Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 00:24 @Flame
ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΕΙ Η ΓΩΝΕΙΣ ΣΟΥ
Πήγαινε στο θέμα: και αν με ανακαλυψουν?
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 00:22 @Κλάψιμο
Καταρχας δειξε τους οτι δεν τους φοβασαι και βγαλε αυτο το θυμο που εχεις μεσα σου. Με αυτο το τροπο θα καταλαβουν οτι δεν σηκωνεις αστεια και θα σταματησουν να σε κοροϊδεουν. Πήγαινε στο θέμα: Πρώην πάρεα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 01:57 @Sex
Αφου ειναι ετεροθαλης αδερφη σου σημαινει οτι δεν εχετε το ιδιο αιμα. Αρα δεν ειναι κακο να το κανετε. Ετσι και αλλιος απο οτι καταλαβα σε γουσταρει. Τι τυχαια μπηκε στο μπανιο ? Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω ειμαι σε διλλημα
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 00:22 @Κλάψιμο
Καλα γιατι βαραγες της πορτες ??? Θα στο δωσει καποτε. Αλλα εσυ ζητα συγνωμη και πες της οτι δεν θα ξανα χτυπας της πορτες.. Πήγαινε στο θέμα: μ πηραν το κινητο
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 00:14 @Sex
Κοιταξε εχω και εγω το ιδιο προβλημα και αλλη εκατομμυρια ατομα. Απλα φωβασαι την απαντηση ή εχεις ελλειψη αυτοπεπηθησης. Γενικα γινε λιγο ποιο cool σε αυτα τα θεματα. Μην φοβασε την απποριψει.Εξαλλου υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.. Εκεινη χανει.
Πήγαινε στο θέμα: ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΑ
Μήνυμα στις 7/9/2012 στις 00:04 @Sex
Που φτασαμε να μας βλεπουν απο το παραθυρο την ωρα που παμε να το κανουμε... Πες της να το κοψει αυτο με τα υπονοουμενα. Εγω δεν καταλαβα η κοπελα σου δεν τα πηρε με αυτα που σου λεει συνεχος η δεν το γνωριζει ?
Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 23:37 @Flame
Κατά την γνώμη μου πίστευω οτι υπήρξε κάποιος που τον έλεγαν Ιησους Χρίστος ο ναζωραίος και γενίκα ολοι αυτοι η Αγιοι πατέρες της εκκλησίας μας και τα έργα τους. Όμως εγω πρωσοπικα δεν αποδεχομαι 100% τα οσα λεει η εκκλησια μας. Διοτι η εκκλησια απο των καιρο της ιδρυσης της εκμεταλλευτε την θρησκεια για να κανει επειχηρησης και εξωτερικες πολιτηκες.
Πήγαινε στο θέμα: Θρήσκοι και άθεοι |