Μήνυμα στις 11/7/2008 στις 21:41 @Διάφορα
Αρα εγώ είμαι ένα πρόβατο και θα ήθελα να είμαι γαιδούρι, προφανώς να έχω την υπομονή του γαιδουριού.
Πήγαινε στο θέμα: Eνα Τεστ
Μήνυμα στις 11/7/2008 στις 18:08 @Διάφορα
Α κιεγώ αγαπώ τα δελφινάκιααα! Μπορώ να πω δυο?
Μήνυμα στις 10/7/2008 στις 20:40 @Διάφορα
Αγαπώ τα προβατάκια θαυμάζω τα γαιδουράκια
Μήνυμα στις 3/7/2008 στις 16:01 @Διάφορα
Αυτές είναι οι οδοντόπαστες! Βολικά δεν νομίζω να είναι και την θεωρώ την ηλιθιότερη δικαιολογία. Αν δεν άρεσαν στους άντρες δεν θα τα έβαζαν. Και δεν είναι τυχαίο το ότι τα βάζουν με ρούχα που διαγράφουν τα εσώρουχα. ΤΕΛΟΣ
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 3/7/2008 στις 12:03 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Για να μην τα πολυλογούμε, οι γυναίκες φορούν string γιατί απλούστατα αρέσουν στους άντρες. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόπαστες!Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 26/6/2008 στις 13:32 @Διάφορα
Πέστα χρυσόστομεεεεε.... μέσα στο μυαλό μου είσαι Πήγαινε στο θέμα: Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Μήνυμα στις 18/6/2008 στις 18:28 @Κλάψιμο
πεστα χρυσοστομεεεεεεεεεεεεεε, αλλά που να το καταλάβουν τα ζώα....
Πήγαινε στο θέμα: agapi
Μήνυμα στις 18/6/2008 στις 17:57 @Κλάψιμο
χαχαχαχα τι ήταν για να μην μπορείς να αντισταθείς? μους σοκολατά με φράουλες?Όντος έχεις δίκιο. Και όχι μόνο δεν ξέρουν αλλά βγαίνουν και στην τηλεόραση για να μας το αποδείξουν (ότι δεν ξέρουν) χαχα Και επανέρχομαι στο θέμα μας. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρείτε μια κοπέλα με αισθήματα και καρδιά, απλώς σας ελκύουν οι κρύες όπως ελκύουν και τα κακά αγοράκια τα κορίτσια. Πήγαινε στο θέμα: agapi
Μήνυμα στις 18/6/2008 στις 17:42 @Κλάψιμο
Ποποο τι λογική είναι αυτή? Δεν είμαι emo, αλλά είμαι συναισθηματική, το emo με την έννοια που το χρησιμοποιούμε σήμερα δεν με εκφράζει.
Πήγαινε στο θέμα: agapi
Μήνυμα στις 18/6/2008 στις 16:18 @Κλάψιμο
Εγώ εγώ είμαι αυτήηηη! Πήγαινε στο θέμα: agapi |