Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 20:46 @Διάφορα
επιβάλλεται αγορίνα [πάτα και καμιά αποδεκτή αν σε βοήθησα] Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 17:56 @Διάφορα
α και κάτι τελευταίο, μη φοβάσαι να φας τα μούτρα σου. το κάναμε εμείς και βλέπεις που καταλήξαμε...
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 17:55 @Διάφορα
πάψε πρώτα να αντιμετωπίζεις το αντικείμενο του πόθου ως γκόμενα και κόψε τον διαχωρισμό μεταξύ καλής ή κακής. Μετριάζοντας τις προσδοκίες σου και με λίγη αυτοπεποίθηση συν σωστούς τρόπους διαχείρισης, έχεις μεγάλες πιθανότητες να πας με γυναίκα. Υ.Γ. για να μην ξαναπώ το χιλιοειπωμένο "αν δε χτίσεις δε μπαζώνεις" [γαμώ τις αντιφάσεις μου, σύνταξη στο φτου θα πάρω] Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθεση και εμφανιση
Μήνυμα στις 28/12/2014 στις 23:23 @Διάφορα
βρες υποκατάστατο ώσπου να το ξεχάσεις· που σημαίνει ψάξε αντίστοιχο τρόπο εκτόνωσης με αντίστοιχο ρυθμό έντασης ώστε να μην έχεις ομολογουμένως ανάγκη το κάπνισμα -όσο είναι ακόμη νωρίς, μπορείς αρχικά να το ελαττώσεις. και για του λόγου το αληθές: I. παίξε μουσική ΙΙ. χόρεψε ΙΙΙ. κάνε σεξ IV. βρες χόμπι ή ότι άλλο σε βολεύει. (τα κίνητρα για να το κόψεις πολλά και το ξέρεις, όσο για τις πιθανότητες να πετύχεις ακόμη περισσότερες -δεν καπνίζεις ούτε χρόνο- Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρο
Μήνυμα στις 2/7/2014 στις 12:39 @Μηχανήματα
Πείτε παίδες συμβουλές. Τι απαιτείται; Ποια ιστοσελίδα προτείνεται για host; Τι εξοπλισμός χρειάζεται; (προτείνεται μικρόφωνο σε οικονομική τιμή κλπ.) (Για αρχή λέμε πειραματικά και ίδωμεν) Πήγαινε στο θέμα: Web Radio
Μήνυμα στις 30/6/2014 στις 00:50 @Διάφορα
Η Μουσική είναι το βασικό στοιχείο που συνθέτει ένα τραγούδι. Αλλά και εκείνο που θα προσέξω, ευθύς εξαρχής. Το παιχνίδι των μουσικών οργάνων μεταξύ τους, η μουσική πολυρρυθμία και η ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση μινιμαλιστική ή μη. Η αιτία αυτού προκύπτει από την ενασχόληση μου ως ακριβού ακροατή κι όχι ως ηλίθιο δέκτη μουσικής απελπισίας. Τέλος, ίσως να φταίει η ερωτική σχέση μου, με τη συμφωνική μουσική οπότε και αιτιολογείται η παραπάνω άποψη -λαμβάνοντας την πληροφορία ως επιρροή. Με βάση τα προλεγόμενα, θεωρώ την εργασία του συνθέτη ενός τραγουδιού, καταλυτική και σημαντικότερη των άλλων. Αυτά τα ολίγα. Πήγαινε στο θέμα: Πιο σημαντικός μουσικός συντελεστής
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 15:23 @Διάφορα
Αναζητώ φύλλα της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" της χρονιάς του 1994. Που μπορώ να ψάξω, αν όχι σε ιδιώτη; (δεν περιμένω πολλά από δω, αλλά κοπιάστε). Ευχαριστώ για το όποιο ενδιαφέρον εκ των προτέρων :)
Πήγαινε στο θέμα: Αρχείο Ελευθεροτυπίας
Μήνυμα στις 2/10/2013 στις 22:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλτατε καταρχάς ψυχραιμία!Είσαι 15 κι αυτό σημαίνει πως βρίσκεσαι στο αποκορύφωμα της εφηβείας. Σεξουαλικότητα, Πειραματισμός, Απόπειρα αυτοπροσδιορισμού -στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν εις αυτή την περίοδον. Επιδοκιμάζω την κάθε απόπειρα σεξουαλικού σου προσανατολισμού, για να ξεκαθαρίσω και τη θέση μου. Έτσι όπως περιγράφεις τα γεγονότα -αν και απεχθάνομαι τις "ταμπέλες"- φαίνεται πως είσαι αμφιφυλόφιλος, δηλαδή bisexual. Σ' αρέσουν οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. [Αν σε ικανοποιεί η απάντηση μου, πάτα αποδεκτή] Πήγαινε στο θέμα: Straight-Gay-Bi ?? |