Μήνυμα στις 7/12/2008 στις 01:47 @Διασκέδαση
μια αλλη φορα που λετε..μ το ιδιο αγορι....ειχαμε παει στο διαμερισμα του...πολυ μετα απο το προηγουμενο συμβαν...ειχα παει για να του πω να χωρισουμε διοτι αυτος και καλα θα εφευγε για ισπανια την επομενη μερα επειδη κατι του προεκυπσε...(μαλακιες)....και τεσπα επρεπε να μιλησουμε....εγω προσωπικα δεν του ειχα πει ακομα σ'αγαπω γιατι το εβλεπα σαν μια καλοκαιρινη περιπετεια..αυτος το ειχε δει πολυ στα σοβαρα....ηταν βραδι που λετε...και αρχισαμε να μιλαμε γι'αυτο το θεμα.....οτι δηλαδη δεν παει αλλο....εξαλου και εγω ημουν πιο κρυα μαζι του εκεινες τις μερες....καποια στιγμη ομως αρχισα να κλαιω...ενιωθα τυψεις που τον ειχα τοσο στο φτυσιμο και τελικα καταλαβα οτι τον αγαπουσα....μετα απο πολυ ωρα και συζητηση...πηγα στην τουαλετα να σκουπισω τα δακρυα μου...αυτος ακομα δεν ειχε παρει ειδηση οτι εκλαιγα....μετα γυρισα και σηκωθηκε και με πηρε αγκαλια...επειτα καθομουν στα ποδια του και κλαιγαμε και οι 2....μετα ομως αρχισαμε να φιλιομαστε με πολυ παθος και παραλιγο να ολοκληρωσουμε αλλα δεν ειχαμε αρκετο χρονο στην διαθεση μας....τεσπα...τελικα δεν χωρισαμε και αυτος δεν πηγε ισπανια....δεν ηθελε να με χασει ειπε...αααχ...
Πήγαινε στο θέμα: Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας
Μήνυμα στις 7/12/2008 στις 01:32 @Διασκέδαση
λοιπον...το καλοκαιρι που μας περασε...ειχα κανονισει με το αγορι μου να βρεθουμε μπροστα στο εκκλησακι που ηταν κοντα στο σπιτι μου...μου ειχε λεει μια εκπληξη...ηξερα οτι ειχε ενα διαμερισμα λιγο πιο κατω και αναρωτιομουν αν θα με πηγαινε εκει(δεν ειχα ξαναπαει) διοτι μου ειπε οτι πρεπει να περπατησουμε λιγο για να παμε....τελικα ειχα πεσει μεσα...ειχα καποια μικρη αμφιβολια για τις προθεσεις του...ελεγα''φαντασου τωρα να με ριξει στο κρεβατι και ν'αρχισουμε''χαχαχαχα......τεσπα...φτασαμε καποια στιγμη και μου λεει....περασε εσυ πρωτη....μπαινω μεσα....χαριτωμενο το διαμερισμα δεν μπορω να πω.....και μετα μου κλεινει τα ματια και μου λεει...''μην κλεβεις''....μετα αρχισα να νιω8ω λιγη ζεστη...(ειχαμε μπει σε αλλο δωματιο)...ανοιγω τα ματια μου και τι να δω??ειχε γεμισει το δωματιο κερακια και στο πατμα ειχε σχεδιασει με αυτα μια μεγαλη καρδια....αχ τι γλυκο που ηταν....κ επισης δεν καναμε τιποτα παραπανω απο αγκαλιτσες και φιλια...φαντασου υπομονη που ειχε....και ειναι 18 χρονων....ακομα μαζι ειμαστε...χιχι...
