Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 18:15 @Κλάψιμο
Εγώ πάλι βρέθηκα σε κάτι άλλο πιο κουλό. Μιλούσα από εμ-ες-εν με κάποιον που δεν γνώριζα και σιγά σιγά άρχισα να δένομαι μαζί του. Διβάζαμε τα ίδια βιβλία, ακούγαμε την ίδια μουσική, πηγαίναμε και οι δύο στο θέατρο, αφιερώναμε στιχάκια ο ένας στον άλλο κάθε βράδυ κτλ. Εγώ όμως μένω Κύπρο και εκείνος Θεσσαλονίκη. Φέτος έχω περάσει Θεσσαλονίκη και μετά από δύο χρόνια είπαμε να βρεθούμε. Μετά από δύο χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δηλ δεν βαρεθήκαμε ούτε ο ένας ο΄θτε ο άλλος αυτήν την κατάσταση και κάθε μέρα δυνάμωνε η κάποια σχέση που έχουμε. Τώρα μετά απο δύο χρόνια που βρίσκομαι πλέον στην Ελλάδα για σπουδές νομίζω πως θα έπρεπε να τον συναντήσω.. Πήγαινε στο θέμα: sxesi ap0 internet??
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 17:09 @Διασκέδαση
Πριν δύο χρόνια που ήμουν με κάποιο παιδί αποφασίσαμε να πάμε στην παραλία και ήταν χειμώνας και επειδή δεν βρήκε ξύλα για να ανάψουμε φωτιά πήρε κεριά και τα έβαλε στην άμμο...
Πήγαινε στο θέμα: Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 17:02 @Διασκέδαση
Χαχα..! Πονάει βρε γιατρέ μου!
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλικά προβλήματα...
Μήνυμα στις 25/9/2008 στις 16:59 @Διασκέδαση
Eγώ θα αγόραζα ένα διαμέρισμα διακοσμημένο όπως θέλω εγώ και θα φύλαγα λεφτά για το μεταπτυχιακό και το ντοκτοράτο μου! Θα μου φτάσουν λέτε;;
Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ? |