Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 18:00 @Κλάψιμο
Θελω να θυμασαι τις στιγμες που ζησαμε, να μην ξεχασεις οσα πισω αφησαμε, να μην ξεχασεις οσα εχουμε περασει, θα μας συντροφευουν οταν θα χουμε γερασει... λεγεται θελω να θυμασαι κ ειναι τ tus... εκτως τ οτι ειναι απ τα αγαπημενα μ ειναι το τελευταιο τραγουδι που αφιερωσα... καταλαβαινεις ευκολα σε τι φαση βρισκομαι! χιχι! Πήγαινε στο θέμα: αγαπημενοι στιχοι/τραγουδια
Μήνυμα στις 6/10/2009 στις 16:24 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω εχω μια ποροση με τις γατες.... και γενικα και στ ερωτικα μου...{αν με πιανεται } Ετσι τν προην μου τν ελεγα γατακι μ κι αυτος μ νιαουριζε χαχαχαχχαχαχχα! Αχχχχχ ωραιες μερες....
Πήγαινε στο θέμα: Πώς σας αρέσει να σας φωνάζουν;
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 16:30 @Sex
Λοιπον εχω καποιες αποριες για τ λεγομενο "απο πισω".... πρωτα απο ολα οταν ειχαμε προσπαθησει με τ αγορι μου δεν εγινε γιατι δεν εβρισκε που να τν βαλει και αν και ξερω οτι ποναει δν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο δισκολο τν πρωτη φορα.....
Πήγαινε στο θέμα: απο πισω...
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 16:16 @Sex
το ιδιο ειχα παθειο κι εγω και ειμαι κ πολυ μικροτερη σου! μετα απο 3 μηνες σχεση συνηθος το ζητανε, α και προσωπικα θεωρο βλακιες ολα αυτα περι αγαπης γιατι ξερω οτι δν υπαρχει αυτο κ αν υπαρχει ειναι παρα μα παρα πολυ σπανιο, οποτε χεσε το τι θελει αυτος και σκεπσου γιατι θες να τ κανεις τοτε και οχι τωρα αφου ετσι κι αλλιως με το ιδιο ατομο τ σκεφτεσαι το ολο θεμα.......συνφωνω απολητα με τν andre απο πανω!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ποσο αντεχει ενα αγορι?
Μήνυμα στις 5/10/2009 στις 16:08 @Διασκέδαση
Εγω μικρη ειχα με μια φιλη μου ενα δεντροσπιτο στην αυλη μας, εντομεταξι ολη η περιοχη ηταν και ειναι γεματη γατες κ γατακια.... λοιπον μια μερα π ειχα ανεβει μονη μ εκει πανω {κ μιλαμε για 2 οροφων υψος} εγιρα, επεσα κ εσκασα πανω στ πλακοστροτο απο κατω... πεφτοντας ομως καταφερα να σπασω καμποσα κλαδια με τ χερι μου που μου εχουν αφησει μεχρι καιτωρα σημαδια... για να μην τα πολυλογω αφου εμεινα κανα 2ωρο ακινητη μονη μ γιατι πρεπει ναχα σπασει κανα πλευρο πηγα να γυρισω στο σπιτι μ αλλα ειχα γεμισει αιματα απ τν κορφη ως τα νυχια! Και τοτε σκεφτηκα θα τν φαω π θα τν φαω την κατσαδα ας γλιτωσω την τιμορια να μην ξανανεβω στο δεντρο μ, κ ετσι πηγα και σκαρφιστηκα μια ωραιοτατη ιστοριουλα π ελεγε οτι με γρατσουνισαν οι γατες! {Αν και εγω ειμαι πιο επικινδινη απ αυτες... αλλη φορα θα σας πω τι βασανιστηρια τς εκανα} Το αποτέλεσμα? όλες οι γατες εξαφανιστηκαν για ενα μεγαλο διαστιμα αφου η θεια μ τς ειχε περιλουσει ολοκληρες και δεν τολμαγαν να ξαναρθουν....... ηταν γελειο αν και δν ακουγεται κ τοσο αστειο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:36 @Διασκέδαση
θα αγοραζα μια ωραια μονοκατοικια κ θα πηγενα να κλεινομοθν μεσα εγω και το αγορι μ... επισησ θα επερνα εναν ανθροπο για να αγοραζει τσ προμιθειες και εναν mpontikar gia na mhn mas enoxlei kanenas!
Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:33 @Διασκέδαση
Εμένα ο πρόην μου μια φορά με κάλεσε σπιτι του {ειχε κανει κι ατμοσφαιρα!} και αφου καναμε οτι καναμε με πηρε αγκαλια σφιχτα και κοιταζομασταν στα ματια και τ ειπα "μακαρι να μην εφευγα ποτε, μακαρι να εμενα εδω για παντα..." κι αφτος μα φιλησε και μ ειπε "μακαρι" κ ηταν οτι πιο ρομαντικο θυμαμαι! επισης κατι που εμενα μου φανηκε ρομαντικο ειναι που μια φορα το ιδιο ατομο ειχε κανει σε ενα τειχο που ηξερε οτι θα δω ενα μεγαλο graffiti που ελεγε τ ονομα μου και απο διπλα σ'αγαπαω! Πήγαινε στο θέμα: Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 17:07 @Sex
να γνωρστουμε μια μερα...... αν εισαι 14 κ εχεισ 17 ενοειται πως εχεις μεγαλο πεος κ ενοειται πως θα μεγαλοσει!
Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 20:57 @Θ. Κλημεντίνη
Μην χαίρεσαι και πολύ γατι αποδείχτηκε ότι τα εφτιαξε μαζί μου μονο για αυτον τον σκοπο!!!! Αλλα να παει στο καλο σωστα? σας ευχαριστω ολους!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με θέλει |