Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Με ρίξανε στη φυλακή επειδή έβγαζα χοντρά λεφτά. Περίπου ένα χιλιοστό πιο χοντρά.
Δευτέρα, 14 Απριλίου

Θρήσκοι και άθεοι

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108956 από Rodius στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 9:10μμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Έγραψε:(M1k3y@06 Σεπτεμβρίου 2012)
Έγραψε:(Rodius@06 Σεπτεμβρίου 2012)
Κοιτάχτε να δείτε πως έχει το πράμα. Πιστεύετε δε πιστεύετε δεν έχει και πολύ σημασία για μένα, το ζήτημα είναι να σέβεστε αυτό το κάτι -πες το βούδας, πες το αλλάχ, πές το χριστός- και όταν λέω να το σέβεστε, εννοώ να μην το πιάνετε στο στόμα σας, εφόσον για ορισμένους θεωρείται ιερό. Συνεννοηθήκαμε;

Δεν κατάλαβα, μήπως να επιβάλλουμε και λογοκρισία για να μην προσβάλλουμε την ευθιξία κάποιων; ΟΚ, δεκτόν, σέβομαι τα πιστεύω του καθενός, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει ούτε να κάνω κριτική, ούτε να τα θέτω σε λογική αμφισβήτηση.

Αγαπητέ μου M1k3y, κανείς δε σε λογοκρίνει, προηγουμένως μίλησα για σεβασμό και όχι για κριτική είτε για λογική αμφισβήτηση. Έχεις το κάθε δικαίωμα και να κρίνεις και να αμφισβητείς, όχι όμως να χλευάζεις πράγματα που για τον άλλο είναι ιερά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108957 από Freeze στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 10:15μμ

Freeze

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2011

Αγαπητέ μου M1k3y, κανείς δε σε λογοκρίνει, προηγουμένως μίλησα για σεβασμό και όχι για κριτική είτε για λογική αμφισβήτηση. Έχεις το κάθε δικαίωμα και να κρίνεις και να αμφισβητείς, όχι όμως να χλευάζεις πράγματα που για τον άλλο είναι ιερά.

ο Rodius εχει δικιο
M1k3y ο,τι και να πιστευει καποιος δεν εχει το δικαιωμα να βριζει την θρησκεια του αλλου

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108959 από Solonas στις 06 Σεπτεμβρίου 2012, 11:37μμ

Solonas

banned
μέλος από: 25/6/2012
Κατά την γνώμη μου πίστευω οτι υπήρξε κάποιος που τον έλεγαν Ιησους Χρίστος ο ναζωραίος και γενίκα ολοι αυτοι η Αγιοι πατέρες της εκκλησίας μας και τα έργα τους. Όμως εγω πρωσοπικα δεν αποδεχομαι 100% τα οσα λεει η εκκλησια μας. Διοτι η εκκλησια απο των καιρο της ιδρυσης της εκμεταλλευτε την θρησκεια για να κανει επειχηρησης και εξωτερικες πολιτηκες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108984 από M1k3y στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 2:02πμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010

Συμφωνώ. Δεν είπα ότι είναι αποδεκτό να χλευάζεις το άλλον και τα πιστεύω του. Αυτό που με πείραξε είναι το "μη πιάνετε στο στόμα σας της θρησκείες" που παραπέμπει σε λογοκρισία ή/και ηθελημένη άγνοια ("πίστευε και μη ερεύνα").
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109029 από Staurakomathiak στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 8:03μμ

Staurakomathiak

μέλος από: 1/6/2012
Εγω απο την αλλη φυσικα και .................ΕΙΜΑΙ αθεος . Πιστευω πως ολα αυτα ειναι μαλακιες ( Σορρυ για την εκγραση :) ) και οτι οι ανθρωποι σκεφτηκαν τα αυτα περι θρησκειες και πρασινα αλογα για να βρουν κατι να καλυψουν το φοβο τους για το θανατο επινοοντας ετσι τη μεταθανατια ζωη, παραδεισους, κολασεις και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις!Προσωπικα πιστευω πως πεθαινουμαι σαν ολους τους αλλους οργανισμους ( Βλεπε σκυλους - γατες ) , μας τρωνε οι σκουληκες και αντε γεια , χριστο δεν καταλαβαινεις να στο πω αλλιως . Οπως κοιμασαι , ετσι και τοτε αλλα χωρις ονειρα.Επισης ΝΑΙ βριζω και δεν εχω τηψεις και ενοχες γι αυτο, απλα αμα ειναι να την πω τη γλυκοκουβεντα μου θα την πω βρεξει χιονισει λιασει .Eπισης ακομα ενας λογος που δεν πιστευω ειναι οι παπαδες. Πραγματιακ τους απεχθανομαι και μακαρι να τους παρουνε ολους μαζι να τους πυρπολισουνε , δν με νοιαζει καθολου μα καθολου :P. Τελος πιστευω πως η θρησκεια ειναι σαν ενα guide για να ζεις καλυτερα ( Βλεπετε νηστειες ) υγειινα και σεμνα αλλα μεχρι εκει , τιποτα παραπανω.
ΕΛπιζω να σε διαφωτησα !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109204 από Τέλης στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 10:50μμ

Τέλης

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2012
Εγώ πιστεύω στο Χριστό στην Παναγία στους Αγίους.Άνθρωποι υπαρκτοί Είμαι Χριστιανός μετά από προσωπικά βιώματα.Δεν πιστεύω βέβαια σε Μωυσή Σαμψών Νόε και ότι ο άνθρωπός προέρχεται από την Εύα και ότι τα έφτιαξε ο Θεός γιατί τότε τον Θεό ποιος τον έφτιαξε?ο Θεός απλά είναι κάτι άρτιο στο οποίο πρέπει να μοιάσουμε όσο μπορούμε και σε αυτό συνέβαλαν και οι Άγιοι ο Χριστός και η Παναγία.Και φυσικά δεν βρίζω τα θεία ούτε τις άλλες θρησκείες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109306 από Me lene στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, 11:32πμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011
Εγω πιστευω..ο Θεος υπαρχει...συνηθος οι αθειοι το λενε διοτι πιστευουν οτι επειδη δεν τον βλεπουν..δεν τον πιστευουν..με αυτη την προοπτικη..?τα συναισθηματα τα βλεπεις?οχι αλλα τα νιωθεις...τη σκεψει σου την βλεπεις?οχι αλλα την νιωθεις..τον θεο τον βλκεπεις?οχι αλλα τον νιωθεις...

η αθεια δεν ειναι τιποτα παραπανω..απο το να μην θελουν να ασχοληθουμε με κατι που τους περνει χρονο..

οσο για τις βρισιες στα θεια..εγω προσωπικα..αμα ειχα καποιον που εβριζε τα θεια θα τον γαμουσα...διοτι οπως σεβομαι την αθεια του ετσι να σεβετε και το πιστευω μου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109354 από zifeis στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, 10:12μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
Να πω και εγω την αποψη μου. Εγω προσωπικα δεν πιστευω σε καμια θρησκεια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σεβομαι τα πιστευω των αλλων.Οτιδηποτε και να πιστευει καποιος απλα πρεπει να σεβεται τους αλλους και να μη βριζει τις θρησκειες τους.
Και για να απαντησω στον " Με λενε" εγω δεν ειναι οτι δεν πιστευω επειδη δεν Τον βλεπω απλα οι επιστημονικες γνωσεις που εχω αντιτιθενται στις θρησκειες γι'αυτο δεν πιστευω.
Εδω μιλαμε για το γεγονος που ειναι η εξελιξη η οποια αντιτιθεται με τις θρησκειες οι οποιες βασιζονται σε χειρογραφα εκατονταδων ετων.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #111280 από thaumastis στις 18 Οκτωβρίου 2012, 12:18πμ

thaumastis

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2012

Αποδεκτή απάντηση

για εμενα η μεγαλητερη μπισνα στον κοσμο αυτη τη στιγμη ειναι η θρησκεια.Αν οχι η μεγαλητερη απο τις μεγαλητερες σιγουρα.Μιλαω για ολες τις θρησκειες.Δεν μπορεις να πιστευεις σε κατι που σε παραπλανει-αποβλακωνει με μοναδικο σκοπο να σε κανει πιστο...δουλο του.Δεν μπορει να πιστευεις σε κατι που εχει σκοτωσει αμετρητους ανθρωπους.

Το πιστευεις μονο και μονο γιατι ετσι σου εμαθαν και αν δεν "συμορφωθεις" θα εχεις να αντιμετωπησεις ενα βουνο απο αποχαυνομενα πιονια.

Ετσι εισαι υποχρεωμενος να πιστεψεις και να ακολουθησεις κατι που απο παντου ΜΠΑΖΕΙ και παραμενει θαμμενο πισω απο τα λογια των υποτιθεμενων πιστων.

Η γνωμη μου ειναι οτι κανενας δεν πιστευει πραγματικα και ετσι ολοι εχουμε την ευκαιρια να ξεφυγουμε απο αυτο το τρυπακι που ακουει στο ονομα θρησκεια.

Ξυμνηστε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111281 από thaumastis στις 18 Οκτωβρίου 2012, 12:19πμ

thaumastis

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2012
Ξυπνηστε*
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login