειχα παει για να του πω να χωρισουμε διοτι αυτος και καλα θα εφευγε για ισπανια την επομενη μερα επειδη κατι του προεκυπσε...(μαλακιες)....και τεσπα επρεπε να μιλησουμε....εγω προσωπικα δεν του ειχα πει ακομα σ'αγαπω γιατι το εβλεπα σαν μια καλοκαιρινη περιπετεια..αυτος το ειχε δει πολυ στα σοβαρα....ηταν βραδι που λετε...και αρχισαμε να μιλαμε γι'αυτο το θεμα.....οτι δηλαδη δεν παει αλλο....εξαλου και εγω ημουν πιο κρυα μαζι του εκεινες τις μερες....καποια στιγμη ομως αρχισα να κλαιω...ενιωθα τυψεις που τον ειχα τοσο στο φτυσιμο και τελικα καταλαβα οτι τον αγαπουσα....μετα απο πολυ ωρα και συζητηση...πηγα στην τουαλετα να σκουπισω τα δακρυα μου...αυτος ακομα δεν ειχε παρει ειδηση οτι εκλαιγα....μετα γυρισα και σηκωθηκε και με πηρε αγκαλια...επειτα καθομουν στα ποδια του και κλαιγαμε και οι 2....μετα ομως αρχισαμε να φιλιομαστε με πολυ παθος και παραλιγο να ολοκληρωσουμε αλλα δεν ειχαμε αρκετο χρονο στην διαθεση μας....τεσπα...τελικα δεν χωρισαμε και αυτος δεν πηγε ισπανια....δεν ηθελε να με χασει ειπε...αααχ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #51893 από monaxia_mu_ola στις 16 Ιανουαρίου 2009, 9:17μμ

monaxia_mu_ola

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2009
Ρομαντική σκηνή ε? Έχω την αίσθηση ότι δυστυχώς σήμερα ο ρομαντισμός έχει χαθεί... Η προβολή του σεξ ως κάτι χυδαίο και πρόστυχο έχει ταυτίσει τον έρωτα με τέτοιου είδους συναισθήματα που φυσικά απέχουν μακράν από την πεμπτουσία του. Εν πάση περιπτώση, έχω κι εγώ κάτι να θυμάμαι... Ήταν καλοκαίρι και περπατάγαμε. Μου είπε, θέλω να σε πάω κάπου. Ανεβήκαμε σε κάτι κεραμίδια που ανέβαινε όταν ήταν μικρός. Το φεγγάρι ήταν τόσο κοντα, πίστευα πως μπορούσα να το αγγίξω... και κάπου εκεί, μεταξύ ρομαντισμού και ψευδαισθήσεων, μου είπε για πρώτη φορά ότι μ' αγαπάει και με φίλησε. Πίστευα πως θα είμαστε για πάντα μαζί.... Κι ίσως τελικά γι'αυτό να το θυμάμαι τόσο έντονα. Το συναίσθημα ότι δε θα τον χάσω ποτέ ήταν πιο δυνατό από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Υ.Γ. Αν φοβάσαι να δείξεις στους φίλους σου ποιος είσαι, δεν είναι φίλοι σου. Είναι άτομα που σε καταπιέζουν και σε κάνουν δυστυχισμένο. Κι εσύ είσαι εντελώς αξιοθρήνητος αφού δεν μπορείς να προστατέψεις την ατομικότητά σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #51896 από Bluejack στις 17 Ιανουαρίου 2009, 2:59πμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Πριν 5 μέρες πήγα μαζί με μια κοπέλα που είμαι ερωτευμένος μαζί της μια βόλτα,σε μια παραλία.Νύχτα,σε μια κλειστή καφετέρια δίπλα στην θάλασσα.
Είχα μαζί μου μια κιθάρα που πάντα ήθελε να μάθει και της δείχνω εγώ κάποια πράγματα..
ήταν φανταστικά..
Να της πιάνω τα δάχτυλα της,
να της δείχνω

Όσο απλό και αν μοιάζει ήταν για μένα απο τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #52688 από Nekrolic στις 13 Μαΐου 2009, 11:48πμ

Nekrolic

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2009
gt oxi greeklish ...   ftou !

Δεν πιστεβω πωσ μια σκηνη ειναι ρομαντικη ... Δυο ανθροποι κανουν μια σκηνη ρομαντικη με τις πραξεις τους μια αγκαλια 2 φιλια (οκ και παραπανω δν πειραζει) ειναι αρκετα για να ζησουν δυο ατομα το ρομαντισμο (οπωσ λεει και φιλος μας ο Αntre)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54593 από Lina 16 στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 5:33μμ

Lina 16

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
Εμένα ο πρόην μου μια φορά με κάλεσε σπιτι του {ειχε κανει κι ατμοσφαιρα!} και αφου καναμε οτι καναμε με πηρε αγκαλια σφιχτα και κοιταζομασταν στα ματια και τ ειπα "μακαρι να μην εφευγα ποτε, μακαρι να εμενα εδω για παντα..." κι αφτος μα φιλησε και μ ειπε "μακαρι" κ ηταν οτι πιο ρομαντικο θυμαμαι!

επισης κατι που εμενα μου φανηκε ρομαντικο ειναι που μια φορα το ιδιο ατομο ειχε κανει σε ενα τειχο που ηξερε οτι θα δω ενα μεγαλο graffiti που ελεγε τ ονομα μου και απο διπλα σ'αγαπαω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54632 από stjohn656 στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, 12:30μμ

stjohn656

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/9/2009
auto me to graffiti to exw kanei kai ego...simptosi...
lol...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login