Μήνυμα στις 21/6/2009 στις 23:54 @Sex
kala ronaldo kai mij eiste ..... egw sumfwnw me _neraidomania_ exei dikio re apokliete na mn thelei 17 xronon... Egw pada eimai ths apopshs oti mia kooveda voithaei pl na lunwde afta ta themata kai a po tn stigmh p eiste toso kairo mazi ...se agapaei afou tn agapas kai esu mila ths pes ths me enan wraio '' glyko'' tropo oti thes na oloklirwsete kai nomizw oti ola tha pane kl Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου κάθεται
Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 12:30 @Sex
koita man ούτε και εγώ έχω κάνει περιτομή .. και ήμουν και εγώ στη κατάσταση όπου είσαι και εσύ τώρα δηλαδή το πετσάκι να καλύπτει το κεφάλι ... απλά όταν είσαι στο μπάνιο τραβα το προς τα κάτω ίσος να μη κατεβαίνει αλλα άμα το τραβάς όλο και πιο συχνά θα δεις αποτελεσματα .( A αυτή η διαδικασία πονάει λίγο ) Η μαλακia συνισταται ανεπιφύλακτα!!! :) Πήγαινε στο θέμα: Μικρό μέγεθος
Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 12:16 @Sex
εγώ φιλε έχω ακούσει ότι υπάρχει διαφορα .... Αυτό είναι ανάλογα άμα έχεις κάνει περιτομή μικρός ... Στο φίλο μας υπάρχει ένα μικρό πετσάκι από χείλη του p ενώνεται με το υπόλοιπο ... Αυτό τη πρώτη φορα p θα κανεις sex με γυναικα ( κανονική όχι πουτάνα !)κόβεται και το πέος c μεγαλώνει παίρνει 1-2 πόντους περίπου . Aμα είχες κάνει περιτομή τέτοιο πετσάκι δn θα υπάρχει και το πέος c θα έχει πάρει το τελικό του μέγεθος ... Δν ειμαι σίγουρος αν η διαδικασία αυτή p c κόβουν το πετσάκι λέγεται περιτομή... Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 13/5/2009 στις 11:48 @Διασκέδαση
gt oxi greeklish ... ftou ! Δεν πιστεβω πωσ μια σκηνη ειναι ρομαντικη ... Δυο ανθροποι κανουν μια σκηνη ρομαντικη με τις πραξεις τους μια αγκαλια 2 φιλια (οκ και παραπανω δν πειραζει) ειναι αρκετα για να ζησουν δυο ατομα το ρομαντισμο (οπωσ λεει και φιλος μας ο Αntre) Πήγαινε στο θέμα: Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας |