Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 01:35 @Θ. Κλημεντίνη
Η αδερφη της ειναι σαν κολλητη της και την ξερω και την ιδια . Γενικα δεν εχω πολλες γνωριμιες με φιλες τις ετκ...
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολη προσεγγιση
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 20:25 @Sex
12 με 15 νομιζω ειναι ο μεσος ορος στην Ελλαδα . Εμενα τωρα κοντοζυγωνει 14 και ειμαι ευχαριστημενος . Μην ακους φιλους σου να λενε την εχω 18 , 20 και τετοιες μαλακιες και αγχωνεσαι . Εγω ετσι ημουν και νομιζα οτι ηταν στουμπος αλλα οταν την καλαειδα μου αρεσε μια χαρα μεγεθος :P
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πέους στα 15
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 20:03 @Flame
Εγω απο την αλλη φυσικα και .................ΕΙΜΑΙ αθεος . Πιστευω πως ολα αυτα ειναι μαλακιες ( Σορρυ για την εκγραση :) ) και οτι οι ανθρωποι σκεφτηκαν τα αυτα περι θρησκειες και πρασινα αλογα για να βρουν κατι να καλυψουν το φοβο τους για το θανατο επινοοντας ετσι τη μεταθανατια ζωη, παραδεισους, κολασεις και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις!Προσωπικα πιστευω πως πεθαινουμαι σαν ολους τους αλλους οργανισμους ( Βλεπε σκυλους - γατες ) , μας τρωνε οι σκουληκες και αντε γεια , χριστο δεν καταλαβαινεις να στο πω αλλιως . Οπως κοιμασαι , ετσι και τοτε αλλα χωρις ονειρα.Επισης ΝΑΙ βριζω και δεν εχω τηψεις και ενοχες γι αυτο, απλα αμα ειναι να την πω τη γλυκοκουβεντα μου θα την πω βρεξει χιονισει λιασει .Eπισης ακομα ενας λογος που δεν πιστευω ειναι οι παπαδες. Πραγματιακ τους απεχθανομαι και μακαρι να τους παρουνε ολους μαζι να τους πυρπολισουνε , δν με νοιαζει καθολου μα καθολου :P. Τελος πιστευω πως η θρησκεια ειναι σαν ενα guide για να ζεις καλυτερα ( Βλεπετε νηστειες ) υγειινα και σεμνα αλλα μεχρι εκει , τιποτα παραπανω. ΕΛπιζω να σε διαφωτησα ! Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 19:36 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια ! Σε 3-4 μερες γυρναμε σχολειο και θα ξαναδω το κοριτσι που γουσταρω( Παμε ιδια ταξη ) . Φετος θα παμε δευτερα και αποφασησα σιγα σιγα να αλλαξω αυτη την παθητικη σταση που ειχα τον πρωτο χρονο ( Εννοω το να τη γνωρισω , να μιλαμε καπως και ετσι .. ).Αποφασησα λοιπον φετος να παω ενα βημα παρακατω , να την προσεγγισω δηλαδη και σιγα σιγα να καταλαβει κατι. Το προβλημα μου ειναι οτι εχει μια αδερφη που πανε μαζι ( Ιδια ταξη ) και γενικα ειναι μαζι παντου οποτε δεν ξερω πως θα την πετυχεναι μονη σε φασεις που νιωθω εγω ετοιμος να κανω καποια κινηση -υπονοουμενο. Αν της πως παμε καπου οι δυο μας χωρις κανεναν θα το καταλαβει αμεσως και δεν το θελω να γινει ετσι . Καμια ιδεα? Μηπως να πω στην αδερφη της τι νιωθει ετσι ωστε να με βοηθησει με διαφορους τροπους η ειναι φαιλ ιδεα?? Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολη προσεγγιση
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 15:24 @Sex
Δηλαδη αν παω σε μια της ιδιας ηλικειας και της κανω εξομολογηση θα με παρει με την παντοφλα ? :P
Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 15:22 @Sex
+ νομιζω πως σου λεει ψεματα οτι δν εχει εμεπειριες. Αν ηταν << Rookie >> θα ντρεποταν αρκετα ! Απλα στην πεφτει στην ψυχρα και σου λεει διαφορα .. :P
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 02:55 @Sex
Καλα , το προβλημα μου τωρα δεν ειναι γιατι οι κοπελες πανε με μεγαλυερους . Αλλα και παλι ηταν μια καλη και επιστημονικη αναλυση. Kαι για εξηγησε μια τις τελευταιες προτασεις ! :P Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 02:13 @Sex
Φιλε μου. Αφου ειναι ετεροθαλης και δεν εχετε καποαι εξ'αιματος συγγενεια προσωπικα εγω δεν το θεωρω λαθος . Η κοπελα φαινεται να σε γουσταρει πολυ , οπως και εσυ , αρα γιατι να δηλιαζεις ??? Το μονο κακο που μπορει να συμβει ειναι να το ανακαλυψουν γονεις και τετοια . Οποτε προσπαθηστε να κανετε οτι κανετε κρυφα !Συμβουλη! Πηγαινεται καμια βολτουλα ετσι το βραδακι σε κανενα μερος ( πχ παραλια ) και εκει ανοικτειτε . Ετσι θα θυμασαι τις διακοπες στο εξοχικον καλυτερα ! :)
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 02:02 @Sex
Γεια σας! Ειμαι ενας μαθητης της δευτερας λυκειου και μετα απο πολυ καιρο εχω δημηιουργησει καποια αντιληψη για το γυναικειο φυλο , γι αυτο αυτο το θεμα απευθεινεται κυριως στον γυναικειο πληθυσμο του forum και θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση για την αποψη μου. Αρχικα να τονισω οτι μεχρι πριν λιγο καιρο τα κοριτσι της ηλικειας μου , μου φαινοταν << πουτανιτσες >> ας το πουμε ετσι και οτι ενδιαφερονται μονο για το σεχ , χωρις συναισθησμα και σχεσεις με μεγαλυτερους σε ηλικειας αντρες. Τον τελευταιο καιρο ομως μεσω καποιων καταστασεων καταλαβα πως το οτι οι κοπελες πανε με μεγαλυτερους να σημαινει κατι αλλο . Και τι ειναι αυτο το αλλο θα μου πειτε??Κατι που εμεις στην ηλικια μας δεν εχουμε , τολμη - αποφασαστικοτητα-ορημοτητα!!Πιστευετε λοιπον πως η αποψη που εχω σχηματισει ειναι σωστη ?? Αν ναι θα σας αρεσε ενα αγορι της ηλικεια σας αν αυτος ειχε το θαρρος να μιλησει ανοικτα για το τι νιωθει για εσας ? Πως θα νιωθατε? Θα ανταποκρινοσασταν( Να τον σκεφτοσασταν και διαφορα... ) η απλα θα προσπερνουσατε μια εξομολογηση για πλακα??Eπισης μια γενικη ερωτηση . Σας ενδιαφερει τοσο το ποσο μεγαλος δειχνει καποιοσ η απλα ειναι ενα ακομα λαθος στερεοτυπο που εχουμε σχηματησει εμεις? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :) Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 23:55 @Sex
Γεια σας . Σκεφτομαι να ζητησω απο καποια να κανουμε cyber sex ετσι για να δω πως ειναι . Αυτη η καποια ειναι κατα καποιο τροπο καλη μου φιλη και γενικα μιλαμε προστυχα ( Σε αστειο παντα επιπεδο ) και μου εχει πει πως χρησιμοποιει σαιτ με καμερες και λοιπα. Τοτε λοιπον μου ηρθε η ιδεα - καβλα να το δοκιμασω. Πιστευετε πως θα ηταν σωστο να προτεινω κατι τετοιο? Αν ναι πως ? Αν αρνηθει τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Cyber sex |