Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 14:41 @Διασκέδαση
Είδα προχθές το ORPHAN και είναι μακράν το καλύτερο θρίλερ που έχω δει ποτέ. Κυρίως λόγω του ρεαλιστικού χαρακτήρα του.
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 19/7/2010 στις 14:39 @Διασκέδαση
Χθες πάντως κάποιος μου ανέφερε τυχαία ότι μετά από πολύχρονες έρευνες οι επιστήμονες κατέληξαν στο ότι η κότα έκανε το αβγό. Παίζει βέβαια να το άκουσε και στη Λαμπίρη οπότε δεν ορκίζομαι για τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: η κότα ή το αυγό
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 17:33 @Κλάψιμο
Γραφικό μεν, αλλά θα ήθελα να έχω μαγικές δυνάμεις!!! Πάντα ονειρευόμουν ότι είμαι νεράιδα, γοργόνα, μάγισσα, τελοσπάντων ένα πλάσμα εξωπραγματικό....! (τι να πει κανείς για την πετριά της αλληνής...) Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 17:23 @Διάφορα
Ονειρεύομαι πως θα ζω την πληρότητα... Και πως θα είμαι μια σπουδαία ηθοποιός!!! Ντίβα του σινεμά! Αλλά γι'αυτό τα λένε όνειρα!
Πήγαινε στο θέμα: Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 15 χρονια
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 17:20 @Διασκέδαση
Ένα έχω να πω εγώ... Αγαπώ ΣΠΙΤΙΚΟ ΒΟΔΙ για πάντα!!!!!!! Τυχαίο??? Ε δε νομίζω!!! Πήγαινε στο θέμα: τυχαιο? δεν νομιζω!
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 17:15 @Διάφορα
Δύσκολο.... 1) Φλύαρη 2) Ανεξάρτητη 3) Νούμερο (και συγκεκριμένα το 1!) Πήγαινε στο θέμα: Πες 3 λεξεις...
Μήνυμα στις 13/7/2010 στις 12:20 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Απ'ότι θυμάμαι έρχονται στον φορέα μέσω του οποίου έδωσες εξετάσεις. Πχ, αν έδωσες μέσω φροντιστηρίου, έρχονται στο φροντιστήριο. Πάντως έτσι κι αλλιώς μπαίνουν σίγουρα και στο internet.Πήγαινε στο θέμα: DELF A1
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 18:13 @Διάφορα
Η προσκόλληση. Σε βαθμό που να σου απορροφά την ενέργεια και να σου στερεί την έμπνευση.
Πήγαινε στο θέμα: ti sas enoxlei perissotero ston/hn
Μήνυμα στις 6/6/2010 στις 21:01 @Θ. Κλημεντίνη
Yeaahhh right...!
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω κοπέλα ! ! !
Μήνυμα στις 6/6/2010 στις 21:00 @Διασκέδαση
Εμείς παίζαμε τούτι- φρούτι!!! Αθώα, φλώρικα πράγματα δηλαδή...
Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο??? |