Πήγαινε στο θέμα: Οι πιο ρομαντικές σκηνές μας
Μήνυμα στις 7/12/2008 στις 01:23 @Διασκέδαση
εγω παιδια ειμαι η καλυτερη μαθητρια που λετε απο την 2α γυμνασιου και περσι μια φορα που καναμε ιστορια...μπαινει η καθηγητρια στην ταξη και επειδη επρεπε να παει 5 λεπτα καπου..πηγα και τησ κολλησα την τσιχλα μου στην καρεκλα για να την εχει μετα στον κωλο της....και ερχεται αυτη μετα,κα8εται κ καποια στιγμη σηκωνεται να γραψει στον πινακα...βλεπουν τα παιδια την τσιχλα στον κωλο της κ αρχιζουν να γελανε....αυτη το παιρνει ειδηση καποια στιγμη....και επειδη εγω και καλα ημουν αγγελουδακι...αρχισε να φωναζει στους αλλους...κ τους ελεγε...''τι ειναι αυτα τα πραγματα?παρτε παραδειγμα την Στελλα(αυτη ειμαι εγω) που ειναι φρονημη''...χαχαχαχα...ειχα σκασει στα γελια...καλα που δεν με καρφωσαν....χιχι.....
Πήγαινε στο θέμα: Γκάφες σε καθηγητές
Μήνυμα στις 6/12/2008 στις 22:23 @Sex
κοιτα ναι...εχω καποιες φιλες οι οποιες το εχουνε κανει απο τα 13 τους....ελεηνο δηλαδη....δεν τους εχει ερθει καλα η περιοδος και θελουνε και γαμησι...πωπω...τι να πει κανεις...απλα ρε παιδι μου,λενε οτι απο τα 16 ειναι καπως φυσιολογικο το να το κανεις διοτι εχει αναπτυχθει σχεδον πληρως το γυναικειο σωμα...γι'αυτο ελεγα οτι τι 15,5 τι 16...το ιδιο κανει...χαχαχαχα...ε?
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και πόνος
Μήνυμα στις 5/12/2008 στις 22:30 @Sex
ναι ε?ενδιαφερον αυτα που ειπατε παντως...διαφωτιστηκα και εγω λιγο πανω σ'αυτο το θεμα....εγω βασικα κλεινω τα 15 σε λιγο κ πιστευω οτι το καλοκαιρι θα ξεπαρθενευτω και ξερω και με ποιο ατομο...χεχε...καλα μη νομιζετε οτι το εχω προγραμματησει κιολας απλα ειναι μεγαλη ιστορια ρε παιδι μου..τελως παντων...εμενα οι περισσοτεροι μου εχουνε πει οτι δεν ποναει αν εισαι καλα προετοιμασμενη κ εχεις ερεθιστει πολυ...επισης πιστευετε οτι ειναι σωστο να το κανω απο τα 15,5?(τοσο θα ειμαι το καλοκαιρι).....
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά και πόνος
Μήνυμα στις 5/12/2008 στις 21:27 @Sex
λοιπον...εγω οπου να'ναι σε 2 μηνες κλεινω τα 15 κ αυνανιζομαι οπως λες απο περσι....δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και ουτε πρεπει να νιωθουμε ενοχες ως κοριτσια γι'αυτο....ειναι κατι φυσιολογικο οπως λενε και τα παιδια απο πανω.....οσο για το αλλο...να σου πω την αληθεια και εγω νιωθω αβολα να το συζηταω με τισ φιλες μου....δεν εχουν ιδεα οτι κανω κατι τετοιο και παιζει να με πουνε κ χαζη.....αυτο δεν σημαινει οτι δεν το κανουν και αυτεσ κρυφα...αλλα πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να το κρατησεις για τον εαυτο σου... εχεις ακουσει κανενα αγορι να δινει αναφορα στους φιλους του για το ποτε την παιζει?(μερικοι το κανουν αλλα τεσπα)..χεχε...πιστευω οτι με τον αυνανισμο ετοιμαζεσαι σωματικα αλλα και πνευματικα καπως για το οταν θα ειναι η πρωτη σου φορα....ελπιζω να βοηθησα..χεχε.... Πήγαινε στο θέμα: Αυτοϊκανοποίηση στα κορίτσια |