Μήνυμα στις 24/2/2013 στις 14:51 @Διάφορα
αυτο Πήγαινε στο θέμα: Swag
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 21:29 @Διάφορα
κατι ασχετο, αληθευει πως για να ξαναδωσεις το σεπτεμβριο στην α λυκειου πρεπει να μεινεις σε 6 μαθηματα;
Πήγαινε στο θέμα: ΜΟ πρώτου τετραμήνου Α λυκείου
Μήνυμα στις 1/2/2013 στις 14:27 @Sex
πιστευω πως με το "χυνει" εννοει να τελειωσει/να της ερθει οργασμος αν ναι, τοτε εχω και γω αυτη την απορια γιατι οταν της βαζω δαχτυλο και μετα οταν τη ρωταω αν εχει τελειωσει μου λεει πως δε ξερει Πήγαινε στο θέμα: Σεξ πρώτες φορές
Μήνυμα στις 25/1/2013 στις 14:36 @Διάφορα
τι θελεις να κανεις στη ζωη σου; πως θελεις να εισαι σε 15 χρονια; Πήγαινε στο θέμα: Δεν θελω να σπουδασω!
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 21:53 @Μηχανήματα
μπορει να μη θελεις στο στυλ κουπε ομως: δες το rx-8 ειναι 1.3L αλλα καιει αρκετα λογω βανκελ κινητηρα και βγαζει γυρω στα 200 αλογα(εχει βεβαια 2x την τιμη του i30)
Πήγαινε στο θέμα: Αγορα αυτοκινητου
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 22:14 @Διάφορα
το λεω σε περιπτωση που δεν περασω εκει, αλλιως σιγουρα εχω σαν πρωτη επιλογη τις σχολες της αθηνας Πήγαινε στο θέμα: κοστος σπουδων
Μήνυμα στις 8/1/2013 στις 22:09 @Διάφορα
ο πατερας μου λεει πως πρεπει να περασω στην αθηνα γιατι εχουμε ενα διαμερισμα εκει και θα μας ερθει πιο φθηνα ποσο θα κοστιζε ανα μηνα(μιλαω για ολα τα εξοδα:φαγητο,νοικι,βιβλια κτλ)αν σπουδαζα πχ στην κρητη ή σε καποιο αλλο μερος; Πήγαινε στο θέμα: κοστος σπουδων
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 20:51 @Μηχανήματα
εγω περισυ αγορασα αυτα στα 150 ευρω και μπορω να σου πω πως ειμαι ικανοποιημενος
Πήγαινε στο θέμα: Καινούρια ηχεία.
Μήνυμα στις 31/12/2012 στις 15:17 @Διάφορα
θελω να μαθω πως εξελιχθηκε η φυσικη και τις αποψεις του ανθρωπου,τους νομους/θεωριες που ανακαλυφθηκαν και τον τροπο με τον οποιο ανακαλυφθηκαν μεχρι και σημερα οχι μονο την εξηγηση χρησιμοποιωντας λογια αλλα και το αλγεβρικο κομματι απλοποιημενο ομως σε γνωσεις λυκειου-οπου ειναι εφικτο- υπαρχουν σχετικα βιβλια ; Πήγαινε στο θέμα: βιβλιο:πορεια της φυσικης μεχρι σημερα
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 17:33 @Μηχανήματα
ειναι ενας ιος απο τους πολλους ας πουμε πως ο RAT μπορει να χρησιμοποιει τον η/υ σου χωρις να το γνωριζεις βασικα μπορει να σου περασε οποιονδηποτε ιο που μπορει να εγκατασταθει απο μονος του, χωρις να το ξερεις. κανε ενα scan με antivirus μηπως σου βρει τιποτα υποπτο Πήγαινε στο θέμα: Εδωσα κωδικο teamviewer...Και τωρα??? |